Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bundás hús recept

Bundás hús recept

Elkészítési idő 40 perc

A Bundás hús hozzávalói:
70 dkg sertéscomb (vagy sertéskaraj)
2 db tojás
10 dkg reszelt sajt
3 db közepes burgonya,
2 dl tejföl,
2 csapott ek. sima liszt
2 gerezd fokhagyma
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors


A Bundás hús elkészítési módja:
A húst felszeleteltem, enyhén kiklopfoltam és fűszereztem. A burgonyát meghámoztam, lereszeltem, hozzáadtam a reszelt sajtot, a tojásokat, a tejfölt, a lisztet, és belezúztam a fokhagymát. A húst lisztbe forgattam, majd belemártottam a burgonyás keverékbe és forró olajban kisütöttem. Tetszőleges körettel tálalhatjuk.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Húsételek receptjei


A bundás hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook