Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Bundás alma recept

Elkészítési idő 20 perc

Kalória ?
Zsírtartalom ?
Szénhidráttartalom ?

A Bundás alma hozzávalói:
liszt
tojás
tej
szódavíz
csipet só
csipet cukor
csipet fahéj
a megszóráshoz porcukor
alma
a sütéshez olaj


A Bundás alma elkészítési módja:
Az almákat megpucoljuk, a többi hozzávalókból sűrű palacsinta tésztát készítünk. A megpucolt almákat szeletekre vagy cikkekre vágjuk (természetesen a magházat el kell távolítani), majd a sűrű masszába forgatjuk, és forró bő olajban pirosra sütjük. Ha kész, papírkendőn szikkasztjuk az olajtól, majd porcukival meghintjük :)

Nagyon gyors, olcsó, egyszerű, és én imádom!!!
Melegen finomabb, frissen ajánlott fogyasztani.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A bundás alma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook