Bumeráng (beszélgetés)
jó régi a fórum,bumeráng sincs azóta :( de nekem mai napig hiányzik a hülyeségük.
Én imádom őket,az autóban reggelenként mindig őket halgatom,szerintem aki elöttem megy az autóval a forgalomban,nem is tudja,hogy min nevetek akkorákat sokszor,hát lehet őket nem imádni????Csak kár,hogy 7végén nincsenek...pasim nem szereti őket,azt mondja nagyképüek,lehet,de biztos van mire.....
Nemtom, csak egy ideje mindig elfelejtettem hallgatni őket.
De most, hogy szóba hoztátok, eszembe jutott....
Kleca, írd már meg miért kell hallgatni reggel a Bumerángot???? Olvassák a Hoxát?
szintén minden nap hallgatom. Nagyon zereem ezt a stílust. Nekem bejön(nek). A holnapit sem hagyom ki, - de miért is?
Miért kell holnap feltétlenül hallgatni?
Hűűű, holnap reggel nem hagyom ki.
Jó reggel egyet röhögni a poénokon.:)))
Rendszeresen hallgatom.
Szeretem a stílusukat, mert az enyémhez hasonlók.
Hallgatgatom naponta, de nekem nem tűnik arrogánsnak.
Mitől az?
csípem, pedig a Bochi egy arrogáns állat..de ettől szórakoztató. ;-)
Én imádom a Bumerángot!
Lehet, hogy ízlésficamom van, de enélkül nem indul a nap!
Holnap megyek csápolni az üvegkalitkához. Alig várom.
én szeretem a bumerángot is és a slágert is úgy ahogy van!! :O))
A Bumeráng nem is jó, de attól jó, hogy mazochisták vagyunk, és szórakozatat minket a bunkóság. Valahogy jólesik, hogy szexi Bochi nem velem köcsögösködik, a Lajos túlartikulált beszéde is idegesít, a Voga egy paraszt, de erre mindannyian RÁTESZNEK, attól lesznek szórakozatóak! És csak ezt hallagatom :-)
UI: a Jáksó is egy tulok, mégsem csípem.
Én csak a bUMERÉNGOT HALLGATOM: A Bochkor egy nagyképű bunkó/sokszor beszól a többieknek ,azt hiszi neki mindent szabad/ a Voga kezébe nem szívesen adnám a gyerekemet hogy tanítsa ,a Lajost viszont nagyon kedvelem.Amikor vége a Bumerángnak átkapcsolok agy másik adóra /Juventus/ mert a zenék nem igazán jönnek be.
Összegzésképpen ez a leghallgatottabb,legjobb reggeli műsör szerintem
Én meg a komolyanvevés...uygan, pont a komolytalanságom a legnagyobb probléma. :))))
Azért ne vedd túl komolyan,mert az ismerőseid nem fognak rádismerni:)
Ma csak néhány perc Bumerángot tudtam hallgatni,vki nem tudja miert volt Lajos egyedül?
Hűűű.... igen, nekem is, azért írtam bele. Az embernek nap mint nap beleverik az orrát, úgyhogy színtiszta élvezet, hogy én is leírhattam, teljesen önállóan. Büszke is voltam magamra. :DDDDDD
Ok,én meg megértő vagyok:)
Nekem nagyon jól indul a napom,mert nagyokat nevetek rajtuk!
Szika,megnéztelek,és aranyos vagy!Mármint az adatlapon!"Kedvenc"szavam ez az életmódváltás!
Tudom, hogy te pozitív értelemben gondoltad, csak én nagyon vicces vagyok és direkt így reagáltam :)
én, mint említettem, nagon szeretem magát a rádiót, de se Vogát, se Bochkort nem bírom elviselni,a nnyira túlerőltetett és beképzelt mindkettő néha, hogy ráz tőle a hideg. És hatalmas ostobaságokat beszélnek, ami szintén bosszant olykor.
Én pozitív értelemben gondoltam!Miért nem szeretitek a Bumerángot?Tényleg érdekelne!
"azóta semmit nem változott a színvonala!"
Ez elég szomorú :(
Sztem is kicsit nagyképű Bochi,de ettől függetlenül kedvelem.Ez egy kicsit most ambivalens,de így van!A műsorban nagyon profi szerintem,jó dumája van.Néha dúrván beszól a társainak is,akkor nekem sem tetzik.Én Vogát bírom a legjobban!Egyébként szeretem az egész műsort,2002 óta hallgatom,és azóta semmit nem változott a színvonala!
na ja..pont autót vezettem, és élőben közvetítették, hogy felkel, felöltözik, fogat mos- egyébként a hármasfogatból egyedül a Boros elviselhető. voga egy okoskodó nulla, Bocskor meg egyszerűen nagyképű, de az nagyon - viszont még mindig ez a leghallgathatóbb adó zeneileg, mert legalább nem ugyanaz a nyál megy félóránként :)