Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Borban pácolt máj roston sütve recept

Borban pácolt máj roston sütve recept

Elkészítési idő 30 perc

A Borban pácolt máj roston sütve hozzávalói:
60 dkg sertésmáj
3 dl fehérbor
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint őrölt majoránna
1 kávéskanál só


A Borban pácolt máj roston sütve elkészítési módja:
A borba beleteszem a szétnyomott fokhagymát és az őrölt majoránnát. Felszeletelem a májat, és a páclében 6-8 órán át hűtőben érlelem. Sütés előtt kiszedem a májat a pácléből, és lecsepegtetem. A májszeleteket lehet sütni öntött vaslapon vagy rostélyon faszénparázs felett, és lehet teflon serpenyőben is. Az ételt csak a tányéron sózom meg, mustárt, salátát kínálok hozzá.


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A borban pácolt máj roston sütve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook