Milyen üzletet érdemes nyitni? (tudásbázis)
Szerintem a belváros tele van kajáldákkal, kávézókkal és kocsmákkal.
Nem tudom biztosra, de ha az üzlet társasházban van, akkor a társasház is beleszólhat, hogy milyen üzleti tevékenység folytatható, nem?
Azt is jó lenne tudni, hogy mennyire forgalmas úton, utcában van, az utcáról nyílik-e a bejárat, vagy udvarról (sok a nyitott udvar is a belvárosban).
"smoothie bar" egyre inkább tetszene nekem is az ötlet.
Napi kiírással, hogy milyen alapanyagokból lehet válogatni!
Pultnál leadni a rendelést, üvegfalon túl fehér-köpenyes 1-2 fő elkészíti, pénztárnál kapja és fizeti mint az önkiszolgáló éttermekben.
Talponállós asztaloknál, 1-2 leülős asztalnál elfogyasztják. Kell még egy pohár-szedő.
(Amikor azt mondta nekem a "kedves ügyfél", hogy szerezzek neki bankhitelt, + adjak neki hozzá egy jó tippet, és majd akkor kiváltja a vállalkozóit. Mondtam neki, ha ez így menne, megcsinálnám én)
Ez nem az én ötletem, nem az én tőkém, de egészen tetszik, tetszene!
Ötletnek nem rossz az, hiszen éppen abban van az egyedisége, hogy nem igazán lehet találni ilyen helyet.
De: ha mindenki maga válogatja össze... akkor kismillió féle-fajta zöldséget-gyümölcsöt kell tartani, nagy helyigény, sok tőke kell hozzá és sok lesz a káló benne.
És ezek nem nagyon szeretik a fűtést.
Ha mellé a bár, ahol kellemes környezetben el is fogyasztják, hát ahhoz meg egy kellemes kis asztal, megfelelő hőmérséklet...
Persze, ha a zöldség-tároló egy üvegfallal leválasztott fűtetlen helyiség, és a választék az üzemeltető által megszabott, akkor még akár működhet is.
Érdemes elgondolkodni rajta, kérdés, hogy mennyire forgalmas, központi helyen van! ???
Ez nem igaz 😁
Szòval kajázò,kávèzò.
Vannak-e az üzletben már kialakított, a vendégkört kiszolgáló helyiségek? Női, férfi wc-k, próbafülke, ilyesmik? Vagy egy jó ötlet esetén átalakítod az üzletet?
Akarsz-e ebbe + pénzt invesztálni?
Korábban milyen üzlet működött itt?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen boltot érdemes nyitni?
- Szerintetek milyen üzletet érné meg nyitni valamelyik nagyobb városban?
- Kisvárosban milyen üzletet érdemes nyitni?
- Fodrász üzletet szeretnék nyitni, tud nekem valaki segíteni, hogyan kezdjek hozzá?
- Ahhoz hogy egy turiüzletet megnyissak magánvállalkozásban, ahhoz milyen szakmák kellenek? Vagy az csak Kft ill Bt. megnyitásakor kell?
- Szerintetek érdemes egy üzletet átvenni?