Bőszárú nadrágot szeretitek? (beszélgetés)
Hallottátok a csoszogást?
Mi akik az előző évszázadban születtünk, megyünk ki a divatból.
Naháááát, akkor 2-kivétel is.
Persze én a Michigan tó partján találkoztam velük.
Tetszenek ezek a nadrágok?
Hát akkor tőled is bocs:DDDD
Férfin a csöves nadrág nem túl jó. A férfiak szerintem olyat hordjanak, ami egy kicsit eláll a bokájuktól, és nem tapad a lábukra a nadrágszára.
Az még annyira nem is gáz, bár én nem venném fel, már csak azért sem, mert rövid. Kiráz a hideg, amikor valakin rövid a nadrág. Igénytelennek tartom.
Ennek a nadrágnak majdnem földig kellene érnie ahhoz, hogy megfelelő legyen.
És menés közben csapkodja az ember bokáját, ha könnyű anyag még fel is ugrál. Na neee...
Bocsánat!;)
Azok nekem nem tetszenek. 16-éves koromban a szűk/csöves volt a divat, a szabó rám varta.....
Egyszer egész éjszakai mulatozás/táncolás után bedagadtak a lábaim, úgy h nem tudtam levenni.
Fiatalság-bolondság.....
Azért h előnyét is említsünk, egy szerelmes pár bele fér 1 nadrágba.
Vagy esetleg mindenki hordja azt, amiben jól érzi magát 🤷♀️
Személy szerint én sem érzem úgy, hogy rajtam jól állnak ezek, de szerintem tud jól kinézni. Az én 20-as éveimben a testre cuppanó csőfarmer volt a divat, nekem évek kellettek, mire egy egyenes szárú farmert fel tudtam venni anélkül, hogy nem éreztem iszonyat furának az extra helyet a lábam körül. 😂
Nem. Max. az egyenes szárút. A trapéznak a látványától is hidegrázást kapok.
Ó azok a csodás 70-es évek, amikor a férfiak magas sarkú cipőben és trapéz nadrágban jártak 🙄
Amiket mostanság árulnak azok nagyon rondák. Minden nőt elrontanak vele. Inkább hasonlít a régi betyár nadrágra, mint egy csinos nőire.
A fiatalok vegyék fel, mert nekik nem baj, ha bohócot csinálnak magukból és még formásabbak, mint az idősebbek, de mások inkább hanyagolják.
Én múlt ősszel azért vettem 6 db farmert, mert láttam, hogy ezt kezdik divatként terjeszteni és én nem tartottam attól, hogy nem lehet majd csinos nadrágot venni.
Ugye, nem gondolja senki komolyan, hogy ezek csinosak?
Most hogy mondod, megnéztem őket, ezeket szoktam venni hétköznapokra, de most inkább keskenyebbek mint szoktak lenni.
További ajánlott fórumok:
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Nővérek, ápolók szeretitek és becsülettel végzitek a munkátokat?
- Ti szeretitek a Valentin napot?
- Mennyire szeretitek egymást itt a Hoxán?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- A szemetet a mocskot az igénytelenséget mért szeretitek?