BIONNEX ŐSZÜLÉS ELLENI termék-ismeri-e valaki? (tudásbázis)
Természetesen igazad van,,azzal semmi gond,hogy még senki nem használta elég ideig,és nem tud tapasztalattal szolgálni.
Én már csak heccből is kíváncsi lennék,mi van benne,mert lehet,hogy kutyapisi:),vagy fülemülenyelv... bocsánat.Talán nem véletlenül nincs ráírva,hogy mik is azok a természetes anyagok...
Ha majd valaki vesz egy iylet,azon talán rá van írva az összetétel.
Az enyém már nagyon ősz,illetve olyan,mintha melírozva lenne ,évekig festettem,aztán tavaly télen úgy döntöttem,hogy nem festetek tovább,levágattam teljesen rövidre,télen sapi alatt szépen megnőtt.
Jó lenne a termék, azért még kivárok:)
Jó lenne életben tartani a fórumot,hátha valakinek lesz pozitív tapasztalata!:)
És még ezt találtam
Bionnex őszülés ellen
Bionnex Sampon normál hajra 250ml
A- és E-vitaminnal dúsított olívaolajból származó hatóanyagokkal javítja a fejbőr és a haj egészségét. Ezek a természetes antioxidánsok ösztönzik a sejtek egészséges fejlődését és ezáltal a bőr simább, feszesebb és ragyogóbb lesz.
3520 Ft
14 Ft/ml
Bionnex Sampon száraz és károsodott hajra 250ml
A B5-vitamin (panthenol) hatására a haj élettel teli lesz, és enyhülnek a száraz, viszkető, hámló fejbőr, valamint a károsodott haj és a töredezett hajvégek tünetei. A nem olajos nedvesítő és hidratáló összetevők, vitaminok, ásványi anyagok, fehérjék és válogatott növényi hatóanyagok kombinációja energiával tölti fel a fejbőrt, és a hajnak természetes, egészséges külsőt kölcsönöz.
3520 Ft
14 Ft/ml
Bionnex Sampon zsíros hajra 250ml
A méz hidratáló, tisztító és mikrobaellenes tulajdonságai segítik a túlzott zsírosodás szabályozását, és a haj természetes fényességét és nedvességtartalmát, de nem engedi lelapulni.
3520 Ft
14 Ft/ml
Bionnex Spray koncentrátum 125ml
A Bionnex Anti-Grey Hair gyógynövényspray koncentrátum a CX17 Triocomplex tartalmazó Bionnex koncentrált formája. A Bionnex Anti-Grey Hair gyógynövényspray koncentrátum segíti a további őszülés megállítását, és helyreállítja az eredeti hajszínt. A Bionnex Anti-Grey Hair gyógynövényspray koncentrátumot kifejezetten a gyorsabb eredmény elérése érdekében fejlesztették ki, és minden hajtípushoz megfelelő.
7890 Ft
Na, találtam egy fórumot a Nők Lapja Cafe,ott ezt írták:
A napokban vettem egy őszülés elleni Bionnex sampont és sprayt.
Magam részéről közel egy hetes használat után még nem sok jót mondhatok. A hajfestékemet szinte lemarja a hajamról :-), a megszokott hajápolási termékeimet hanyagolnom kell, ami meg is látszik (nem fénylik a hajam, nincs esése), és mivel az anyag hőérzékenysége miatt nem lehet csak fél óra múlva hajat szárítani, így egy kicsit meg is fáztam, de mivel azt írja a gyártó a Bionnexről, hogy a " sampon és spray együttes használatának hatékonyságát klinikai tesztek bizonyították , és a részvevők 83%-nál 3 hónapon belül elkezdődött az őszülési folyamat visszafordulása az eredeti hajszínre" , így kitartok, és tovább fogom használni a következő három hónapban is.
Szeretnék olyanokkal társalogni, akik már használták a Bionnexet, így személyes tapasztalatokhoz jutottak ezzel kapcsolatban.
Azt nem írják,hogy mit TARTALMAZ? :)mi a hatóanyag?
mert szerintem laktózmentes tejet,meg nukleáris hulladékot sem tartalmaz(remélem..) de ettől nem lettünk okosabbak..
Én meg ezt találtam:)
A Nagy-Britanniában lévő Manchesteri Egyetem, valamint a németországi Lubeck egyeteme kifejlesztett egy olyan eljárást, amelynek során egy molekulával stimulálják a haj pigmentjének termelődését.
Az eljárást még tesztelik, de az már biztos, hogy a korral járó természetes őszülést nem képes visszafordítani, és egyelőre az sem tudható, hogy képes-e maradéktalanul visszaállítani az eredeti hajszínt azoknál, akik különböző betegségek következtében őszültek meg. Ennek ellenére az eredmény áttörésnek tekinthető.
Klinikai tesztek igazolták, hogy;
a BIONNEX ANTI-GREY HAIR gyógynövényspray koncentrátum:
leállítja a haj további őszülését, és segít visszanyerni az eredeti hajszínt,
100%-ig természetes hatóanyagokat tartalmaz,
Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat, ólom-acetátot vagy egyéb káros anyagokat,
A hajat élettelivé teszi és regenerálja,
A bőr és a hajas fejbőr természetes pH értékének megfelelő,
Nincsenek mellékhatásai.
Svájcban és Franciaországban független kutatóintézetek végezték bőrgyógyászati és klinikai tesztelését
Engem az zavar,hogy pasiknak hirdetik!
Én is kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.