Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Bevalljam neki, hogy mit érzek iránt? De van barátja. fórum

Bevalljam neki, hogy mit érzek iránt? De van barátja. (tudásbázis)

1 2
2010. máj. 5. 20:33

tehát 1 hónap alatt zajlott le az, hog tetszettél neki, aztán mégsem, és most ő tetszik neked?

Mert akor tuti tetszel még neki te is, csak épp ot a pasija. Egy biztosat a bizonytalanra nem ad csak úgy fel. Kell neki bizonyíték, motiváció! MOndd el neki, de ne csak ímmel-ámmal, hanem úgy igaziból.

2010. máj. 5. 20:31
és sztetek annak ellenére, hogy mondjuk NEM-et mond most, fog ezen egy darabig rágódni, esetleg elraktározza magában, és később megkereshet?
2010. máj. 5. 20:31

Szerintem, nem tudja mi van.

Nem érzett még ilyet, nem tudja hogy kezelje, nem tudja hova tenni az eseményeket.

Fel kell neki dolgoznia valamilyen szinten.

Az írásod szerint szeret.

Kérdés, lángolás vagy valami más.

Ezt neki kell eldönteni.

22. *Pillango* (válaszként erre: 2. - 8fd47b681f)
2010. máj. 5. 20:30
Szerintem mindenképpen mondd meg neki! Jártam már úgy, hogy utólag derült ki, hogy évekig szrelmes volt belém egy fiú barátom. Ha tudtam volna... :S
2010. máj. 5. 20:29

én és a lány nem régóta ismerjük egymást, 1 hónapja, de már kezdettől fogja jóban vagyunk. az elején, ahogy már írtam, ő érzett irántam. de megpróbálta elhessegetni a dolgot, mondván van barátja (mostanság nem működik köztük). mégis mind a mai napig keres, ír, üzen, a közelemben zavarban van stb. miért? miért viselkedik vki így, ha nem akarna semmit....

vagy talá ő sem tudja mit akar?

2010. máj. 5. 20:27

Értem. Szeretitek egymást!!! Tutira!!!:)

De szerintem pozitívan is elsülhet a dolog.

Én pozitív ember vagyok.

Megvan mindennek az előnye és a hátránya. Én az előnyét nézem.

Hajrá! Mondd el neki!

2010. máj. 5. 20:27
Nem fog szakítani a barátjával, míg nem tudja biztosan, hogy szereted. Mindenképp beszélj vele. Ő pedig maradjon monogám, és döntse el, hogy kivel.
2010. máj. 5. 20:25
szerintem a,körülmények,töl,is,füg.{hógy.a,hejzet, adja,magát. több,infórmáció,. és talán.tudók,tanácsót,adni. ágnes1219
2010. máj. 5. 20:25

mi nem lelkizünk, nem vagyunk barátok...hála istennek. Amikor kettesben vagyunk, csak móka és kacagás, semmi magánélet....a témát a párkapcsoaltokról, a nő és pasiügyekről kerüljük...

amikor kettesben vagyunk, mintha randin lennénk, zavarban vagyunk stb....

ma pl. 4szemközt kellett vmit megbeszélnem vele, és mondta is, hogy nagyon avarban van....

2010. máj. 5. 20:23

Volt egy eset. Én bevállaltam, elmondtam. Aztán jó nagyot estem. Elküldött a francba.

6 hónapra rá ő keresett meg. Nekem már barátom volt. De ő nem a kapcsolat miatt keresett, hanem azért, hogy legyünk barátok, mert hiányoznak a beszélgetések....stb.

Azóta is nagyon jó barátok vagyunk :)

2010. máj. 5. 20:21

én már van 10 ilyennel találkoztam, pedig még csak 20 éves vagyok, de kapásból tudok mondani 10 olyan csajt, akikkel így szívtam meg...a különbség most annyi, hogy eleinte ő is érzett irántam, és ha nem lenne ez a "rossz" kapcsolata, tuti együtt lennénk...

de elmondása szerint még próbálkoznak a barátjával helyrehozni...

14. fdfc55f43b (válaszként erre: 11. - 47c2df9671)
2010. máj. 5. 20:19

Jaja, benne van a pakliban a nagy pofára esés.

De szerintem ez csak tanuló pénz lenne.

Kell az embernek ilyen is.

2010. máj. 5. 20:19

hát ha elmondom, megkönnyebbülök, legfeljebb nemet mond amit lassan majd feldolgozok...aztán ki tudja, lehet hogy később még ő fog megkeresni..

rosszabb esetben viszont elfordul tőlem, és ettől tartok...

ha nem mondom el, minden marad változatlan, viszont akkor meg hazugság az egész kapcsolat...én meg csak várhatom, míg szakít a barátjával...

2010. máj. 5. 20:17

Egyet értek judittus-sal.

Neked kell dönteni mindenről.

Én amúgy helyesnek tartanám, ha elmondanád. Szerintem tudnia kell róla. Két esélyes a dolog.

Én csak biztatni tudlak.

11. 47c2df9671 (válaszként erre: 2. - 8fd47b681f)
2010. máj. 5. 20:15
Szerintem van veszíteni valód.Mert ha ragaszkodik a barátjához,meg lehet,hogy egy ilyen vallomás arra sarkallja,hogy szépen jegelje a kettőtök "viszonyát",szóval akár teljes elfordulásra is számíthatsz.Ez hogy érintene?:(
2010. máj. 5. 20:13

a barátjával másfél éve vannak együtt, és állítólag nem működik köztük a dolog, ő is mesélte régebben, mások is nemrégiben...

olyan ellentétes velem ez a csaj...a közelemben zavarban van, folyton keres, de nemigen hiszem hogy barátként...mégcsak haverként sem...én meg direkt úgy viselkedek vele, hogy tudja, nem barátkozni akarok....

naja veszíteni valóm nincs, csak ilyenkor mindig az van, hogy mosolyszünet, mert úgy valaki szerint könnyebb felejteni meg feldolgozni a dolgokat...

9. Sirga (válaszként erre: 5. - 8fd47b681f)
2010. máj. 5. 20:12
Akkor pedig ő már észrevett valamit, és megpróbálta rövidre zárni. Ne mondd el, mit érzel, mert csak még jobban fogsz szenvedni, ha kimondja, hogy nem akar semmit! Sajnálom.
8. április29 (válaszként erre: 2. - 8fd47b681f)
2010. máj. 5. 20:11
Amikor ő érzett irántad, volt már barátja? Ha a barátja mellett volt, akkor van esélyed. Ha előtte, akkor szerintem inkább várd meg, hogy alakul a kapcsolata. Ha elmondod neki, lehet, hogy elijeszted.
2010. máj. 5. 20:10
Azért hajrá, veszíteni valód nagyon nincs, Vagy nem?
2010. máj. 5. 20:10
Egyetértek az előzőekkel, de azért azt is érdemes végiggondolni, hogy ha most boldog kapcsolatban él, van-e értelme, illetve, neked hogy esne, ha a te párodnak akarna valaki szerelmet vallani...
2010. máj. 5. 20:08
én abszolút NEM-re számítok, sejti is, hogy van valami, mert nemrégiben mondta, hogy ő már a mi kettőnk kapcsolatáról mindent elmondott amit tudott, többet ehhez nem tud hozzáfűzni...
4. ee4c27a1c3 (válaszként erre: 2. - 8fd47b681f)
2010. máj. 5. 20:06
elmondani bármit ellehet...te megkönnyebbülsz és tisztázod vele hogy mire számíthatsz...sokkal jobb lesz neked, akár azt hallod tőle hogy akar téged, akár azt hogy nem...de legalább tudod, hányadán álltok...
2010. máj. 5. 20:06

Szia!

Neked kell éreznem, hogy helyes e ha megteszed. Soha ne tudhatod, hogy van e esélyed, szerintem senki fejébe nem lehet belelátni, legalábbis én így tapasztaltam. Jól is elsülhet a dolog. De azt is gondold végi, hogy érintene belül, ha most nemet mond!

2010. máj. 5. 20:03

Bonyolult az egész. Először ő érzett irántam, most valamivel később meg én.

Szerintem eddig is tudta, hogy miként tekintek rá, de én már nem bírom magamban tartani.

Nem adok sok esélyt magamnak, csak azt akarom hogy tudja.

Van ennek bármi értelme? Esetleg elrágódik rajta egy darabig? Meggondolja?

2010. máj. 5. 20:03
Bevalljam neki, hogy mit érzek iránt? De van barátja.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook