Betegen mehetek kozmetikushoz? (beszélgetés)
Más az utcára kimenni, meg más az, hogy a csóri kozmetikus kénytelen belemászni a taknyos bacis arcodba. :SS
A kozmetikus helyett úgy vágtalak volna ki a kozmetikából, mint azt a bizonyos macskát szarni. :P
Hihetetlen, hogy az emberek mennyire önzőek és bunkók.
Ez meg egy nekem tetsző válasz. :)
Én sosem mentem betegen kozmetikushoz!
Nem szívesen fertőzök meg másokat,másrészt az ember náthásan olyan rosszul van,érzékeny a bőre,hámlik,a zsebkendőtől kipirosodik az orra,szája!Hát nem szívesen szenvednék,ha meg egyébként jól bírom a kiképzést! :))
Végre egy neked tetsző válasz inkább. :))))
De azért nem kell megfertőzni a kozmetikust. :) És igen, szerintem aki teheti ne menjen ki ha beteg.
Végre egy rendes válasz, köszi :)
Amúgy létezik és lehet kapni szájmaszkot a gyógyszertárba, így senkinek nem kell lemondania semmiről.
Aki meg van fázva,az már ki se menjen?! Benne van a pakliban, tél van és nem biztos,hogy egy másik embertől kapod el,hanem eleve mert hideg van és meghűlsz. Ha egészséges akarsz maradni szedj vitamint és ne kend rá egy másik emberre,mert szerencsétlen megfázott és bunkó,mert elmegy sétálni. Sokan betegen mennek dolgozni,hogy ne veszítsék el a munkájukat.
Te aztán nem csinálsz segget a szádból! És még büszke is vagy rá! Gratulálok!
Most jöttem haza tőle, és 1.5 óra alatt egyszer se kellett megállni,szóval még jó hogy nem mondtam le. És egyébként ő is fújta az orrát
Ne haragudj!-de ez komolyan kérdés????
Én azt is felháborítónak tartom hogy áruházba hétvégén sétálgatnak vörös orrú párok, és még rám is köhög!-nehogy én már egészséges legyek!!!
Miért nem gondolnak emberek a másikra????
Mehetsz, el vagy engedve...:-)))
Persze.
De csak ha fertőző!:)))
Egy megfazott arc masszirozasa kulonben sem egeszseges. Szerintem kerj egy uj idopontot.
Mondd le, te mennél hozzá, ha fújná az orrát és rádköhögne? :)
Nálunk ki is van írva a bejárati ajtóra,hogy betegeket nem fogad!
En is lemondanam,tudom jol mert kozmetikus vagyok.Marcsak azert mert megfertözheted kozmetikusodat es akkor ö se fogadhat klienseket...Ugyhogy ne,pihend ki magad inkabb :)
Ne viccelj! Gyorsan mondjad le, és kérjél későbbre időpontot! Vagy ha te beteg vagy, legyen más is az?
Szia!
Mint kozmetikus mondom,hogy inkább mondd le!
Nemhiszem,hogy örülni fog,hogyha megfertőzöd,ill. neked is fájdalmasabb ilyenkor a nyomkodás..
a kozmetikus helyében nem fogadnálak :)
Szegény kozmetikus!
Én lemondanám. Hiába nem szeretnéd, arra is gondolni kellene, hogy Őt ne fertőzd meg. Gyakorlatilag belemászik az arcodba a bacik közé. :)
Inkább ne menj... Ez lenne a legkevesebb.
Gondold el fordítva...
Viszel magaddal millió bacilust...
inkább arra gondolj, hogy megfertőzöd..ne legyél felelőtlen!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok: