Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
szia mindenki regel 6 kor keltem
kilencre jötek a gyerekek 20 gyerekem volt mos mentek el
nagyon elfáradtam megyek a romokat takaritani
de durva.....most meglepődnél,ha azt írnám,hogy nekem is??hehe..nem ám..
kisé fáziskésésben vagyok...
nekem a fájdalom mint olyan nem hátráltató sem félelemkeltő tényező, sportoltam, voltak műtéteim, magas a fájdalomküszöböm ...
rákészültem a szülésre és ledöbbentem, hogy egy 12 évvel ezelőtti műtét miatt esetleg nem szülök :) vagyis nem úgy ahogy szeretnék :)
Ja,engem olyan ügyesen vágott a doki bikini vonalban,hogy nem is látszik.
Úgyhogy a császárral tényleg csak jó élményeim vannak.
Császárral még 5-ször is szülnék,de simán egyszer sem!Igaz,hogy öreg is vagyok már!
Azzal ki egyeznél, ugye?:-)
Lehet, hogy örökölted, és jó anyag vagy te is!
A széles medencecsontra nekem azt mondta a dokim, hogy marhaság. Sovány vagyok, keskeny a csípőm, a medencém, és 3 óra hossza altt szültem. Nem csak az én érdemem, hanem állítólag genetika. Anyukám és nővérem is könnyen szültek. Amikor a dokihoz mentem, akinél a tesóm is szült, azt mondta, ha olyan könnyen szülök, mint a nővérem, nem lesz nehéz dolgom. És úgy lett. Jó anyag vagyok, ő is, a szülésznő is mondta. Gyorsan tágulok. A 36.héten a doki akarta is, hogy megszüljek, mert a pici feje be volt helyezkedve, érezte a doki a burkot. Azt mondta, ha elfolyik a víz, azonnal kórház, nem várni egy percet sem, mert pár nyomás és kint a baba. Szóval nekem nagyon szerencsém volt, irtó jó volt szülni, ilyet kívánok mindenkinek!
Persze ezzel nem ellent akartam neked mondani a széles csípővel kapcsolatban!
ma randim van egy szülésznővel, vele is beszélek majd szerintem , kedden meg az orvossal.
ugyan odébb vagyunk még, de jobb lenne tudni :) úgyis kibújik Detti, de én a természetes szülést akartam kipróbálni , főleg amióta a volt nődokim azt mondta, hogy széles medencecsonttal nagyobb esély van könnyű szülésre. Na majd kiderül :D
Hali!
Bocsi,hogy nem jelentkeztem,de msn-virusunk is volt.pusss
Nekem is van jó és rossz élményem a szülésekkel kapcsolatban.Lányom sima szüléssel,hamar és könnyen meglett,fiam császárral,gerincérzéstelenitéssel született,de azon kivül,hogy nagyon szenvedtem utána való nap a mozdulatlanságtól,csodálatos élmény maradt,a tejem is hamar megindult.Aztán a kislánykám születése maga volt a rémálom.Hüvelyi úton hagytak szenvedni,pedig nagyon fájt a császáros hegem fájások alatt,hiába mondtam a dokinak.
Szóval akkor nem volt szerencsém,nem részletezem,egyszerűen csak örülök,hogy mindketten jól vagyunk,és gyönyörű egészséges gyerkőceim vannak.
Szóval szerintem is befolyásolhatja a heged a szülést,de orvosa válogatja,mi a vélemény.
Sziasztok!
Én is vagyok,csak még mindig kinlódok a géppel.
Rakott zöldséget csinálok,(cukkini,brokkoli,kelkápi,rizs,disznópöri),meg egy kis laza zöldséglevest tésztával.
Szép napot mindenkinek!