Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Tényleg jobb lenne ismerősnek kiadni. El sem tudom képzelni, hogy valaki más lakjon az én lakásomban, olyan furi belegondolni. Nem? Hogy más emberek teszik ugyanazt a lakásodban, amit eddig te. Ők oda fognak hazamenni, ott élnek. HÚ!
A férjed testvére is családostól menne?
Szegény Gyuri! És rossz lehet, hogy nem segíthetsz rajta sehogy! Egyre borzasztóbb, ahogy leírod a dolgokat, tényleg hála, hogy nem lett semmi komolyabb baj. Bár már ez is elég komolynak hangzik. Fáj a 2 csigolyája! Tényleg orvos kellene, hogy legalább ránézzen. De ha nem hagyja magát...
Amúgy nem gúnyolódtam a korán kelés miatt, ugyi tudod? Én biztos nem tudnék aludni az izgalomtól. Pakolsz ezerrel, mi? Mit érzel, nem fáj elmenni?
A nyaralásról döntöttünk, nem megyünk. Hamarabb kellett volna gondolkodni. Anyósomék mennek holnap, 2 hétre. Utána 1 hétig megint lesz valaki a családból. Július utsó hete és aug. első 3 hete nem jó, mert be van zárva a bölcsi, és akkor a férjemnek meló van ezerrel. Szóval maradunk. Nem bj, majd jövőre, akkor majd szaladhatok Luca után!
Szegény párod!Remélem nem lesz semmi komoly baja!!
Képzelem,igy dolgozni szegény.
Sajnos az én férjem is ilyen,nem mondja,ha fáj valamije,nem panaszkodik,orvoshoz nem megy!
Te meg csak izgulj egész nap,hogy minden rendben van-e.
Drukkolok,hogy ne legyen baja!
JA,elfelejtettem:
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Nekem is jól indul a nap,úgy néz ki,nem utaltak nekem családit a két gyerekre,ráadásul köztisztviselők napja van,igy nem tudok beszélni a kedves bérelszámolónkkal,mert nem dolgoznak ma.
HURRÁ!
Nem baj,majd holnap leorditom a haját telefonon!!!!
Sajnálom a párod,reméljük nem lesz semmi komolyabb!mit szaladgáltak a marhák az úton össze-vissza?nem normálisak szerintem...a lényeg,hogy a fejét,hasát ne üsse meg,meg a gerincét.azért lehet nme ártana elmennetek a kórházba(fő a biztonság azért..)pussz!
és odamentek legalább segíteni,meg az a nemnormális nő mit mondott??
sziasztok jó reggelt
Ricsikém kiugrot az ágybol beágyazot és felöltözöt nagyon tetszik neki a tábor nagyon élvezi
ma menek rókát lesni kirándulni
Jó éjt mindenkinek!
TÉNYLEG megyek aludni!
Az első gyereknél én is igy csináltam.Főleg hogy a volt anyósom tisztaságmániás volt,én meg meg akartam felelni neki....
De az már rég volt.A kicsiknél a cumisüvegeket,edényeiket alaposan elmosogattam,időnként kifertőtlenitettem,oszt kész.
Én is tanultam kevés egészségügyet,és igen,befolyásolja az ember gondolkodását.
Úristen! A hideg rázott, amikor a balesetet olvastam! Még jó, hogy ennyivel megúszták mindketten! Óvatosan kell közlekedni ilyen időben, és nem csak az autósoknak, motorosoknak.
Lehet, hogy igazatok van, és sokat aggódom, de nem tehetek róla. Ami Luca szájához kerül, cumi, cumisüveg, kanál, a tányérja, mindent fertőtlenítek. Valahogy úgy vagyok vele, hogy mindentől nem tudom megóvni, hát ennyit tegyek meg. A Domestosszal is folyton rohangálok. Lehet, hogy azért, mert eü-t végeztem, és láttam dolgokat? Nem tudom.
Jó éjt mindenkinek, lyányoknak, asszonyoknak, pocaklakónak, gyerkőcöknek, sebesülteknek! Pusza!!!!!
Jól vagyunk :))) Menj ápolgatni :DDD
puszika :) és jobbulást a drágádnak !!!
Hali!
Jelentem vettem ananászlevet!Hátha igazad lesz és fogyok tőle!
Jézusom!
Még jó,hogy ennyivel megúszták!
Reméljük a párocskádnak se lesz más baja!!!!!!!
Pusss