Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Azért kérdezek hülyéket,mert mi nem csináltattunk egyik gyereknél se 4D-set.
Nagylányom idejében még nem volt,fiam idejében albérletben laktunk és nem volt rá pénzünk,a lánykámnál meg nem tudom valahogy elmaradt.
De gondolom,hogy leirhatatlan érzés volt először látni a kis drágát!
Na,ne is mondd a Keletit,nekünk onnan jár a vonatunk,és a multkor én is Erikkel ott kavarogtam,szidtam az összes kormányunkat,mig keresztül értünk a dzsumbujon.
Szóval elment a lánykád?!Szivesen ment?
Ja,kimaradt:A férjem most 24-24-ben dolgozik.
Sziasztok csajok!
Köszi a drukkolást mindenkinek,sajna nem tudtunk megegyezni a főnöknővel,pedig csak nyári szabik alatt mentem volna helyettesiteni,de nem tudtam volna 8-nál előbb kezdeni,és 7-kor kellett volna.
Mondtam,hogy akkor ennyi a történet,oldják meg.
Egyébként szar munka,kevés pénzért.
Mindegy,a barátnőm is tud valami melót majd,csak várni kell rá.
Köszi mindenkinek :)
Milyen érzés ? Nekem leírhatatlan volt :) Apa meg el se engedte a kezemet , este persze dvd volt meg képnézegetés, a munkahelyen már a fél cég megnézte a képeket :D
Jó reggelt! Mi az Anett, nem tudsz aludni? :-)
Én is szurkolok a munka miatt, Tündi!
Képzeljétek,ma voltam munkát nézni a helyi Szoc.Otthonban,valószinű holnap dől el,hogy mehetek-e dolgozni,persze csak maszekba,mikor a Zoli itthon van.
Jó lenne egy kis +pénz!
Sziasztok!
Édike a bébike!
Tessék mesélni,milyen érzés volt látni szerelmetek gyümölcsét?
Gondolom a párod is ott volt.
Teljesen igazad van. Ha nem is órákig, de hosszú percekig szoktam néha állni a zebránál. Én aztán át nem szaladok, nemhogy esőben, de egyébként sem! Amúgy sem tudok szaladni. :-(
Én is jártam már úgy, ahogy írtad, hogy az egyik autós megállt, a vele szemben jövő meg még gyorsított is! Csak az a legnagyobb baj, hogy a gyerekek nem tanulnak meg közlekedni normálisan. Mert ugye, szinte hiába mondod, hogy ha nem jön autó, átmehet. Már nem úgy van, mint régen!
Sziasztok!
Én vezetek és ha látom,hogy egy gyalogos a zebránál áll én biza megállok!! Volt olyan,hogy én megáltam a szembe jövő látta hogy ott állok engedem a gyalogost és az NEM ÁLT MEG A SZEMÉT!!! Pedig akkor már eléggé a járdán volt a gyalogos! Mellesleg én sem értem a szabályt hiszen én sem lépnék le ha látom jön az autó akármilyen messze is van ! Soha nem lehet tudni! Szall álhat az ember órákig a járdánál!
Hogy lépjek le, ha folyamatosan jönnek az autók? Állítom, csak dudálva továbbmenne a legtöbb. Persze vannak kivételek.
Ne azért engedjen át, mert gyerekkel vagyok! Én már ilyenre nem is számítok!
Most vettem észre, hogy a hülye szó "kicsit" gyakori volt az előbb. Bocs.
Nekem nincs jogsim, az anyósülés az enyém. Komolyan néha hülyét kapok a forgalomban, annyi a hülye. Úgy gyalogos, aki átszalad előled, úgy biciklis, aki megy, mint a hülye, de ugyanúgy autós is! De még mennyi!
A gyalogosátkelőkről annyit, hogy itt abszolút nem engednek át a zebrán, percekig állhatok a csúcsban a zebra szélén. Mennek, mint a barmok! Ne azért engedjen el, mert babakocsival vagyok, hanem mert zebra van, és a kresz az kresz!!!!
elkerüljük egymást páran,csajok..hát mi van itt?
egyébként a gyalogosokat tényleg nem piszkálják,de még a motorosokat sem...az autósokra rá vannak szállva,rendületlenül..nem értem..nem fair!