Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Nohát! Végre idekeveredtem, erre sehol senki?
Csajok a jadóca nagyon eltűnt,azért őt is üdvözlöm ha erre felé betéved!
Na azt elhiszem hogy sokkal nyűgösebb szegényke.Nem kellemes a babusoknak az ilyesmi.Az enyémnek most a hátsók jöttek ki sorba 4 db,és nagyon hisztis,bár lehet nem csak attól olyan a kis drága,lehet hogy örökletes.:D
Tipikus férfi!!!
Attól, hogy nem írok, mindig elolvasgatom az irományokat...mostanában zsúfoltabbak a napjaim, 3 fogacskánk jött egyszerre, nyűgös volt a kis drágám...
Helló!mi van veled,ritkán vagy itt.Nem panaszkodik,most talán nem emeli meg az 50 l es fazekat egyedül,mert ugye vmi 250 főre főz menüt naponta,és ő az első reggel,neki kell feltenni azokat a nagy edényeket.A költözésnél is kímélni akarom,de nem hiszem hallgatni fog bárkire,pedig leszünk páran.Felhívom haverját ne engedje,rá talán jobban hallgat.Ez jó ötlet.A könyökéből kiszakadt egy darab,és azt mondja csak horzsolás,de látszik vissza van nyomva az egész,egy csómó ideig vérzett.Még jó hogy pár napja vettem egy seb kezelő fertőtlenítő gélt lentre a gyerekeknek,azzal kentem neki.
szombaton reggel,remélem korán itt lesz a teherautó.Tegnap kérdezte a tulaj milyen bútort viszünk,hát nagyon ugye nem akarunk,de a gyerekszobát azt muszály lesz,íróasztal ,emeleteságy,a kiságyat is akarom,hátha vki kisbabával jön látogatóba....A többit megveszi,mert kidobált mindent.Ma festenek ott.Ma még befejezem a konyhát,holnap elviszik a nagyobbik lányom és abba a szobába mindent betudok rakni,mert a kicsi szétszedi,ha elöl vannak a cuccok.Csütörtök,péntek teljes erőbedobással kell.
Sziasztok!
Edina! A férjed hogy tud így dolgozni? Gondolom egész nap állnia kell, nem tud sokat pihenni...hogy bírja?
Tegnap azon akadtam ki, hogy az igazoltató rendőrök mellett rohant át egy csapat idióta a forgalmas úton, azok meg egy szót sem szóltak...bezzeg arra meg rá vannak szállva, hogy a zebránál át engeded-e az emberkéket(figyelnek, ha nem, utánad mennek és megállítanak), a gyalogost miért nem lehet megdorgálni???
hát megértem...mennyi retardált ember van,hihetetlen!bár én már rengeteggel találkoztam,nem tudok meglepődni nagyon semmin...pont most,hogy majd mentek..mikor is mentek pontosan?pakolással hogy állsz?
Helló!Most reggelre azt mondta hogy már kezd javulni.Nem hiszem hogy el megy dokihoz.Majd figyelem aztán ha látom nincs jól akkor nyomás.Nem ment sokkal szerencsére,de ma reggel is mondta,ha meglátná őket,anyonverné.
mindenképpen beszéld rá,hogy menjetek be a kórházba,nehogy baj legyen,ha megütötte valamelyik belső szervét,mert az alattomos.!!!!beszéld rá!!!komolyan!!!pussz
sajnálom egy kis pihenés neked is ki járt volna
Elteszem magam, szió, aki még fent van!
Bocsi, már uncsi a vasalás-téma? Ananászléért rohanok a tuskóba!!!
Helyes!
Vasalás,?????Már azt hittem meg se kérdezed!!!
Jöhet érte ananászlé 2 dl.
Én biztos maradok,és visszavárlak,drááágáááám!!!!!!!
Én asszem maradok. Ha sokszor nem is jön össze, naponta igyekszem írni.
Aki lemaradt, annak biztos oka van. Sok a dolog, kicsi a gyerek, nagy a kert...
Jut eszembe, van még mára egy kis vasalnivalóm, ki jön át dumcsizni????? :-D
Sajna sehova, döntöttünk. Amúgy Balatonvilágoson van anyósoméknak kis házuk, oda megyünk minden évben. De nem a Balcsi miatt, hanem mert ott a ház. Tök jó, nem összkonfort, de jó helyen van, csendes, egy utcára a Balcsi (amiben én gyönyörködöm, imádom!), közel van Siófok, és jókat szoktunk onnan kirándulni. De végül az idén ki kell hagynunk. :-(
Köszi a kérdést,fáj a háta,de ennyi,többet nem lehet belőle kihúhúzni.Remélem hamar lesz internetünk,és mindenről tudósítok.Remélem marad a gárda,nem szökdösnek el a kis írogató barátnőcskék!Már vannak akik a tájékunkra se jönnek.Hát ez van.
Vera már mindent megkérdezett,amire én is kiváncsi voltam,szerintem tök jó helyetek lesz!Remélem jól érzitek majd magatokat,aztán informálsz az árakról,és elmegyünk oda 1 hétvégére.Na,ne ijedj meg,csak fenyegetőzök ám!!
Mi ujság a pároddal?Nincs baj?Idézőjel.
Sziasztok!
Edina egyre jobban tetszik nekem ez a szálloda!!! Remélem a párod hamar rendbe jön!!! Nem semmi ami vele történt! Én is mindíg aggódom az enyémért főlleg ha mentésbe megy mert akkor rengeteget vezet és aztán még szerelhet és vissza vezetni! Most is pénteken ment románba a határtól is több száz kilométerre oda 12 óra az ut meg vissza is + még szereljen meg nem ártana aludni is!
Persze,hát wellness szálloda.Van fúrt kút,azzal lehet locsolni.
Ez tök jó! Vízszámla?:-)
Furi lesz biztos egy ideig, aztán majd ripsz-ropsz a ti otthonotok lesz. A gyerekek biztos hamar beleszeretnek.
Abba a szállodába ugye télen is járnak?
totál felújítva,még a nyílászárók is lecserélve.Ott voltak az új rolók becsomagolva.Azért csinál most festést mert ugye azok a munkásemberek nem igazán tartották a rendet.Nem kell vinnünk bútort,még mosógépet is vesz,mert a szállodának a cuccainak is kell aztán én bevállaltam hogy kimosom ha kell.Na vasalni azt nem.Legalább mosóport se kell vennem ha már én mosok akkor ennyi jár:D
Jól hangzik! Azon, hogy nem tiszta, lehet változtatni. Csak azon nem, ha egy romhalmaz. Milyen állapotban van? Akkor bútort abszolút nem visztek?
2 nagy ,egy kisebb szoba,egy nagy konyha,spájz,fürdőszoba,és ahogy bemegyünk van egy körbe üvegezett előtér asztallal.Most festi ki a tulaj,és bútort is vesz bele,hát meglátjuk.Munkások lkatak ott előttünk,akik a szállodát csinálták,azért nem tiszta.
A ház milyen, ahol lakni fogtok?
Naggyából becsomagoltam a konyhát!Most látom milyen jó hogy nincs segítségem,na nem panaszkodok,csak mondom.
Értem. Én ha egyedül élnék, és a gyerekeim már kirepültek, biztos mobil lennék. Mondom ezt most. Vagyis ha adódna valami jó munka ebben a világban, amiért el kellene költözni, miért ne. Bátraké a szerencse. Magyarországon egyébként sinsenek távolságok, ha van autód. Meg persze jól fizető állásod, így a benzint is meg tudod venni. Mondjuk erre felénk amilyen utak vannak! Tiszta balkán...
További ajánlott fórumok: