Beszélgessünk a Trónok harcáról! (beszélgetés)
A gyerekeim nem nézték meg velem, ők megvárják a ma estét vele. Nagyon rendesek:)
Nem bírtam várni, megnéztem:)
Oké, én elfogadom. Csak fejtegettem kicsit :)
Nem Jon az egyetlen fekete vagy barna hajú Targaryen,a Dunk and Egg novellákban,azt hiszem az elsőben van egy,és talán még egyről tudunk..........
Jó évad, érdemes megnézni :)
Ha úgyis tudod, mi fog történni, akkor nem olyan fontos mihamarabb megnézni. Mi azért néztük meg, mert Férj nagyon félt a spoilerektől. Így is voltak részek benne, ami már nem volt meglepetés, mert láttam rá utalást neten :/
Jó volt, de kicsit kiszámítható. A régi részekben egy ilyen akció során majdnem az összes ember meghalt volna, de legalább egy olyan, akit kedvelünk. Bizonyos szempontból így is történt, de na.
Jelentem, én ezennel átállok a holtakhoz!
Egy részt sem láttam ebből az évadból, de ma este bepótolom! ;)
Én kibírtam, nem töltöttem le. Hiába tudom, a vizuális élményt meghagyom a rendes időre:)
Én most fogom megnézni, úgyhogy ne mondjatok semmit!!!😶
Hát ööö... hát ööö... ám legyen 😉 rábeszéltél!!! 😂😂😂
Saját felelősségedre megírom privibe, ha akarod:)
Ezt ne mondtad volna 😂😂😂😂
Könyvben is mindig az utolsó fejezetet olvasim el elsőnek, mert kíváncsi vagyok.
Most legszívesebben zaklatnálak h mondd el!!!!
Nekem úgy is jó :) A lényeg, hogy jó volt :)
Amúgy nem lopták el, a spanyol HBO véletlenül tegnap leadta. Fejek fognak porba hullani:)
Én már azt is tudom, hogy mi lesz a következő 2 részben:)
Jajjj most néztem meg a hatodik részt. Igen, a hatodikat. Fent volt az egyik letöltős oldalon a kalózverzió, amit az HBO szerveréről tulajdonítottak el. Remélem pár nap múlva fent lesz az évadzáró is.
Nem lövöm le a poént, de hűűűűűű meg haaaaaaaa... nagyon jó volt!
Mondjuk igen, ő szimpatikus. A lehetőségeihez képest rendes fickó :)
Eszembe jutott, hogy pl Joraht kedvelem. Nagyon sajnálom szegényt, a hősszerelmest, de ez is erkölcs dolga. Elfogadja a helyzetet, és csendben szenved. Más szerelmes férfi ha nem kapja meg a kiszemeltjét, elmondja mindenféle r.bancnak, majd nagy duzzogva távozik. Robertet annyira csak a saját érzései érdekelték, hogy még azt sem vette észre, hogy Lyanna másba szerelmes...
Mikor Arya ott hagyta Vérebet és haldoklott, na ott teljesen kiakadtam, tudtam, hogy Véreb nem halhat meg:)
Nekem Véreb a nagy kedvenc és Tyrion. A legzseniálisabb karakter szerintem Ramsay Bolton volt, a legjobb választás volt erre a szerepre Iwan Rheon.
A farkasok és a sárkányok :)
A többi részenként változik. Pont az a jó ebben a sorozatban, hogy senki sem jó vagy rossz figura, hanem mindenki összetett személyiség, mint az életben.
Neked ki a kedvenced?
Neked van kedvenc karaktered?
:) Igen, páratlan sorozat, az biztos :) Már alig várom az előzmény sorozatát is :)
Ettől függetlenül semmit nem veszítettem a rajongásomból, ugyanúgy tűkön ülve várom mindig a következő részt. Bátran kimondom, hogy a világ legjobb sorozata!
Túl kíváncsi vagy :D
Én végig izgulom még azt a két részt. Fogalmam sincs, mi lesz a vége :)
Tavaly novemberben a Reddit-re kikerült a forgatókönyv, azóta tudom, hogy mi lesz a vége az évadnak
Én beleolvastam véletlenül az egész évad forgatókönyvébe:(
További ajánlott fórumok: