Beszélgessünk a Trónok harcáról! (beszélgetés)
Nem ez lenne az egyetlen nyakatekert dolog.
Pl. hogy kik Jon szülei. Nah azt nem találtam volna ki magamtól.
Elolvastam, nekem akkor is kicsit nyakatekert a dolog.
Ennyire nem tudok angolul, hogy értsem az egészet:) De örülök, hogy nem magányos a rögeszmém.:D
Amúgy nem hülyeség. Sőt, úgy látom, másnak is eszébe jutott már:
[link]
Maggy a béka volt a jósló boszorkány, tehát egy maegi, aki ért a vérmágiához. Ahogy Melisandre is ért hozzá. Csak ezért gondoltam, hiszen láthattuk őt öregen, talán olyannak, amilyen Maggy a béka volt.
Asszem meg kell néznem azt a részt megint.:)
Arra leszek kíváncsi, hogy megelevenednek-e a történetben az isteneik? A nagy csatában sok érdekes dolog történhet még.
Még nem halt meg, úgyhogy lesz még jelentősége. Most Daenerys-szel is van egy vörös papnő, Melisandre pedig feléjük tart.
Azért nem hiszem, hogy Cerseinek ő jósolt, mert alapvetően nem is westwrosi.
Láttam az egész évadot. Tény, hogy a könyveket nem olvastam, lehet hogy ott több az erre vonatkozó információ. És, ha tegyük fel ő mondta a jóslatot, annak van bármilyen jelentősége? Szerintem a fináléban még Melisandre valahogy segíteni fog az embereken.
Jon délre száműzte immár...
Annak nyilván fontos jelentősége lesz, hogy öreg(Ki tudja miket látott, kikkel találkozott stb.). De hogy pont ő lenne az aki Cercei-nek jósol...Hát nem tudom ennek mennyire lenne jelentősége. Maga a jóslat fontos, de hogy ki mondta, nem mindegy? Illetve ha kapcsolat lenne közöttük akkor Melisandre inkább King's Landing környékén lenne.
Hátha valaki olvassa ezt....
Melisandre az egyik részben megmutatkozik, hogy egy nagyon öreg (boszorkány) nő.
Azon agyalok, hogy vajon azonos lehet-e azzal aki annak idején Cersei-nek megjósolta a végzetét?
Nos? :)
Én is kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből ☺
Bár úgy hallottam, már csak 13 rész lesz összesen.
Mondasz valamit;)))
Tényleg csupa csupa alfa-nôstény volt ez a zárás. Ôk fognak egymással megharcolni a trónért. Már csak azért is gondolom így, mert a nôk híresek arról, hogy képtelenek együttmûködni. Nagy galibát várok a következô évadtól!!!
Nem voltak unalmasak, csak az előző évadok felfokozott ütemét nem tudták már hozni. Nem is csoda, ez már rég nem Martin története, a forgatókönyvírók meg közel sem olyan zsenik. Alig várom, hogy elolvassam a könyveket is, csak elég hosszúak, és nincs annyi időm. Még csak a második felénél tartok.
Rég elvesztettem a fonalat. Mellesleg tényleg tök uncsi részek voltak. Kivéve az utolsó rész utolsó kockái... hihi...
én láttam jó lett az évadzáró.
Ki látta az évadzárót? A végén még kiderül, hogy ez az egész egy nagy feminista összeesküvés 😉 Persze Daenerys már megmondta: "Valar morghulis, de mi nem vagyunk férfiak."
De azért Sandornak borzasztóan örültem :D Egyik kedvenc karakterem volt.
Az a baj, hogy mar nem egeszen koveti a konyv cselekmebyet es emiatt romlott a minosege. A forgatokonyvirok nem olyan jok mint a konyv szerzoje.
Sziasztok! Csak én számítottam többre, vagy tényleg tök unalmas lett? :s Az új részt még nem láttam, majd este nézem meg de én csalódtam.
Szerintem Havas John feltámadásának ára lesz. Valaki más életébe fog kerülni.
Nem tudom, de Sansa Starknak szurkolok :D
Mi várhat ránk a folytatásban?
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy mi a Trónok harca legjellemzőbb logója? Unokatestvéremnek készítek ajándékot, de én nem nézem a sorozatot...viszont látok itt kardot, sárkányt, valami madarat... :) Melyik lenne a legjobb választás?
Jogos. Ezután én sem nézem többet. Inkább a Tudorokat!
:DDD
jesszus.. csináld vissza!! :)))
mióta vagy te ekkora erkölcs csősz? :D
mellesleg már annyira nem is sokat.. kezd unalmas lenni.. :D
További ajánlott fórumok: