Beszélgessünk a Trónok harcáról! (beszélgetés)
erkölcstelen.
rengeteget paráználkodnak benne.
emiatt nem is nézem.
A sorozatot eleinte szerettem de a 4. évadban sajnos elgurult az iró gyógyszere és nekem ez már sok. Amúgy se a szivem csücske a fantasy, nagyon nem.
Nyáron kezdtem olvasni az I. részt és párhuzamosan néztem a sorozatot is. A könyv persze sokkal részletesebb és színesebb, de szerintem a megfilmesítés is igazán jól sikerült. Már ott tartok, hogy annyira kíváncsi voltam a fejleményekre, hogy az első évadot végignéztem, a könyvvel viszont jól lemaradtam. Viszont így is élvezetes olvasni.:)
Ajánlom mindenkinek aki szeret olvasni és kedveli ezt a műfajt.
Én Trónok harca rajongó lettem, az biztos!:)) A kedvencem nekem is Tyrion.:)
Oh, én az ilyeneket szeretem egyedül nézni, vissza-vissza tekergetni:DDD Ha a férj is ott van, nem lehet.
A Ramsay(t alakító színész) tökéletes választás a sorozatban, azzal a jókisfiús fejével. Azon ritka alkalmak egyike, amikor a filmbeli karakter felülmúlja az elképzeléseimet.
A sorozat elmegy-kategória, férjemmel úgy nézzük, hogy én kb. tízpercenként leállítom a filmet, amit negyedórás háttérmagyarázás követ.
Viszont a könyvekbe totálisan bele vagyok szerelmesedve.
remélem valamilyen formában kitérnek majd rá. bár azért mutattak már így is részleteket,amik meg a könyvben nem voltak,szóval... :D
kár hogy a sorozatban ez kimaradt :D
imádom Ramsay-t,bár én kedvelem a pszicho dolgokat amúgy is :D a könyvben meg egyenesen felemelőek voltak Theon fejezetei,abból az időszakból,amikor már a "képzés" alatt állt :D
akkor jó :D valami fura perverz módon csípem, Theon meg egy kis p.cs.. nem bánom hogy megrövidült XD
Jobb pasi,mint az előző,de még mindig hiányzik belőle valami,a pimaszság,vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg :D Viszont nem bánom,hogy nem olyan pávaként ábrázolták mint a könyvben,az a sorozatba nem fért volna bele :D
hú most hirtelen nem vágom? az a kis gyökér aki Theon-ból pincsit csinált? :D
Én is ott láttam először (Save me Barry!:D),de valahogy sikerült egyből elvonatkoztatnom tőle :) Az arca annyira BETEG sokszor,hihetetlen, milyen jó színész :D
Lehet belevágok a 2.évadba...majd ha a gyerek egyetemre megy.
:P
Én a Misfits angol sorozatban láttam az őt alakító színészt először, ott annyira megtetszett a karaktere, hogy nehezen tudok elvonatkoztatni, pedig tényleg brilliáns a Trónok harcában is.
Amúgy mi a véleményed az új Dario-ról? Nekem bejövős :-)
Joffrey egyféleképp elviselhető. De ez megoldódott :-D hú az a baj hogy hamar lehetne spoilerezni XD
Én is mindig a hasonlóságokat nézem és elég zavaró már sokszor :D De ha vége a sorozatnak, szerintem mindenképp kezdd el a könyveket, plusz élményt nyújt :)
Hú, akik igazából a TOP kategóriába tartoznak...hm...:D nagyon nehéz választanom, de azt hiszem Havas Jon,Arya,Tyrion és Dany:D,de mindenkiben van valami amit szeretek :D (kivételt képez Joffrey, mert akárhogy is próbáltam megkeresni benne azt az egy dolgot, nem találtam :D)
Nézem én is a sorozatot, bejövős nagyon:) Az ilyen fantasy regények amúgy is jók. Könyvet nem olvastam, mert nem akarom mindig a hasonlóságot keresni.
"egy királyi esküvő nem szórakozás, egy királyi esküvő történelem" ja.. az.. hehe :D
mert nem nézted tovább-.. én a végén már lerágtam a körmöm. :D
aahh végre valaki :D kit szeretsz a legjobban. Én Dany párti vagyok :D
En mondtam:) egy igazi ferfiallat! Foleg eredeti hanggal... a Spartacus sorozatot se hiaba neztem meg az Urammal...:)
Ma este végzem ki a fiammal a 3. évad utolsó részét.
Alaphangon nem akartam elkezdeni megnézni, mert úgy gondoltam, hogy nem fog érdekelni.
Legnagyobb meglepetésemre tetszik. Nagyon!
Most mennem kell, mert gyermek szólt, hogy indítja a filmet:)
Én személy szerint olvastam mind az öt könyvet és a sorozattal együtt lett számomra teljes. Illetve a sorozatot hamarabb kezdtem el nézni és egy hatalmas spoiler hatására döntöttem úgy, hogy nekem KELL ez az élmény! :D
Egyszerűen fantasztikus az a nyersség, amivel az író szembeállítja az olvasókat, nem szépíti a dolgokat és megmutatja, hogy az élet nem egy tündérmese. A karakterrajzokat brilliánsnak tartom és ahh, egyszerűen az egészet!!! :D
Személyes kedvenceim vannak,túl sokan, de a legmeglepőbb Ramsay Bolton lehet. (A sorozatnézők is láthatták már a 3. évadban, de a könyvben sokkal brutálisabb...:)
További ajánlott fórumok: