Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Beszélgessünk a Munkaközvetitő cégekről... "külföldre közvetítő munkaközvetitő cégekről" fórum

Beszélgessünk a Munkaközvetitő cégekről... "külföldre közvetítő munkaközvetitő cégekről" (beszélgetős fórum)


2009. ápr. 22. 14:42

A hetedik hozzászólásra irtam az előbb, hogy mindenképpen, aki teheti és persze, ha Budapesten lakik a lakóhelyéhez legközelebb eső Munkaügyi Központot keressel fel és kérjen felvilgágositást ezzel kapcsolatosan, még itthon is fennáll ez a koczkázat, nem hogy külföldön olvassátok el és jószivvel mondom, hogy elkerüljék a kudarcokat. Egy másik ilyen témával kapcsolatosan irtam ugyanazt az össztéma fórumban megtaláljátok Anyuci91-et.

A TV ügyvédje is felhivja erre a figyelmet ne hagyjuk magunkat átverni megkárositani, becsapni és még az ilyeneknek sem döljünk be, hogy szórólapozás, postázás, meg ilyesmi a mostani adásban egy károsult nyilatkozott, hogy befizetett egy bizonyos összeget, mert az apukája szeretett volna bedolgozni és helyette kapott halom papirt az elkövetőnek pedig nyoma veszett.

Az Expressz ujságban sem mindenki ad fel normális hirdetést sokszor olyan, mint a mézesmadzag nesze semmi fogdd meg jól.

Pl-nak okáért az jött már jó ideje divatba ez beszervezések különböző módszerrel utazások, vegyen fel jelzáloghitelt, ha az adósságát rendezni kivánja és még lehetne sorolni.

Én mégegyszer hangsulyozni kivánom szépen kérek mindenkint vigyázzanak az ilyenekkel.

Szivélyes üdvözlettel: Anyuci91.

2009. ápr. 2. 15:22

Elég sok emberrel levelezek, akiket átvertek, azok leírták, hogy rengeteg a csaló, aki sportot űz a lehúzásból. Leggyakoribb csalás, a bármilyen címen előre fizetendő díjak. (vízumra, munkavállalásra, szállásra, stb) Ha nincs honlapja, vezetékes telefonja, bejegyzett cége, vagy a befizetésről nem ad számlát. Volt olyan akitől a keleti pu.-on vették át a pénzt, azóta nem elérhető a pali, volt akinek szerződést csatoltak mail-ben, egyből folyószámla számmal, ha elfogadja a feltételeket utaljon rá x összeget, de utána néztek, és nem is létezett a cég, aki ezt a szerződést kiállította.

Én a munkaügyi központnál megkérdezném, hogy merjek-e az állás meghirdetőjével foglalkozni.

Mindenki alaposan gondolja át, mert ha sikerül bebukni, bármekkora összegről van szó, itt a kutyát nem érdekli. Ebben az országban mindent lehet, csak normálisan élni nem.

2009. ápr. 2. 15:09

Én nagyjából tudom milyen a korrekt közvetítőiroda, csak még nem találtam olyat. Mindig rossz helyen keresem? Bárkitől érdeklődtem, senki nem mondta még : -Ide menj, ezek korrektek.

Én 2 alkalommal fordultam irodához. Egyszer munkaközvetítőhöz, akkor még naiv voltam, befizettem pár ezret, kaptam 5 telefonszámot, ebből 2 ki sem csöngött, 1-et felvettek, de magánszemély volt aki soha nem keresett alkalmazottat, a 4-ik számon azt mondták kb 1éve telt be az állás, az 5-ik meg csak csöngött a vakvilágba. Az albérlet közvetítéssel szintén ez volt a helyzet. Soha többé nem fognak így pénzt tőlem kicsalni.

5. Grácia (válaszként erre: 4. - 6b94deaef4)
2009. jan. 30. 18:55

A mi tapasztalatunk:


Ami szerintem alapnak kellene lennie minden ilyen cégnél:


1, szerződés kötés még itthon

2, útiköltség térítés előre (saját gépkocsit használtunk a cég fizette előre a benzint)

3, szállás biztosítása

4, mindenféle orvosi stb elérhetőség

4. 6b94deaef4 (válaszként erre: 3. - 8ee31e318f)
2009. jan. 30. 18:45
na látod az ilyenektől tartok, "félek"
3. 8ee31e318f (válaszként erre: 2. - Ea9c78b99a)
2009. jan. 30. 18:40
nem bizom az ilyen cegekben. aki engem kivitt nyelvtanfolyam, vizsga dijj, es sok egyeb koltseg cimen 300000-et huzott le rolam. a repjegynek is hororr ara volt, mivel a vasarlastol szamitva 3 nappal kesobb repultem. hiaba volt eloszerzodes, nem az a munka vart, a szallas borzalmas, es kiderult kolcsonzo ceg alkalmaz bennunket, ami hosszutavon nem biztosit normalis munkat. az itthoni kozvetito ceg meg le sem szarta a fejunk mar kint.
2009. jan. 25. 10:59
az igazán komoly közvetítő cég nem kér a dolgozótól pénzt sem előre sem utólag, mert a közvetítőnek az a cég fizet fejpénzt aki kiveszi ,munkába a dolgozót.soha ne fizessetek közvetítő cégnek!sem regisztrációért sem nyelvtanfolyamért semmiért!
2009. jan. 25. 10:27

Leendő munkanélküliként és sokak-sokunk számára hasznos lehet ha beszélünk róla.

Beszélgessünk a Munkaközvetitő cégekről akik külföldi munka reményében ajánlatokat adnak és tesznek, mit tapasztaltatok, mire érdemes figyelni, mit és hogyan érdemes csinálni, csalás -átverés az egész?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook