Berzsenyi spec matek osztály 2020-2026 (beszélgetés)
Bocsánat, hogy nem írok sokat. Egyelőre nem szeretne másik suliba menni. Javasoltam neki, hogy keresse meg Levit, de azt mondja nem tudja hogy kell az instan.
Szóval egyelőre így állunk. Erőltetni nem lehet. Az az igazság, hogy most egy nagyon jó kéttannyelvű suliba jár, tehát akkor a nyelvet kellene elengedni. Mi szülők is tanácstalanok vagyunk:) Szerencsére ez egy jó probléma, hiszen két nagyon jó dolog közül kell választani:) A Berzsenyi nagyon jó suli, imádni fogják a gyerekek. :) Nagyon jó közösség, rengeteg program, jó tanárok:)
Ha alakul a gyerekeknek vmi csoport, megmondom neki, hogy lépjen be, ismerkedjen. Akkor azért könnyebb lesz dönteni. Egyelőre nem mondjuk le, mert ha esetleg mégis úgy dönt, hogy megy... Másnál ez mindenkinél könnyű döntés?
Daninak van messengere, még a facebook nélküli időből, ott megkereshetné a te fiad és akkor mehetne a csopi.
Török Dániel (Lego repülő makett előtt áll a profilképen)
Sziasztok! Egy Gergővel én is gyarapítaná a fiús szülők táborát ;-)))
Beiratkozásról van már infó? (ígértem egy új e-mail-t, de úgy láttam, hogy június 20 körül az ált. sulis évzáró után lesz valamikor)
Levél még nem jött, azért paranoiásan újraolvasom mindig a felvételis e-mail-t, hogy tuti jól értettem-e :-)))
Nálunk egész jól megy az on-line oktatás, rendesen jönnek a feladatok és töltögetik fel google classroom-ba, sőt, talán pozitív fejlemény, hogy rengeteg kutatómunkát kérnek, nekünk külön jó, hogy a gyógyszerés-kézírásunk háttérbe szorul, mert elfogadják a gépelt válaszokat is...
Instagram helyett esetleg egy ismerkedős viber csoport? Az én fiam még facebook-on sincs fent, de ha lehet, nem is szeretném... vagy hagyjuk, majd önszerveződik valami?
Azért remélem, ha nem is májusban, de esetleg később csúsztatva megtartják a kisnull tábort, a korábbi infók alapján jó buli lehet a srácoknak.
Nagyon kár ezért az évvégéért... :(
Nálunk a matektanár most ment nyugdíjba!
Szó-szó!
A harmadikos lányomnak nap 1-2 zoomos órája van + 1 helyről kapja a leckéket, ez egész követhető, viszont felsőben már sokkal rosszabb a helyzet, minden tanár más-más helyről küldi a leckét, máshogyan várják rá a választ, online órájuk pedig abszolút nincs.
Nálatok?
Mi is nagyon várjuk már!
Olyan jó lenne, ha az ismerkedő kirándulások, táborok nem maradnának el...
Tavaly már május közepén volt egy kirándulás, ez idén biztos elmarad :(
Mahler Attila óráján pont sikerült részt vennünk.
Nagyon szimpatikus volt! és nemcsak ő, mindenki akivel eddig találkoztunk ott.
Nem véletlenül lett ez az "álomsuli" :)
Mi érdeklődtünk előre, és csak pozitív véleményt kaptunk, azért is szerettük volna, ha Levi bekerül. Miután megosztottam, hogy felvették a Berzsenyibe, sok ismerősöm írt vissza, hogy ő vagy a gyereke is oda járt, és mennyire szerették. Leginkább a légkörét emelték, ahogy írták, szelleme van az iskolának. Azt talán azért tudod, hogy a Berzsenyi inkább liberális, mintsem konzervatív iskola, persze nem a manapság a politikában használatos drogozunk, élünk a vakvilágba értelemben, hanem abban, hogy érdeklődő, gondolkodó, a világra nyitott szellemű gyerekeket szeretne nevelni.
A spec matek állítólag elég hajtós, esetleg külön tanárra is szükség lehet a későbbiekben. Várhatóan az osztályfőnökük nagyon jó lesz, a mostani végzős spec matekos osztályfőnök. Egy fiatal férfi, Mahler Attilának hívják. Phd hallgató informatikából, lehet, hogy már le is doktorált, van 2 kisgyereke, ő is a Berzsenyibe járt.
Egyébként van itt valaki, aki már ismerős a suliban - nagyobb gyerek, rokon, egyéb - által?
Mi egyenlőre csak a felvételi eljárás, illetve a nyílt napon kapott információkkal rendelkezünk.
Lehet, hogy be kell követni azt, aki felrakja ezeket az osztálytárskeresős posztokat.
Ez az instán a felhasználónév, akit követni kell: osztalytars_kereso2020
Naplementében ugráló gyerekek vannak a háttérben.
További ajánlott fórumok:
- 6. osztályos matek feladat. Segítenétek megoldani?
- Hatodik osztályban matekon "ciklikus permutáció". Ez normális?
- Hogyan kell megoldani az alábbi 7. osztályos matekfeladatot?
- Megvan valakinek a 2011-es 8. osztályos Zrínyi matekversenyes feladatsor?
- Dr. Berzsenyi Tibor szülész-nőgyógyász Székesfehérvár
- Berzsenyi Gimnázium, spec. matek tagozat