Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Bérleti jog, házfelügyelői, vagy albérlet? fórum

Bérleti jog, házfelügyelői, vagy albérlet? (beszélgetés)

5. Krisztine2 (válaszként erre: 1. - Dori007)
2010. ápr. 17. 14:25

A házfelügylői lakásnak járj utánna mert nem mindenhol van így...

Anykámék házfelügylők és amikor megkapták az állást a SAJÁT LAKÁSUKAT(öröklakás) kellett cserébe oda adniuk.

És most hogy már nem tudják elvégezni a munkát,olyan jelöltet kell keresniük aki nekik megfelelő lakással rendelkezik... .

2010. márc. 22. 12:01
köszi, nekem is tetszik az ötlet megpróbálom
3. babszibobó (válaszként erre: 1. - Dori007)
2010. márc. 21. 19:11

Szia!nekem rokonom házgondnok és szövetkezeti lakásban lakik!A feladatköre, hogy takarít, nagy-takarít, havat lapátol és minden hasonló!Ő nagyon szereti, érdemes utána járni, bár tény, hogy nagyon ritka!

Ha váló félben vagy és léteznek a környékeden szövetkezeti lakásra való pályázati lehetőség, próbáld meg, akárki akármit mond, tény hogy hosszú a lista, de egyáltalán nem lehetetlen lakáshoz jutni!

2010. márc. 21. 16:45

Kedves levéliró!

Kevés a pénzed kinek nem házfelügyelői teendőket ellátni manapság igencsak nehéz lenne, hiszen ez a titulus már régen elfeledett. Bizonyára tudod a Házkezelői Igazgatóság foglalkozott ilyenekkel a lakóházakért, ami hozzátartozott ő gondoskodott karbantársról, meg akkoriban a lakbérek beszedéséről. A bérleti jog, vagy albérlet egyik sem olcsó. Talán az Önkormányzatnál, már nem lehet tudni melyik hivatal hatáskörébe tartozik.

Reméljük sikerül utánajárni és információt szerezni. Üdv.Ágnes.

2010. márc. 21. 16:32
A kérdésem az lenne, hogy érdemes e bérleti jogot venni, vagy a házfelügyelői lakás állással jó e, vagy albérletet válasszak, ha elválok? olyan nehéz ez az egész, sajnos kevés a pénzem, nem tudom érdemes e valamelyiket választani...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook