Bérelhető karácsonyfa (beszélgetés)
Eddig mi is kiültettük, de már annyi tuja, fenyő és gyümölcsfa van az udvarban, h nincs hova...
Mi Székesfehérváron szeretnénk majd bérelni, nem tudom itt hol lehet...
Van egy kertészet, tőlük sokat vásárolunk, talán belemennek a dologba.
A másik lehetőség a műfa, de azt nagggyooooon utálom:(
mi gyökeres fenyőt veszünk idén is,tavaly és előtte is az volt,utána pedig megy ki a kerttbe vagy améhesbe az erdőre,idén is ezt tervezzük,mi ezért nem vágunk ki fát és a kivágottat sem vesszük meg...az ünnepek előtt látom,hogy mennyi fa ki van vágva,ami megmarad tűzifa lesz belőle és aztán az a sok szét dobált fa a városban az ünnep után a kuka mellett...én ezt nem szeretem,megértem,hogy nincs ,mindenkinek lehetősége gyökeres fát állítani és utána a kertbe kirakni,de azért mi ennyit megteszünk....:)
és az árak,idén kíváncsi leszek mi mennyibe fog kerülni,mert már tavaly is horrorisztikus árak voltak,ezért is!! döntöttünk a gyökeres fa mellett...az is drága,de utána legalább nem végzi a kályhában....
Szia!
Mi már elég régóta bérfenyőt állítunk karácsonyra. A normann fenyőt vagy ezüst fenyőt szoktunk bérelni. 3-3500 forintot fizetünk amiből általában kétezret visszakapunk ha januárban visszavisszük a fát. Tavaly viszont megtartottuk, mert az volt a kisfiúnk első karácsonya.
Szerintem praktikus dolog a bérfenyő és hasznos is.
Mit gondoltok ezekről a fákról?
Kertes házunk van, és minden évben gyökeres fenyőt vettünk, amit kiültettünk utána. De elfogyott a hely. Tudom, h én csak egy kis porszem vagyok, de nem szeretném ha miattam vágnának ki egy fát. Ezért a bérfenyőre gondoltam, amit karácsony után vissza lehet vinni. Van valami tapasztalatotok erről?
Szerintem fontos lenne, h minél többen válasszák ezt a módszert, fáj a szívem amikor látom a rengeteg kivágott fát:(
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?