Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Bemész valahova, köszönsz, és nem köszönnek vissza. Hogy vagy ezzel a kérdéssel? fórum

Bemész valahova, köszönsz, és nem köszönnek vissza. Hogy vagy ezzel a kérdéssel? (beszélgetés)

1 2 3 4
61. 673567bc24 (válaszként erre: 60. - 62ffba3b4b)
2009. júl. 25. 21:14
:-)
60. 62ffba3b4b (válaszként erre: 59. - 673567bc24)
2009. júl. 25. 21:14
Tömör és velős hozzászólás.. :)
2009. júl. 25. 20:10
bekaphatják :P
58. pemete (válaszként erre: 57. - Garamond)
2009. júl. 25. 20:09
Ezt a férjem el is játszotta:DDD
2009. júl. 25. 14:23

Amióta hallottam ezt a viccet, nekem mindig eszembe jut ilyenkor. Valahogy így hangzik:

-Jó napot kívánok!

Semmi válasz.

-Jó napot kívánok! Hogy vagy, rég láttalak!

-Ismerjük egymást?

-Hát persze, én vagyok a vevő!

56. 5f3b9a27bc (válaszként erre: 55. - 5f3b9a27bc)
2009. júl. 25. 14:17
Mindenki tud bunkó lenni, ha akar. Csak tök felesleges hergelni a másikat ezzel.
2009. júl. 25. 14:16
Én speciel, ha köszönök egy ruhaboltban és nem köszönnek vissza az első reakcióm magamban: akkor ne köszönj b+. Múltkor pl bementem egy kisboltba, rámnézett az eladó, mondtam hogy helló, semmi reakció. Aztan körbenéztem gyorsan, nem volt nyuszitáp, amit kerestem, úgyhogy kimenetelnél ránéztem, és én sem köszöntem, és eljöttem.
2009. júl. 18. 12:20

Sziasztok én is eladó vagyok és nálunk alap a köszönés na akad aki nem tartja be nem én vagyok:)) bejön egy nagyon inteligensnek tünő hölgy csnosan kiöltözve mondom neki jó napot kívánok szóljon ha bármiben tudok segíteni na erre rám sem néz utánna megyek megint köszönök semmi erre angolul kérdem hogy segíthetek mire rámnéz -magyar vagyok- ja akkor elnézést nem tudtam hogy a magyarnak nem kell köszöni:)))) lemértük egy nap 180 bejövő emberből kb 40-en köszöntek vissza ki mijen stilusba de visszaköszöntek és legtöbje férfi és külföldi(azok általában egy helót odaloknek)a maradék 140 ember azt hitte apánk üveggyáros volt és átlátszók vagyunk:) 4 teljesen besértődött hogy miért nem hagyjuk nyugodtan nézelődni minek zargassuk köszönéssel és segítségnyujtással.Izgalmas napunk volt.

a másik oldal ha bemegyek valahova és köszönök de nem viszonozzák a kedvem elmegy de pl ha vásárolok akkor kifele jövet nagyon kézségesen tudnak köszönni ha nem veszek semmit akkor kifele sem köszönnek.Parfümériában és pl kinai üzletben mindig köszönnek ha nem tud magyarul köszönni a kinai akkor is rámosolyog az emberre.ahol köszönnek oda vissza is térek jó szívvel.

53. lilura (válaszként erre: 46. - SReni)
2009. júl. 18. 11:15
Oh, Nálunk pont Én válaszolok a panaszkönyvben beirtakra:). Szépen, kedvesen küldöm el őket a p*csába:D. Persze úgysem tudnak a sorok között olvasni, így nem értik, nem gond:).
52. KisCsillag2 (válaszként erre: 50. - 769918d4ef)
2009. júl. 17. 22:56
nem tom engem egy idő után borzasztóan tud idegesíteni.Te nagyon nyugodt természetű ember lehetsz:)
51. KisCsillag2 (válaszként erre: 49. - Erdei gyümölcs 13)
2009. júl. 17. 22:52
igen az emberek mindíg el vannak foglalva csak amikor rájönnek hogy mégis kéne az büdös kávé,mert a közelben sehol nem kap.....na akkor van ám pitizés,akkor már tudnak előre köszönni.Még borravalót is képes lenne adni!!!
2009. júl. 17. 22:52
Ha nem koszonnek az ok bajuk,neveletlenek...Van egy jopar ilyen emberke,de arra gondolok olyankor ,lehet ez a "nem koszones"az ok szintjuk,ez a maximum amire ok kepesek.....
2009. júl. 17. 22:49
Elég kellemetlen lehet annak,akivel ez előfordult, de talán nem figyeltek oda, mással voltak elfoglalva.
2009. júl. 17. 22:40
sziasztok!én egy non stop kávézóban dolgozom és hát oda járt a magyartól a románig a szlovákon a bulgáron át ...mindenki,de a leg "inteligensebb"a magyar ember.Ha köszönsz sem köszön vissza s ha újra köszönsz HŐ a válasz.Ja és a kedvencem a sokat vezettem sem erőm sem kedvem köszönni duma,ja akkor hajnal 4 kor nekem is kedvem kávét főzni...visz lát.
2009. júl. 17. 22:36

Rritkán tapasztalom hál'Istennek!

De ha ez előfordulna, nem mennék oda többet.

46. SReni (válaszként erre: 43. - 62ffba3b4b)
2009. júl. 17. 22:32
Igen, nálunk is az az elvárás, hogy mi köszönjünk a belépő vevőnek, hogy érezze egyből, észrevették, foglalkoznak vele. Csak ugye ez a normáliséknál természetes, a nemnormáliséknál meg nem. Előfordult, hogy akkor én is átnéztem a vevőn, ha ő is úgy jött be, de ezzel az állásommal játszom, mert olyan gyorsan eltudják kérni a "Vásárlók könyvét", mert a vevő szent és sérthetetlen. Ismerek 1-2 nótórius könyvbeíros embert.
45. pemete (válaszként erre: 32. - Spinneli)
2009. júl. 17. 11:25
Igen egyrészt mert cuki, másrészt meg mert a szomszéd házban lakik, és nap, mint nap összefutunk. Én már nem köszönök rá itt parasztiában senkire, de a gyerekem igen, és neki azért igazán visszaköszönhetnének, ha már lelkesen köszönget.
2009. júl. 17. 11:17
Magukat minősítik,ha nem köszönnek vissza...én megadtam a tiszteletet,ennyi.
2009. júl. 17. 10:04
Kereskedelemben dolgozom. Én még úgy tanultam, hogy nekem kell előre köszönnöm a vásárlónak, az sem baj, ha mosolyogva teszem ezt. Ezzel nincs is semmi gondom, mert bennem megvan a szakmához illő alázat. De sajnos önérzet is szorult belém, és nagyon lekezelőnek érzem, ha nem viszonozzák az üdvözlést. Mint tudjuk, itt a Hoxán is van 1-2 társunk, aki bevallottan lenézi az eladókat...
42. lilura
2009. júl. 17. 09:44
Én mekiben dolgozom diákként, néha kasszázom is, bejön az "értelmiség", -"2 sajtburger.", erre Én-Szia, miben segíthetek:D? Rámnéz. " 2 Sajtburger." Én ismét-Szia, miben segíthetek? Ismét csak 2 sajtburger a válasz. Ezt párszor eljátszuk, ha nem esik le neki, akkor elmegyek a kasszámtól és állhat másik sorba...a kiszolgálási kultura része az is, akit ki kell szolgálni.
41. a9e1c02a7b (válaszként erre: 40. - SReni)
2009. júl. 17. 09:41
Ha valaki valahová bemegy, neki kell elsőként köszönni. Ha pedig elmegy valahonnan, akkor is. Úgyhogy nem neked kell strapálni magad szerintem. Ha köszönnek, visszaköszönsz, ha nem, nem...
40. SReni
2009. júl. 17. 09:35
Én a másik oldalon állok, ülök. Sokszor a vevő jön be úgy, hogy átnéz rajtam, és nem is hallja meg a köszönést. Ami meg mégjobb, hogy egy kis idő elteltével ha kérdezni akar valamit, akkor még ő jön sértődötten, hogy nem vettük észre. Kifelé is hasonló a szitu, de olyankor hangosabban köszönök utána, hogy "viszont látásra"!
2009. máj. 28. 22:16
Lehet, hogy nem figyelnek oda, és azért nem köszönnek, viszont ha odafigyelnek és nem köszönnek az már inteligencia kérdése.
2009. máj. 28. 14:02

Én pont ma reggel szaladtam bele egy ilyen helyzetbe...

Szarul esik, mert Én megtisztelem azzal, hogy ember számba veszem, nem tekintem levegőnek, Ő meg átnéz az emberen...

37. Lukumi
2009. máj. 28. 13:59

Sziasztok! :-)

Engem úgy tanítottak, hogy ahova bemegyünk, ott köszönünk, ha köszönnek, visszaköszönünk. Ez hozzátartozik az alap intelligenciához. Azon, hogy a boltba belépve az eladó nem köszön, már meg se lepődöm, de nekem vannak olyan férfi kollegáim, akikkel egy emeleten dolgozom, több éve kollegák vagyunk és képtelenek köszönni. Gondolom nem azt várják, hogy nő létemre én köszönjek nekik először?!

2009. máj. 28. 12:22
Kicsit hangosabban köszönök még egyszer. Ez be szokott válni :)
35. petka
2009. máj. 28. 11:52
Attól függ. Ha nem vagyok rákényszerülve a nemköszönő illetőre, akkor egy mozdulattal ki is fordulok onnan. Ha rá vagyok szorulva, akkor szemöldök felvonás és nagyon csúnya tekintet kíséretében lenyelem a békát. Bár aki ennyire ostoba, az általában nem is veszi észre magát.
2009. máj. 28. 11:46
Már hozzászoktam. Ha nem köszön hát nem köszön. Nem érdekel. Véleményem az persze van. Én ennek ellenére mindíg köszönök. Apukám azt mondta :" Még a tehén is bőg ha beviszik az istállóba." Így neveltek.
2009. máj. 28. 11:43
meg van a véleményem az illetőről!!
32. spinneli (válaszként erre: 8. - Pemete)
2009. máj. 28. 01:03

ezt nem értem.

ha vadidegenekre gondolsz ugyan miért lenne visszaintegetni, mert cuki?

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook