Bele lehet halni a szerelembe? (beszélgetés)
Ez egy nagyon érdekes kérdés XDD...
Viccen kívül, eszembe jut róla, hogy párom legutóbb, mikor nálam volt és izzott a szomámba sürített levegő, csak nézett nézett, majd azt mondta: Te éreztél már olyat, hogy képes lennél meghalni a másikért? :)
Csatlakoznék az elöttem szólókhoz...
bele, de még hányszor...:))
Hát igen!
Nekem a Józsim még akkor se sír wazze, ha hagymát vág. Mondjuk nem is nagyon szokott ilyent csinálni, max. 5x az eltelt 20 év alatt.
nem jon vissza, mer tegnap esten itt vot és elolvasta milyen rosszak vagytok. Ugyhogy soha nem fogjatok megtudni a méreteit. Mer én tudom , hogy titeket csak az érdekel ebbol az egész nagy szerelembol, mert nem vagytok romantikusak, mint a pityu.
Bar be kell vallanom, oszintén, engem még nem szeretett gy senki. Volt mar , aki ugy szeretett, hogy leugrott volna az Eiffel toronyrol, volt, aki berakta volna a fejét egy krokodil szjaba, volt, aki kiitta volna a Csendes ocean osszes vizèt értem, aki kuzdott volna capaval..... de aki Zambo Jimmit halgatott volna sirva , na olyat még nem talaltam. Szerencsés lany ez a nyuszika.
legyünk bologató jánosok!
igen pista,jól van pista,igazad van pista.csak jer vissza!plíz!
node nem lehet, mert nem azt mondod amit ő hallani szeretne, így meg nem kellesz neki...
de nekünk meg igen :o)
csúnyák voltunk?:(
azért remélem otthon nem menekül el,amikor veszekedés van.
Szia Drága! :)
Végülis igazad van, miért fogom fel ilyen tragikusan????
De olyan szívesen beszélgetnék vele, most minden fika nélkül... :)
nem kell az ilyet komolyan venni Gabikám...:o)
legalább összejön a banda :)))
szia mindenki!
Sziasztok!
Ez egy jó kérdés...
Úgy utálom, hogy mindig ez van... valaki nyit egy fórumot, egy-két napig irogat, aztán kap egy negatív véleményt, vagy csak egyszerűen viccelődünk, és hopp.. eltűnik.. :S
sziasztok!
hol van pista?etűűűnt?
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- Szerintetek belehet osztani havi 40000ft-ot gyerek, étel, stb re?
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Barátságból szerelem, szerelemből barátság!
- Bele lehet halni a szúnyogcsípésbe?