Beachbody "termékek" (beszélgetés)
Sziasztok!
Valaki nem tudja esetleg honnan lehet rendelni olyan erősítő gumikötelet ami a Turbofire-hez kell? (olyan kellene ami megbízható, és tűrhető az ára is)
Sziasztok!
az Asylumot még nem mertem elkezdeni, de lehet, hogy nekiugrok :D
milyen? bírható?
Köszi!!! Várom:) Majd két hét múlva jelentkezem örömmel:)
bocsáss meg keszani, nem tudom, mióta mozogsz, de egy jórégi hozzászólásodban azt írtad, a turbo fire jó kezdésnek, és átmozgat rendesen. lehet velem van a gond, de ez a 3. hónapom, hogy rendszeresen mozgok, elég sokat, és egyáltalán nem becsülöm le a turbo fire-t, nem hiszem, hogy kezdő. amúgy tiszta szívből gratulálok, hogy ilyen sok programot végigcsináltál, de hihető is, hiszen függő lehet ettől bárki. a turbo jam cardi 2-es részét úgy szeretem, hogy csak azt csinálom:)
Hason tuti látni fogod ;)
Sziasztok! Gratula az asylum-hoz, csak apró videót néztem belőle, de még nem merek belekezdeni, nem akarom, hogy kinyírjanak:)
Turbo Jam-re tornáztam eddig,ment le a hasamból, meg jobbak a karjaim!
Most váltottam Turbo Fire-re, mert már elég edzettnek érzem magam hozzá, de csak úgy nem lehet beleugrani. Végig csináltam 45 perces gyakorlatát, és szakadt a víz, kemény volt, mosolyogtam, táncoltam, rendkívüli kardió volt! Várom az eredményeket, főleg hasról-combról-karról:)
hát igen, valami olyasmi, az egyiket szeretném de nagoyn! :)
március 1-től megyek lépcsőzni, ahol lakom van 2 lépcsősor is, az egyik az benne van a naplómban :)
a másikat sztem holnap fényképezem le :)
nagoyn akarom a változást és ebből nem engedek
most a szakács ajánlására 1 vagy 2 hétig főzeléket eszem liszt nélkül persze! ma sóska, tegnap tök, előtte karalábé, előtte krumpli! holnap sztem spenót! :)
csinálom az asylum-ot...állat ez a hapsi és kreatív...annyira változatos dolgokat tud mutatni, amik sz szerint kinyirnak :D
nem mentem rajt végig szoval nem tudom :S
Köszi, erre voltam kíváncsi. Amit láttam belőle, az ugra-bugra, és nem tudtam, végig ez megy e, illetve például a stretching rész milyen? Van valami ötlet, hogy hol szerezhetném meg?
nem olyan megerolteto. igaz,h szinte végig ugrálod az egészet, de hamar elszalad az iod. én az elso hetet csináltam végig, betegség kozbe szolt, de tetszett...
Te olyan bika vagy!!! Honnan van ennyi energiád??? Új pasi? ;)
Elaludt a lányom, megyek havat lapátolni (nem insanity de izzaszt mint a ló)
Valaki írta a slim in 6-ot......csináltátok már?
Mire vagy kíváncsi? A youtubon van sok video! Szerintem nem túl megerőltető, bárki belevághat. Van egy csaj aki mindig a kímélő formában csinálja. Nem az az alig kapok levegőt fajta de mégis lehet izzadni ha beleadsz apait-anyait.
Torna: Reggel 5-kor kelek!!! Máskor nem megy. Esetleg délután amikor alszik...de szeretem reggel letudni. :)
én ma pl túrós csuszát ettem resztelt májjal :) nem a legkönnyebb, de ezt kívántam :D de nem érdekel, ennyi bele kell, hogy férjen, főleg délután fél egykor :)
Ebben a hidegben mindenki farkaséhes. Én is csak ennék meg aludnék egész nap. :D
Szóval kell most a fűtőanyag a testnek, én is a komolyabb kajákat kívánom, nem a salátákat. :D Ne legyél túl szigorú magadhoz, mert az visszaüthet. ;)
Lya! Írnál pár sort a Turbo Fire-ről? Már szemezem vele egy ideje - bár letöltenem még nem sikerült -, és amit láttam belőle, az alapján nagyon nekem való lenne. Köszi (Ja, és hogy van időd pici lányod mellett minden nap tornázni:)?)
Nem centiztem. A hasamon vettem észre valami változást. Amúgy semmi. DE az igazsághoz az is hozzátartozik hogy a kajával igencsak elszaladt velem a ló néha. Most próbálok arra is odafigyelni de gyakran olyan zabálás tör rám :/
Tényleg Lya, milyen hatása volt?
A 91 nap nem kevés... Volt is hatása? :)
akkor váltogasd naponta, hogy mit cisnálj, az is jó ötlet! :)
Nem tudom még....most sodródom egy kicsit. Ma pl. Rékához volt kedvem és még a hangja sem zavart :)))
nagyon sok beachbody termék van... p90X-el nem próbálkozol?
Megméztem...tök hasonlít a Turbo Fire-re. Azt pont most hagytam abba (91 nap után) mert meguntam.
90 napos edzés program ez is! jónak tűnik
Szintén Beachbody torna. Írd be a gugliba a nevét, mert ide nem linkelhetek.
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Az amazonon jókat írnak róla.
nem, nem is hallottam róla
mi az?
Chalean Extreme Workout-ot végigcsinálta már valaki?
További ajánlott fórumok: