Barnitó Tea (beszélgetés)
Nem tudom, nem olvastam utána ennek a teának, de ha magamból indulok ki (hófehér bőr), akkor nem nehéz kitalálni, hogy a bőrömben kevés a melanin. Szóval hacsak ez a tea nem melaninpótló :D, akkor nem leszek tőle sosem barnább sem én, sem más!
az aztán nagyon kell :D:D:D
nem de pirositja az arcot kicsit hihi
:D
meg egy kis alkoholt hehe :D
jaja és utána iszok 1 zöld teát :D:D
valoszinü az lesz..az legalabb hidratal is :)
jobban jársz ha szoliba krémezel inkább, én úgy szoktam hogy álló szoli + krém :)és jó szinem van
mar lassan azt se tudom milyen fogkremet valasszak,annyi fajta fele van es a tv-ben meg mindegyik a sajatjat fenyezi..mar lassan egymast fikazak..
lehet igaz hogy a fogyis tabik meg ezek a dolgok nem jok..ki tudja...:(
mar annyi mindent mondanak kitalanak meg minden,hogy mar nem lehet eldönteni tudni hogy most akkor mi karos es mi nem...:(
amúgy én éppen tegnap láttam a tvbe DR.Oz műsorában ilyen teákról és tablettákról, hát megdöbbentő mik vannak benne..ugyanis ezeket nem kell bevizsgáltatni..tanácsul azt javasolták drogériákban ilyeneket ne vegyen senki..
nem szedtem soha fogyis tabikat,es nem is fogok...!azert küzdenek a tulsuly miatt mert gatlastalanul zabalank egyesek össze vissza mindent..szerintem!persze tisztelet a kivetelnek!
van aki nem azert köver..:(
azert köszi a valaszokat :)
Remélem ezekben, meg a fogyasztó szerekben nemhisz senki ? Gondoljanak csak bele,ha van fogyasztó tabletta, megmindenféle sz..r-sz..r miért küzdenek az egész világon a túlsúly és elhízás miatt,? Akkor már valahol csak csinos egészséges emberek lennének .
Barátnőm szolit üzemeltet.
Iszod+szolizol=barnít
de ha nem iszod, a szoli akkor is barnít :-))
napsütés? ingyen van, kora este napozva amikor már nem éget, elég szépen barnít:)
de amugy tenyleg draga,en nem talatam a neten arakat rola..de vajon miert?! :) mert baromi draga hihi..
szedek folyamatosan beta karotint Aranymozsarasat,regen tök jo barna voltam töle de most mar semmit nem er ugy veszem eszre...:(
van olyan biztosan, mert egyszer (már jó régen) egy ismerősöm azt használta és baromi barna volt tőle
márkát meg ilyeneket nem tudok de létezik
Megnéztem. Szerintem ez nagyon drága. Én nem adnék 450.-ot egy 0.5 literes üdítőért. Vegyél inkább béta karotin kapszulát, az már bizonyított. És gazdaságosabb is.
Kiprobalnam csak ha szar akkor nem dobom ki ra a penzt :)
én a (Sun-t)-t ismerem, de nem próbáltam
Ilyen van? Megnézem a gugliban:))
Probálta már valaki a barnitó teát?
Ha igen,szivesen olvasnám a véleményeket! :)
További ajánlott fórumok: