Bárcsak ne történt volna meg ... (beszélgetés)
1. Tehetetlen kétségbeesésben annak a lelkébe gázolni, akit a legjobban szeretek. Pedig csak megértésre és szeretetre lett volna szüksége....
2. Megbízni egy lányban, akiről tudtam, hogy szemét módon viszonyul az apjához és a testvéréshez (mégis mit hittem, hozzám hogyan fog?)
3. Egy megértő és sokat tapasztalt ismerős józan ész diktálta szavára hallgatnai a saját belső hangom helyett...
4. Nagy bajban bepánikolni, és a nagy bajt jól továbbfokozni....
Mit mondott az anyósod? :-)
Én nem törölnék ki semmit, pedig volt ami "bárcsak ne törént volna meg", mint a topik címe, de megtörtént, túl vagyunk rajta, és a végén "helyére" került minden.
kevés a hely...
:)
Hát el kellett gondolkoznom...összességében jól elvagyok magammal és az életemmel. Hiszem, hogy minden okkal történik velünk, mégha nehéz is elfogadni.
.....Természetesen a szeretteim halála...de semmi különös, "szerencsére" mindenki megette már a kenyere javát, ez az élet rendje, ezen kár keseregni.
.....De bárcsak ne történt volna meg, hogy a kishúgom depressziós lett és ezzel kapcsolatban szívesen kihagytam volna az életemből -és persze elsősorban az övéből- néhány igen kemény napot/éjszakát. :(
most soroljam??
Nem, amúgy szerintem nincs ilyen... Olyan van, amire nem szívesen emlékszem vissza, de pont azok a "bárcsak ne történt volna meg" napok formálnak minket azzá, amik vagyunk...
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- Szerintetek mi történt a malajziai repülőgéppel?
- Megtörtént aminek nem kellett volna megtörténnie, lefeküdtem a legjobb haverommal, volt benne alkohol, emlékezni fog, mi történt?
- Bárcsak a Hufnágel Pistihez mentem volna feleségül
- Bárcsak tiniként tudtam volna, milyen az orvosok világa....
- Vizeletmintánál nem gond, hogy semmi sem úgy történt, ahogy utólag olvastam, hogy kellett volna?