Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Tényleg a Jánosnak szervezett nő nem lehet hogy Tímea lesz?:) Szerintem tuti!
Előkerültek a hajléktalanok, de nem tudnak semmit. Zsófi egyre jobban belegabalyodik a Barta ügybe. Zsuzsa és András összemelegedtek, Jánosnak meg találtak valami nőt, aki Dani focitársának az anyukája.
Egyébként elég unalmas volt.
Más izgi nem nagyon volt szerintem, Zsófiék még mindig szenvednek Zsoltikával, meg a csövik mentek Mikihez, hogy hátha tudnak valamit a papírokról. De nem:)
nem láttam a tegnapi részt. Klaun kívül volt valami izgalmas?
Klau találkozott a kórházban, ahol szült, Zoltánnal, akivel megszerették egymást. Klau elmesélte neki a bánatát, Zoltán pedig merő szívjóságból a nevére vette a ksilányt.
Tényleg, ez eszembe sem jutott. Lehet, hogy Zoli a nevére vette Tímeát, aztán elsodorta őket egymástól az élet, akkor volt a húga későbbi férje, aztán jött Zoli.
Azt hittem, hogy nagyobbat fog szólni, amikor kiderül a nagy titok. Ez nem valami extra. Emiatt nem tudom, mit izgul ennyire...
Hát Klaudia élete szép nagy kavarás. Nem volt véletlenül kapcsolata a húga férjével is? Mintha a vőlegénye lett volna. De akkor Zoli előtt vagy után? Vagy az írók reménykednek, hogy a nézőnek rövid a memóriája?
Láttam a bemutatót, elég gagyi volt. Noémi okoskodik bele megint Ricsike életébe... Mini-MagdiAnyus... :-S
De ma este folytatodik a Baratok kozt,igy lesz tovabbra is mirol beszelgetnunk... :)))
Az is, hogy nincsen két napig sorozat, nincs miről írni :))))
Hát látszik,hogy hétvége van és készülünk a Karácsonyra!
Én már nagyon kiváncsi vagyok!
Nem,mert faradtsagra hivatkozott a Klaudia,igy abba maradt a beszelgetes...
Lemaradtam az első pár percről.Mi történt?Klaudia elmondta az Orsinak hogy mi lett a babával?
Gondolatom szerint,Mikivel újra összejön, ha
meglesz a kislány.
hát igen, csak fúrta az oldalát, hogy lehet megtudnának belőle valamit a családukról
de hogyhogy Andrást mégiscsak érdekli? :-O
Semmi extra, én már nem is emlékszem rá:( talán csak annyi, hogy Miklós meg András megbeszélték, hogy a két csavargó után erednek, hátha emlékeznek mi volt a papírokban
volt valami említésre méltó a tegnapi első részben? nem láttam :-(
szerintem is. Aztán mikor kiderült, h mégsem ő az apa, elvették Klautól a babát.
Szerintem a Zoli a nevére vette,vagy a Klaudia ráfogta hogy az övé!Talán ma kiderül.
Szerintem igen. De azt még mindig nem tudom, hogy lett Berényi...
akkor ezek szerint Klaudia ugyanoda adta be agyerekét, ahol Zoliék árváskodtak
Nem öregszem meg hamar, de akkor is nagyon kíváncsi vagyok :) Ki kell derülnie este, hogy legyen min rágódni hétvégén :)
Aki kiváncsi az hamar megöregszik.hi-hi
Talán este kiderül, vagy lerágjuk a körmünket hétfőig.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogyan lett abból a gyerekből Berényi Tímea...
REmélem a mai részben már minden titok kiderül Klaudia lányáról.
Zsoltinak is tetszik Zsófi, úgyhogy nemsokára még ő fog pitizni a Zsófinak.
Zsuzsáéknál vihar előtti csönd van, nemsokára kiborul a bili, de végleg.
Szerintem is!A szerelem vak,ol es butit!Hirtelen ez jutott az eszembe...Zsofi se lesz mostanaban boldog, sajna,az mar biztos...
Fogadni mernék rá, hogy lesz! :-)
További ajánlott fórumok: