Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Magdi neni meglatta a Kinga altal fozott kaja ures edenyet,mire Vili ba azt mondta,hogy nem akarta megbantani a Kingat,azert fogadta el,meg hogy nem is volt finom,mert Magdi neni sokkal jobbat foz(a tegnapi reszben meg azt mondta Lacinak,hogy Kinga Magdi neninel is jobban foz).
Ricsinek csak osszejoyy a kis szoszivel,Toni szaladt fel utanuk szolni,hogy mindjart erkezik a Nora,oltozzenek es menjenek el...folt.kov...
Amire vartam,be is kovetkezett,ugyanis a Magdi neni botranyt kavart,es a helyzetet most is ki hozta rendbe?Nem mas mint a Kinga...
A Vili bacsi sok mindent elturt mar a Magdi neninek,de ha o rosszfat tett a tuzre,azt 10*-esen kellett helyrehoznia...
Vili bácsi elégette a kezét a kávéfőzővel, Kinga ápolgatta, főzött neki ebédet. Anyus reakciója ma lesz.
Emmáról kiderült, hogy nem terhes.
Ricsi felvitt egy lányt a Tóniékhoz, Nóra ágyában estek egymásnak. Nóra hazafelé tart.. Tóni menteni próbálja a helyzetet.. mai részben folyt.köv.
Andrea egy üzleti tárgyaláson beég, hitelkártyáját nullára futott -előveszi Tónit emiatt.
Nóra babájával minden rendben.
Talán ennyi történt.
gondolom, az a jövő heti!
tényleg, karácsony előtt nem szokott szünetelni a BK?
Állítólag a héten ez fog történni:
Összeveszik Tóni és Andrea a fiú ballépése miatt.
Kinga gondját viseli a sérült Vilmosnak, emiatt hatalmas veszekedés tör ki közte és Magdi anyus között.
Ricsi szivességet kér Tónitól, ám egy kínos közjáték próbára teszi a fiúk barátságát.
Miklós nem tudja, mit kezdjen az Andrea és Nóra közötti konfliktussal.
Zsófi bevallja Kingának, nem Erik az igazi.
Fény derül Claudia féltve őrzött titkára.
Miklós ismét megpróbál kibékülni Andrással.
valóban kiderül már végre valami Klaudiáról? :-O
Ezt találtam:
János megismerkedik egy vonzó nővel. A két hajléktalan megpróbálja átvágni Miklóst, de a férfi átlát rajtuk. Claudia felfedi legnagyobb titkát Orsolyának. Kinga kínos helyzetbe kerül, de Magdi megmenti. Miklós közben egy csavaros tervet eszel ki András megszelídítésére. Magdi elhatározza, hogy elfogja az illegális szemétlerakót. Emma felkavaró telefonhívásokat kap és sejti, hogy ki állhat mögöttük. Miklós hazugsággal menti ki magát családi kötelezettségei alól, nem is sejtve, hogy milyen nagy bajba kerül.
De jo,holnap ujra Barátok!
Lehetne hétvégén is!Utálom a hétföket,de a film miatt már várom!!!
Tényleg így volt? Erre sem emlékszem, én meg fogadni mertem volna hogy Zsolt szerette el tőle Mónikát :)))) Becsületesebbnek tűnik, nem holmi ravasz nőcsábásznak, de ki tudja mit rejt az ártatlan külső.
De arra ugye jól emlékszem, hogy ezek mind a hárman egy lakásban laktak?