Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Az itt látott cégek közül elsősorban Don Berényi egyszemélyessé zsugorodott cége az, ami gyakorlatilag már régen nem működik, ezt mindannyian látjuk. Senki ne akarja elhitetni velünk, hogy egyedül is vinni képes ezt a kft-t, mikor ő legfeljebb üzletember, de egy szakembere sincs és ő maga sem az!
Kérleklaci cége is a szakadékban van, viszont a tulajdonrésze az egyetlen, ami a Berényi-klánhoz kapcsolja, ezt szánja a gyerekeinek is-hallhattuk, ettől soha nem fog megválni.
Persze rosszul teszi, hiszen ennek hiányában vagy nyer a lottón, vagy újabb uzsorakölcsönért kuncsorog alvilági haverjánál.
..vagy keres egy erős kötelet a padlásukon, ami megtartja a 120 kilós súlyát..
Nóra a cselekmény része, meglátjátok, nem fog eltűnni..
Visszajön és befűt egykori, ezután még inkább gonoszkodó férjének.
Miki nem kenődött el, naná! Még nem értem, miféle, de valamilyen célja ezzel volt, ő tudta előre, hogy Laci nem fogja eladni neki az üzletrészét.
Mennyit érhet ez az üzletrész vajon, hogy a megvásárlásával Miki ki tudta volna húzni Laciékat a csávából?? Nyilván legalább annyit, vagy többet, mint a tartozás. Viszont így biztos jelentős hasznot is termel, nemde? (nem vagyok jártas a részvénytársaságok felépítésében, sem gazdasági működésében!)
Ha ekkora sz*ban lennék, én biztos eladtam volna.
Mennyi lehet 20 millió kamata egy hónapra leosztva? (nyilván, ez is a megállapopdás feltételeitől függ, de biztos százezrekre rúg egy ilyen uzsora!) Honnan termeli ezt ki Laci? Rejtély! És az is, hogy Orsi elhiszi, hogy kitermelhető.
Miklós mindenesetre nem kenődött el a visszautasítástól!
Mit akadt ki ez a hülye Laci Miklós ajánlatán? Fog ő még Canossát járni, elvégre nem Miklósnak a cége áll a csőd szélén. Mégis, mit képzel? Álmában megjelenik Tóni szelleme és elvezeti valamilyen elásott kincshez, amely akkora, hogy nem csak az anyagi helyzetét konszolidálhatja, hanem még ő veheti meg Miki üzletrészét a B. Kft-ből is???
Így van! Bp.-en több kerékpáros futárszolgálat működik. Megoldás lehet még nem súlyos és terjedelmes küldemények esetében a moped, robogó, motorbicaj is. Lényeg, hogy cikázni tudjon az autók között.
Nos, Szürkebarát....a forgatókönyvírok végre a kedvedben jártak. :)
Báránybőrbe bújt farkas! Vagy maga a Sátán! Bár néha elárulja magát, illetve finomabban szólva aggasztó jeleket lehet látni!
Csak olvasok,és nevetek..Lehet,kiderül,a legnagyobb,legtitkosabb,legterroristább az összes szereplő között Magdi anyus..:-) A többi csak kisinas..
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de a bicikli nem jó futárkodni? Még az én kis iciripiciri városkámban is hamarabb odaérek valahova biciklivel mint autóbal a délutáni csúcsban. Képzeld itt is van csúcsforgalom! Hát esküszöm, nem normálisak az emberek! :)
Ha az, jól álcázza magát.
:ODDD
Írhattam volna emberkereskedő-hálózatot is.
Régebben Laci emberei besózott egerekként rohangáltak a városban a megannyi csomaggal és sorban álltak előttük az ügyfelek. (Bélát, Vincét és Rezsőt persze ettől függetlenül kispórolták.) Még a régi fórumon igen meggyőzően ecsetelte egy hozzászóló, hogy a valóságban ez a cég igen hamar lehúzhatná a rolót. Ettől függetlenül a meglévő ügyfelek a cég időleges leállása, valamint Laci brutális áremelése miatt szépen otthagyták a M. kir. téri központú logisztikai világbirodalmat. Apropó: Laci takarítócéget is alapított, amelynek élére Maját akarta állítani? E vállalkozás ugyebár akkor kezdte meg működését, mint másik kedvenc példám: Clau afrikai kávéimportja.
Magdus Osama Bin Laden embere? :D
Mert a világ végéig nem húzhatja meg magát Kangyalon, ott nincs megfelelő bölcsőde, Maja felakasztotta magát a kilincsre. Még ha jólmenő ügyvéd is, a spórolt pénze eccer csak elfogy.
Ez jó... egyetértek! Nóra menjen csak vissza vidékre...
Géza korrektül elszámolt Palikával, aki végül is nem veszített az üzleten. (Ezt kivételesen mondták, míg sok minden lényeges dologról, pl. a válóperek állásáról nem esik szó.)
Vádalku akkor volna lehetséges, ha Clau tényleg elkövetett volna valamit, de a mérgezési kísérletnél súlyosabb ügyben vallana, pl. ha ennek alapján lekapcsolnák a paksi atomerőművet felrobbantani akaró MAgdi anyust.
Efelől egy pillanatig sem kételkedtem, hiszen az új főcímben is kéz a kézben, Magdi & Vili oldalán. Ásó, kapa, nagyharang.
A meghiúsult templomi esküvő után Kinga időpontot beszélt meg egy ügyvéddel, de lemondta. Utána hónapokig semmi. Géza egy szót sem ejtett el a szülei előtt a válókereset benyújtásáról, aztán kitűzték a tárgyalást, ők meg nem mentek el rá, de valahogy tudatták a bíróval, hogy megváltozott a szándékuk. András és Zsuzsa is ügyvédhez fordult, amikor Bandita felbukkant a Házban, Zsuzsának is jelenése volt.
Főleg ha kényszerűen kiszáll a Berényi Kft. tulajdonosi köréből.
Én annak vélem a Zsolt + Zsófi kapcsolatot, aminek látszik. Zsófi most útálja, bár lehet, hogy a szerelem is lappang benne, de Klau kiszabadítása érdekében belemegy ebbe a kapcsolatba, ami egy fajta prostitúció. Vagy hagyná cserben a nagynénjét büszkeségből?
Lehet, hogy nem látok annyira bele Laci vállalkozásába, nekem úgy tűnik, hogy a cég működésének az az akadálya, hogy az autók nincsenek biztosítva és arra kellene a pénz. Ha járhatnának az autók akkor beindulhatna a bolt. Ezért Palika helyében most kisegítettem volna Lacit. És ezek után próbáljon csak egyszer is egy rossz szót szólni rám vagy a feleségemre Novák László! :((( Hrrrr....
Már miért térne vissza Nóra? :(((
A lakást kölcsönre vették meg, az öröksége még megvan (bár egyszer már befektetett a Gézával-közös motorüzletbe, de azt visszakapták, gondolom, bár erről nem esett szó).
Talán elképzelhető egy vádalku és néhány millió fejében-amit Miki tenne le Clau üzletrészének megszerzése ellenében- és sógornője szabad lenne..
De ennek igen csekély a valószínűsége.
Palikának maradt pénze az örökségből, nem költötte el mindet a lakás felújítására..
Ellenkező esetben nem fenné a fogát főnöke futár-cégére, amit persze nem fog megkapni, mert Kérleklacin segítenek az Istenek, jelen esetben alvilági uzsorás-haverja képében.
Gondolom én.
Ne haragudjatok, de mondjátok már el nekem, hogy Palikának honnan van pénze?
Azt tudom, hogy örökölt, de nem abból vették és újították fel a lakásukat? Tán még valami bankkölcsön is volt a dologban? Plussz még fizetést sem kaptak! Szóval?...
bocsi, "sokall"-t akartam írni Gejzáról!
A házasságuk jogilag fennáll, a kapcsolatuk egy ideig most szünetel, de nem kell aggódnunk, ha más nem, kutya-macska kapcsolat lesz köztük.
Most Gejza sokat be, előtte Kinga tette ezt.
Ne aggódjatok: lesznek itt még el nem csókolt csókok és befelé hulló könnyek..
Csak legyen türelmünk kivárni.
További ajánlott fórumok: