Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
"Noémit játszó kislány" kisláááány???
én inkább úgy mondanám: sokat próbált lány! (khmmm)
Nagyon nem értek egyet veled.
Ez a kamasz kislány olyat élt át, amit egy felnőtt is nehezen tud feldolgozni. Jelen pillanatban nem neki kell alkalmazkodnia, hanem a környezetének türelmesnek lennie. Mindenki tudja, hogy Noémi nem ilyen, de a sokk ezt váltja ki belőle. Orsin is látszott, hogy megbánta, amiért elvesztette a türelmét, de hát őt is meg lehet érteni. Nem könnyű ilyenkor senkinek sem...Szerintem ezt a zaklatott lelkiállapotot most- kivételesen?- nagyon jól alalkítja a Noémit játszó kislány.
Tegnap Tilda kérdezte Zsófitól, kérsz mézet a teába? Miután kért, egy teáskanálnyit tett a csészéjébe, biztos vigyáz a vonalaira.
Nem kellene Mikinek Nórával is egyeztetnie mi lesz Tóni cuccaival? Szerintem őt is érinti, vagy ebből is lesz nagy balhé.
Vili bácsi is jó pletykás lett, mint a kedves neje. :)
Szia Bajnok!
Mert gerna ilyen fogdosós? :))))))))))))))))))
Neeeem???
Más: Most végre Barta visszatért abba a szerepébe ami neki áll jól! Nem tetszett nekem amikor csúszott-mászott Zsófi előtt! Micsoda trükköket fog Zsófitól kicsalni!! :)
Szia Pencilke! ♥
Az előbbi hsz-emet gernának akartam küldeni, meglepett, hogy Tilda nem az esete!! Pedig van rajta mit fogni.
A lábait még sosem láttam.
Neeeem???
Más: Most végre Barta visszatért abba a szerepébe ami neki áll jól! Nem tetszett nekem amikor csúszott-mászott Zsófi előtt! Micsoda trükköket fog Zsófitól kicsalni!! :)
Szerencse, hogy odaadta Zsófinak :)
Képzeld, ha a tilda csámpás görbe lába lóg ki alóla :)))
Nem tudom, a fiúk szemével nézni, de ez a rózsaszín vagy milyen szoknya, meg az acipő, hát én nem vagyok egy tini már, de ez a szerelés nekem is sok :)
no meg a csámpás járása abban a kis körömcipőben.
Tényleg!!!!!!!!!!!!
Az nem is jutott ezsembe, hogy ott is volt gyújtogatás. :)
Valaki piromániás a fk. írók között :)
De, de: Mira kb. ugyanígy került be lakónak Laciékhoz... pénzt is kellett neki adni, sőt a szülei házát is felgyújtották (Újvidéken vagy hol)
Vagyis, a dolgok ismétlődnek :)