Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Hogy őszinte legyek nekem is nagyon műnek tűnnek. Mindenesetre ők elégetettek vele és végülis ez a lényeg.
Aha, persze, ezt mondják, de sajnos nem így van. Legalábbis nem minden esetben. Na mindegy, nem akarok ijesztgetni senkit, de ha belegondolsz, hogy amikor bedurran a mell, akár fél liter tej is lehet darabonként bennük, azért azt tartani kellene ám nagyon, hogy ne ereszkedjen meg. Akinek lazák a szövetei, annak biza megnyúlik, szopis melltartó ide vagy oda. Na nem offolok, pedig tudnék mesélni. :(((
Két nyomozó járt ugyan Andi nyakára, leginkább biztosítási csalásra gyanakodtak. Mindegy. Rég volt. Lassan 3 éve.
Ha gondot fordítasz majd a testedzésre a szülésed után is Célia, akkor úgyanúgy fogsz kinézni, mint korábban.
Szóval ne aggódj.
A szoptatás nem teszi tönkre a mellet. Azért szokott lógni némelyeknek, mer a többletsúly miatt kinyúlhatnak a tartószalagok, ha nem hord valaki melltartót. Amúgy elég hamar visszaáll normál állapotára. Csak hogy megnyugodj...;)
Remélem, senki nem olvassa közülük, de a férjemnek mutattam, és teljesen ki volt akadva, hogy mennyire undorítóak ezek a műmellek. Azt mondja, inkább legyen kicsi, de természetes. Az összesen látni, hogy felfújt, egyszerűen semmi köze egy normális mellhez.
Azt rögtön gondoltam! :D
Én egyébként nagyon meglepődtem, hogy feltették magukról ezeket a képeket. Én nem tenném. :P
Még valami: az is betehetné símán a képét aki nem csináltatott műtétet. Szívesen nézném azokat is!
(Előszőr a netem szakadt meg vagy 5 percre amikor írni akartam, amikor pedig újra visszajött a net, askkor pedig egy kollégám lépett be. Most már elment. Nekem ne olvasson bele abba, hogy miket írok ide!! :((
)
Szóval néztem már a képgalériát. Helyénvalónak tartom a műtétet akkor amikor valóban javít a helyzeten. Illetve, ha jót tesz az illető önbizalmának. Zalatnay mellátalakításával nem értettem egyet annak idején, nem állt jól neki a két focilabda. Szerintem.
Ugyanezt gondolotam én is! ;)
(Egy-két mell a műtét előtt tényleg szörnyen nézett ki. El is gondolkodtam rajta vajon én hogy fogok festeni majd szotatás után..:(((()
Megnéztem a fényképeket. Először azt gondoltam, hogy ááá ezek nagyon műek, de amikor megláttam néhány "előtte" fotót rájöttem, hogy azoktól a műek is jobbak.
Egyébként meg némelyik egész jól sikerült. :)
Igen, körülbelül ezt mondta Vili b-nak.
Ma kiderülnek a részletek, mire is gondol/t a nagy Berényi.
/Mivel hitevesztett lett a környezete előtt, nyilván be akar keményíteni, Célia./
A pontosításod nem változtat a tényeken: a cselekmény szerint a rendőrség /vagy az őket felügyelő ügyészség/ itt nem tudta felderíteni az ügyet, ezért a nyomozás részletei is a néző elől rejtve maradtak.
Hogy a valóságban hogyan alakultak volna a dolgok, az más kérdés.
Nem látta valaki az előzetest? Én csak a végét láttam, amikor Miki azt mondja, hogy úgyis szemétnek hisznek, akkor az is leszek (ez nem szó szerint van)!
Előbb-utóbb kiírják. Netán felbukkan majd a kis csaj apja? Érdekes persze, hol lakott Saci a tűz előtt. A szüleihez nem tud visszamenni? (Egyáltalán, van-e állása??) Ha már állás: Clau visszavehetné Julcsát; amíg nem ítélték el jogerősen, gyakorolhatja a cégvezetői/ ~tulajdonosi jogokat. Közben Zsófi szervezi az újgazdag barmok partijait stb. Amúgy van most a BK-ban tanítás, elvégre Emma, Imre, Zsófi nagyon ráérnek.
Megszomjazik. Vagy nem bírja tovább, hiszen működnek az anyagcsere-funkciói.
Gyorsan fogalmaztam: Nem a jard emel vádat, hanem az ügyészség a jard javaslatára. A valóságban persze Zsolt és Radnics nagy valószínűséggel lebukott volna.
Nem a polémia kedvéért, de az első igazi szerelme valóban Tóni volt-és vele bújt először ágyba, ez az igazság.
Sajnos, a sorozat-költségkímélés miatti-erősen "belterjes" volta okozza, hogy itt egy fiatalnak sincs alkalma más kapcsolatra, nincs lehetősége másokat is megismerni, így a néhány szereplő szinte törvényszerűen egymásba szeret bele.
Ez meglehetősen távol áll a való élettől, dehát nem ez az egyetlen, ami itt szokatlan és életidegen.
Noémi szerintem is messzire ment ezzel a hisztijével. Én azt hittem Miklós le is kever neki egyet ott Tóni szobájában, de nem. Pedig szerintem is ráfért volna. :P
(Körülnéztem a többbi topicban is. Gyerekek! A mellműtétes csajok nem szarakodnak! Simán felrakják a cicijükről készült képeket! 80AS! Jártál már azokon az adatlapokon? :P)
Jogos. Egyetértünk. 18-18éves között vannak külömbségek, nem a nagykorúsága miatt gáz, de ő pont azt a karaktert formázta mindig is, aki bármit megtehet. Naneeemáááá! Miki helyében már rég helyretettem volna!!!
Egyetértek. Oké, hogy gyászol, de 18 éves felnőtt ember, tehát már nem tini, mindent azért nem engedhet meg magának a gyászra hivatkozva. Főleg az akaszt ki, ahogy Mikivel viselkedik meg beszél, hiszen Mikinek legalább akkora a fájdalma, mint neki, nincs szüksége Noémi bunkóskodására meg hisztijére. Én nem engedtem volna be a helyében a lakásba meg Tóni szobájába.
Hogy lett volna Tóni az első szerelme? Imit akarta megszerezni előbb, méghozzá fondorlatos módon :) Amikor Lacit akarta elmarni Orsi mellől, minden eszközt igénybe vett (bugyi-manőver). Amikor meg az apját-anyját akarta újból összehozni, szintén megtette, ami tőle telt.
Ha arra gondolsz, lehet, hogy Tóni volt az első, akivel ágyba bújt...
Ne légy ennyire szigorú vele szemben. A f.írók jóvoltából az első szerelme volt a Tóni-gyerek, némileg érthető, hogy most, mikor elvesztette, mértéktelenül bálványozza.
A lány nekem sem volt túlzottan szimpatikus, mert egy nagyszájú, felvágottnyelvű, kis méregzsák, aki most-fájdalmában-igazságtalan Emmához, aki csak jót akar neki..
Hagyni kell, hogy elmúljon ez a zaklatott lelkiállapota. Néhány hónap-vagy hét-múlva egy köveztkező fiú majd feledteti vele ezt a bánatát..
Nem vagyok híve a pofonnak, nagy kamaszaim vannak, és külön-külön egy kezükön megtudják számolni, hogy hányszor csattant el egy seggrepacsi... de ez az állapot pont azért fog elhatalmasodni Noémin, mert nem tud sírni... :( egy ilyen "kirohanás" alkalmával hiszem, hogy észhez térítené, mert igazságtalannak tartaná (talán jogosan) és megerednének a könnyei. De az, mert ő most mátírt játszik, azért durva! Senkire sincs tekintettel, már pedig ha ahhoz felnött volt, ahogy a tragédia elött élt, akkor ehhez is nőjőn fel! Hisztis, elkényeztetett makacs önfejű kis pofagép. Bocs.
Keveset tett bele: tudjuk, hogy Tilda spórolós ;-)
"Noémi nem ilyen, de a sokk ezt váltja ki belőle": szerintem amúgy is valami ilyesmi volt, egy önző, manipulativ kis pszichopata. Nem volt valami meggyőző, ahogy Tónit "szerette".
De nő vagyok! azt akartam kifejezni, hogy "Tilda" nekem mindenestül nem tetszik.
Például tetszik: Zsolt.
igen! :)ez volt az! :))))
de az hagyján,hogy milyen keveset tett bele,úgy csinált azzal a kanállal,mintha cukor lenne rajta és nem méz!!!! :)))
tegnap ember nem engedett gép elé,így nem tudtam frissiben beírni,hogy mi az ami nem tetszett.:(azóta meg elfelejtettem....:)
További ajánlott fórumok: