Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Imi az igazság lúzer bajnoka.
Niki parfümporciózása ultragagyi ötlet. Vanda nemsokára megtudja, hogy Szabi hamis parfümmel "lepte meg" , amit ráadásul ingyen kapott.
Vilibá a zacskóslevesével :))))) kedves gesztus volt tőle.
Végre megtudtuk , Orsi miért rajong Laciért :DDDD
De érdekesek vagytok! Biztos, hogy sikerélményt az ad, hogyha az ember magától ér el valamit. De itt Zümike belekerült a gyorshajtásos ügybe aminek ez lett a következménye. Amúgy meg sokkal rosszabb lett volna. Most már ezzel a helyzettel meg kellene alkudni és valami másban keresni a sikerélményt. Nehogy elkezdjen pattogni!
Zsolt megúszta a zsarukat egyelőre. De beszart amikor Géza szólt neki! :D
Jó ötlet Zsolt köreit meghívni a lakziba (illetve a lagodalomba), kár, hogy hamarabb elviszik a röndérek. Ha igaz ez a prognózis.
Örültem, hogy klau nem mentegetőzött Nóra előtt mikit illetően! Jól teszi, tegye is tönkre ha tduja! Tudom, Dani, hogy Te másképpen látod, de ugye ezen nem veszünk össze? :D
Igen, de a panel sorsa sokáig a homályban maradt.
Más: Legalább említés történt Radnicsról és tudjuk, mi van vele. Csak nem reaktiválják Szabi 1-et?
Szerintem önmaga erejéből akar tisztességes és igaz eredményt elérni. Az még nem baj, hogy megemlíti, hogy nem tetszik neki ez a dolog.
Persze a mai világ már jóval szarabb ennél.
Zümi pedig már megint hülye.
Mondhatnám úgyis, noooorrrmááális? Öötöst kapott és gondja van? Ilyen a világon nincs. Egyrészt honnan tudja, h nem ötöst ér? Másrészt meg ha felülpontozza az miért baj? Minden diák a két kezét tenné össze ha ilyen kegyben részesülne ő meg itt moralizál rajta, ez tényleg hülye, nem is tudom Pali vagy Erik mondta róla, h elvégezhet egy tucat egyetemet akkor is hülye marad. Igaza volt az már tuti.
Agyrázkódás.
TXT-en úgy írják, hogy "Miklós fiát".
A Blikk és az RTL-es cikk szerint igen, a sorozatban még nem derült ki, csak Clauék feltételezik. De ők is csak tippelték nincs rá semmi bizonyíték.
Viszont a gyerek most elég rossz bőrben van, eléggé szédül meg ingatag járása van mintha lenne benne némi szesz ,de mint tudjuk tegnap elütötték sztem attól van, biztos lett vmi láthatatlan belső sérülése emiatt, ilyen tényleg létezik, ez nem kamu és később is előjöhet, ezért sem árt ha legalább egy kivizsgálásra bemegy az ember. De ugye ő nemakart mert akkor megtalálják.
párom megjegyzése a dal után:
"Quincy Jones megint vehet belőle egy fél országot!"
:DDDDDDDDDDDDD
sziasztok, kis off
We are the world for Haiti, 2010
a legendás dal újragondolása mai sztárokkal
(a dal 1 perc körül kezdődik, előtte szöveg)
alig ismerek valakit!