Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
ne ígérj ilyet, apácának lenni nem jó. semmi szex...
brrr...
:-)))
én most arra számítok, hogy jövőre vili bácsinak kerül elő egy mellékhajtású gyereke. azt hiszem, most megint fiúnak kell jönnie, különben túlsúlyban lesznek a lányok...
volt:
-bandika (zsuzsa)
-emma (andrás)
-juli (klaudia)
-noémi (orsi)
-linda (zsolt)
-kamilla (niki)
-bálint (magdi anyus)
-balázs (miki?)
kimaradt valaki? eszerint 5:3-ra a lányok vezetnek...
ha kiderülne ezaz egész, hogy van gyereke, fiú, a Balázs, pedig eddig nem volt róla szó, akkor én elmegyek apácának:p
ezekután bármit ki lehetne találni.
nem biztos. lehet h csak felfújja a helyzetet attila és claudia.
kiderülne, hogy nem is az övé..
Bejönnek neki a fiatal fiúk. Mondjuk, megértem, nekem is.:))))
(Persze nem Imi és Szabi.)
Szerintem majd az lesz itt a csavar, hogy Vanda kap egy jó kis allergiás kiütést a parfümtől.
Csak figyuzzatok.
Jah, én is, de tényleg csak a sárga-piros pillanatban, és ha jól körülnéztem előtte!
Nem vagyok rá büszke amúgy.
Nocsak, Szabi lesz az ügyeletes vezérhím a pletykaházban?!
Egyébként Niki láttán is az jut eszembe, hogy az új szereplők mindegyike magabiztos, józan életvitelű emberként kezd az Bk-ban, aztán egy idő után előjön a valódi énje és a legkülönfélébb szélsőségek és negatívumok jelennek meg körülötte.
Erre volt példa az előző férjével, majd később az egész családjával szemben hazug "Pszicho-Orsi", vagy a dinamikus, törekvő nőként bemutatkozó Niki is, akinek drogos, züllött múltja, kiegyensúlyozatlan egyénisége csak később derült ki, és aki még arra sem emlékszik, ki a lányának apja, ezért letagadta anyaságát és magát a kislány nővérének hazudta.
Ennél felháborítóbb cselekedetet nehezen tudok elképzelni egy anyánál.
Igazad vagn a Zümi-üggyel kapcsolatban. Nem ő választotta ezt a megoldást, kényszerítették - így túl sokat tépelődnie sem kéne rajta, megtörtént, lapozhatna. Majd ad sikerélményt egy másik tárgy, másik tanár.
Bár nem akarok jót Mikinek, azt nagyon nem bánnám, ha dolgozna. Ez a munkafelügyelőség pont jó lett volna neki. Lett volna kinek parancsolgatnia, de mégiscsak alkalmazott marad.
És szerinem egy apa akkor se önérzeteskedjen állásvállalás ügyében, ha nem ő neveli a gyerekét. Kutya kötelessége lenne beleadni a költségekbe, valamint jó példát mutatni.