Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Én többször emlegettelek:)
Megtartottátok gyorsan a nászutat?:)
Visszatértem!
Hiányoztam? :)
Lehet, de akkor rossz a szemünk, mert még soha nem vettük észre..
:)
Köszi, nem kérek belőle:)
Viszont akkor az e-mail miatt lehetett, mert a felvétel jó minőségű. Kérdezd meg Joyst:)
meghallgattam, a felvétel sajnos nem a legjobb minőségű, de a hangod tényleg szép. miért nem próbálsz saját szerzeményt írni és előadni?
talán még lemezed is jelenhetne meg...
a 'küld' egy kijelentés.
a küldésre való felszólítás helyesen: küldd...
:-D
Bevallom, én nem mosogatok itthon, mert ahhoz a feleségem jobban ért, amikor pedig beindítjuk a mosogatógépet/rendszerint a hétvégéken/, azt én nyomom meg.
:)
Viszont az én feladatom a takarítás és rendszeresen részt vállalok a bevásárlásban is.
Az én tisztem a kávéfőzés is.
Aranyoska! Itt vagyok, annak ellenére, hogy csendben vagyok. Nézem a bk-t megszokásból, de jobban járnék valami mással. Dehát ugye, nagy úr a megszokás...
Ami a mosogatást illeti, nem az a lényeg, hogy mennyirekönnyű vagy nehéz mosogatni, hanem az az elv, hogy a gyerekek is vagyenek részt a házi munkában annyira, amennyire az elvárható korának és a maga elfoglaltságának figyelembe vételével.
Amikor előszőr mosogattam, akkor még segítségnek számított, most már nam az, hanem a szükséges házimunka elvégzése. És igaza van.
Tudod Adri, olyan ez, mint amikor a vásárban így dicséri a cigány a lovát:
"Erős csontú lú ez kérem, csak új bőr kéne rá.."
szereti a közönség a BK-t.
jó, persze nem itt, de attól még felesleges befejezni,mert valakik nem szeretik..
A "Szomszédok" egy kiegyensúlyozott, megfelelően előkészített és jól szerkesztett teleregény volt, amelyben a belső-és külső felvételek vegyesen voltak láthatók.
Élethelyzetei valósak, a 90-es évekéhez igazodtak, szerepeit kiváló színészek keltették életre.
Színvonalban nem hasonlítható össze a felületesen és kapkodva készített Bk-szappanoperával, melynek nagyon kevés köze van a minden napi élethez, tele van életszerűtlen, hatásvadász jelenetekkel, gyenge, mesterkélt ötletekkel, különféle képtelenségekkel.
A kettő nem is említhető egy napon.
Előbbit most ismétlik negyedszer, a Bk-t remélem, egyszer sem fogják.
A Bk-t mielőbb be kellene fejezni és egy tartalmasabb sorozattal felváltani, de erről egyelőre nincs szó, mert az Rtl Klubnak-minden valószínűség szerint- változatlanul megfelelő profitot hoz, ezért az alulmúlhatatlan színvonal-számukra mellékes.