Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

88003. 2b0bbeabcf (válaszként erre: 87992. - Virgilius)
2010. ápr. 17. 10:15
Én épp ma készülöm ezt megsütni, de szerintem sem ugyanaz, mint amit Kinga csinált, ugyanis annak (ha jól láttam!!) a tetején zselatin alatt citromkarikák voltak..ja, és ez tepsit ír, az pedig kör alakú volt (valami tortaforma-gondolom én..)..
88002. 2b0bbeabcf
2010. ápr. 17. 10:10

Sziasztok! Én is lelkes BK néző vagyok, már jó pár éve. :)

Szerintem is Kingáéknak odafogja adni a pénzt Vili bácsi, vagy ha nem, akkor Lacival be bukják a ló-bizniszt; és ugye Vili bácsi a lóból nagy bevételre számít, amit majd a későbbiekben Gézáéknak szeretne adni a házra.. :)

88001. Ronikutyi (válaszként erre: 87999. - Goodall)
2010. ápr. 17. 09:52
De Vilibának valami nagyon nem tetszik,nem lehet,hogy az utolsó pillanatban meggondolja magát?Vagy tegnap a lelkiismeret gyötörte ott Kinga előtt?Hú,de nagy balhé lesz ebből is.
88000. virgilius (válaszként erre: 87999. - Goodall)
2010. ápr. 17. 09:35
Na ez könnyen lehet, hogy tényleg így lesz, vagyis nem lesz paci. :P
87999. goodall (válaszként erre: 87996. - Joys)
2010. ápr. 17. 09:33

Mi van, ha nincs is ló????

Egy képet bármikor fel lehet tenni a netre, a ló papírjait is elő lehet állítani, aztán át lehet venni a balektől a foglalót vagy előleget és el lehet tűnni.

Ha így lenne, Lacit ugyanúgy vernék át, ahogyan ő az unatkozó szépasszonyokat.

87998. 4db455f480 (válaszként erre: 87986. - Retrbk98)
2010. ápr. 17. 09:12
Ja,meg nem állítanék be hozzá 6 üveg sörrel,mikor tudom,hogy alkohol problémái voltak:(
87997. Joys
2010. ápr. 17. 08:54

Talán felesleges is említeni, Nóra nem veheti el egykori férjétől a láthatás jogát, hiába tervezi ezt.

Mikinél jelenleg semmilyen kedvezőtlen körülmény nem állapítható meg, ami a lányuk fejlődését negatívan befolyásolná, ezt Nórának, mint jogtanácsosnak illene tudnia, ráadásul e törekvése időbelileg is rosszul időzített, mert most éppen semmi nem indokolja.

Ez megint vihar egy pohár vízben, ami ismerve a f.írók valóságtól elrugaszkodó, kutyaütő ötletelését, eleve kudarcra van ítélve.

87996. Joys
2010. ápr. 17. 06:52

-A Berényi Kft-ben a tulajdonosi jogokat a tulajdonosok megbízásából az ügyvezető, jelen esetben Nóra gyakorolja.

Evégből Andrásnak-egymagában-nem volt joga kirúgni Imit, amiben különben kizárólag személyes okai játszottak közre.

-A másik észrevételt virgi már megtette, mivel a bugyuta Nováknak eszébe sem jut, hogy a szerződés aláírása előtt megnézze a versenylovat, amit megvásárolni készül.

Ilyen a világon nincs, ezt még egy gyengeelméjű pasi sem mulasztaná el!

Kezd nagyon elmenni a kedvem ettől a valóságtól elrugaszkodó, véget nem érő, lökött sorozattól..

-A kigyó Claunak semmi konkrétum nincs a kezében Laciról, ezért a férfi akár áldását is adhatná a zsarolásra, ha nem viselkedne gyáván, Claudia gyakorlatilag felsülne..

Ideje volna a magabiztos intrika-királynőt úgy megszégyeníteni, hogy belefeketedjen és még akkor is emlegesse, amikor Timike már kétgyermekes anya lesz.

87995. Jk
2010. ápr. 17. 00:03
Remélem Vili bácsi mégse megy bele az üzletbe. bár, mint Várkonyi András unszimpi egy fazon. azt hittem hogy imádnivaló nagypapa egészen addig míg nem találkoztam vele egyéni rendezvényen. nagyképű arogáns beképzelt. nekem is hihetetlen volt. nem úgy mint R. Kárpáti. Ő meg egy tündéri fazon és hihetetlenül nyílt, jókedéjü és jókat nevet saját magán mint András.
87994. Jk
2010. ápr. 16. 23:59
a Timike nem számít, hogy ő mit akar hogy neki milyen lesz ha tárgyalás tárgya lesz és imádott apuci nem láthatja. ááá kiakasztó a mostani történetek. egyébként az már vicc kategória hogy nem lehet egy normális család se a sorozatban. ja bocs akkor Szomszédoknak hívnák.
87993. Letty72 (válaszként erre: 87990. - Virgilius)
2010. ápr. 16. 23:46
Nekem is ez jutott az eszembe, olyan nincs, hogy valaki látatlanban megvesz bármit is! Ekkora lúzert, meg is érdemli, hogy gebét sózzanak rá!
87992. virgilius
2010. ápr. 16. 23:37

Zárójelben: íme a lemenpáj receptje, ami abszolút nem egyenlő szerintem a Kingacica által produkált tegnapi gyümölcstortával:

Magdi néni konyhája

Lemenpáj-A sorozat kedvenc sütije

Tészta:40 dkg liszt, 20 dkg disznózsír, 2-3 evőkanál cukor, 1,5 kávéskanál ecet, csipetnyi só, 1 dl víz

Krém:5 tojás, 12,5 dkg porcukor, 15 dkg liszt, 2,5 dl víz, 15 dkg kristálycukor, 1 egész citrom

A zsírt eldörzsöljük a liszttel, majd hozzáadunk egy csipetnyi sót és 2-3 evőkanál cukrot. Bő 1 dl vízbe másfél kávéskanál ecetet teszünk, ezzel állítjuk össze a tésztát. Lehetőleg ne gyúrjuk soká, pillanatok alatt állítsuk össze!

Kinyújtjuk, és úgy helyezzük a tepsibe, hogy közben perem képződjön. Megsütjük, s amíg sül, elkészítjük a krémet: A tojássárgákat habosra keverjük a porcukorral, majd erős kevergetés mellett apránként adagolva hozzáadjuk a lisztet.

Ezt követően felhigítjuk negyed liter citromos vízzel. (Egy egész citrom leve legyen benne!) A vizet 15 dkg cukorral és citrom reszelt héjával felforraljuk, majd a fenti masszát állandó keverés mellett belefőzzük. Ne hagyjuk sokáig rotyogni!

Még forrón a megsült tésztalapra öntjük, és vizes kézzel elsimítjuk. Az 5 tojás fehérjéből kemény habot verünk néhány csepp citromlé, 2-3 evőkanál porcukor és egy késhegynzi szódabikarbóna hozzáadásával, majd a tésztára kent krémre simítjuk. A forró sütőbe visszatoljuk, és nagyon figyelve, néhány perc alatt a tetjét rószaszínűre sütjük.

(Teflonos tepsibe nem szabad tenni, mert a megsült tésztát a tepsiben kell felszeletelni!)

87991. virgilius (válaszként erre: 87988. - Letty72)
2010. ápr. 16. 23:34
Nóra nyilván azért csinálja ezt az egészet, hogy bebizonyítsa Attilának és saját magának, hogy már nem jelent neki semmit Miki. Kicsinyességből és álszentségből jeles. Nem zavarja, hogy ez jogilag nonszensz (persze egy ügyvéd számára ilyen nyilván nem létezik), nem zavarja, hogy Miki imádja Timikét és az is őt... Undorító önző HP lett belőle.
87990. virgilius
2010. ápr. 16. 23:30
Laci pedig úgy akarja megvenni a pacit, hogy meg sem nézi élőben??? Idiótább, mint gondoltam.
87989. egypt (válaszként erre: 87987. - Virgilius)
2010. ápr. 16. 22:54
És még ő adja az erkölcs bajnokát! Mindenkit jól kioszt, Miki a lesötétebb gazember, Attila sem különb sokkal, de neki persze megbocsát, mert Attila az mégis Attila... Ő meg a hibátlan és feddhetetlen Nóra.
87988. Letty72 (válaszként erre: 87987. - Virgilius)
2010. ápr. 16. 22:29

Teljesen igazad van!

Mikinek rengeteg hibája van, de a lányát sosem bántaná. Ezzel a húzással inkább az ügyvédnő árt Timicinek, hisz a kiscsaj imádja az apját.

Másik hülyeség: Miki tönkretette Balázs életét, ezen az alapon Claudia tönkretette Juli, András pedig Emma életét.

87987. virgilius (válaszként erre: 87983. - Retrbk98)
2010. ápr. 16. 22:21
Ezt NEM Attila találta ki, már bocsánat. Még az ötletet sem ő adta. Ez a drága ügyvédnő szemét kis egyéni húzása. Fúj, komolyan mondom, Nóra lett a legundorítóbb karakter a sorozatban, magasan veri Klaut, Mikit és Attilát EGYÜTT. :(((
87986. retrbk98
2010. ápr. 16. 21:57

hihetetlennek tartom, hogy laci igazi barátja lenni mikinek:S

aki valóban az, az nem árulja el a legjobb barátjának a terveit. főleg nem egy ellenségnek. akiről tudja, hogy ezt akarja felhasználni, hogy valakit "kicsináljon" :S

ez pont olyan, mintha én odamennék az egyik legjobb barátnőmhöz, jó kis filmekkel , stb, és akkor érdeklődnék a terveiről, majd akivel nem bírják egymásnak, annak elmondanám. fix, hogy akkor annyi lenne a barátságnak:S

87985. retrbk98 (válaszként erre: 87980. - Ronikutyi)
2010. ápr. 16. 21:37

"Csúcs lett ez a Nóra tényleg. :s" tartalmat olvastad?? ami lesz 1,5 hét múlva.

nóra meggondolja magát mikit illetően. biztos ez lesz.

87984. retrbk98 (válaszként erre: 87980. - Ronikutyi)
2010. ápr. 16. 21:35

a baj az, hogy attila k****ra behülyítette mindennel. elég egy szemvillanás és máris térden csúszik nóra és a titkos vágyait teljesíti a pasinak.(nem mintha külön kérte volna ezt az egészet attila,de azért folyamatosan vágja a pofákat, ha mikivel akar lenni timci).

de nem baj, fog ő még koppanni......:S

87983. retrbk98 (válaszként erre: 87981. - Ronikutyi)
2010. ápr. 16. 21:33

nem bizony :S

hihetetlen, hogy nóra ennyire ne lásson.

én nagyon szeretem a karakterét, de tud olyan buta lenni, hogy csak nézek.

csak azért, mert egy sunyi kis mézes madzag az ujjai köré tekeri.

mondtam,h folytatódik. attila minden könyörgés nélkül bele is ment.

87982. retrbk98
2010. ápr. 16. 21:30

úúúúúúristen....:S

ez a mai rész szar volt. már bocsánat. annyira felizélte az agyamat ez!!:@

mi a büdös franc jó abban, ha claudia és attila ennyire ellenségeskedik??

nóra ennyire nem lát, hogy attila milyen ember és folytatni fogja a szemétségeit csak a háta mögött?? andrás teljesen hülye lett. :S

másrészt szerintem miki nem tett olyat, hogy nóra illetve valamelyik ügyvéd megakadályozhassa a láthatási jogot:S

remélem nóra tényleg váratéan pillanatban IGAZÁN KIISMERI attilát. nem ártana.....

ő gondolom repdesett az örömtől, mikor megtudta a nóra "remek" ötletét. bár, azt olvastam, hogy nóra meg fogja magát gondolni ez ügyben. remélem.

87981. Ronikutyi
2010. ápr. 16. 21:30
Attila most sem mondta volna Klaudiának,hogy hagyj ki ebből,mert ép most szívtuk el a békepipát a Nórával.Nem..szívbaj nélkül megint belegyalogol a szarba.Ááá,inkább nem is mondok semmit,de tény,hogy nem különb Miklóstól.
87980. Ronikutyi
2010. ápr. 16. 21:27

Ezt most jól mondta a Miki,tényleg nagy baromságot készül elkövetni Nóra,eltiltani a kislányt,az nem megoldás.Ezzel nem tesz jót a Timikének,sőt..Ez csak a Miki megszívatásáról szól,nem arról,hogy félti a lányát.Haragszik rá azért,mert van egy eltitkolt gyereke,és gondolja magába,ha már a fia sem kíváncsi rá,hát rúgok belé még egyet.

Csúcs lett ez a Nóra tényleg.:s

87979. Ronikutyi
2010. ápr. 16. 20:59
Szegény Imi,most kap,pedig nem csinált semmit,csak rá jött a pipilhetnék:)
2010. ápr. 16. 19:54

Adrika, ez Téged érdekelhet:

[link]

kinek van még képe hírös emberrel?:)))))

87977. zebracsikó (válaszként erre: 87975. - Retrbk98)
2010. ápr. 16. 19:51

későn???

hát mikor legyen egy koncert?

87976. retrbk98 (válaszként erre: 87974. - Zebracsikó)
2010. ápr. 16. 18:40
:))
87975. retrbk98 (válaszként erre: 87973. - Zebracsikó)
2010. ápr. 16. 18:39

én nem megyek, mert "későn" van:p

és lehet be aludnék , de nincs is pénzem:((:))

87974. zebracsikó (válaszként erre: 87973. - Zebracsikó)
2010. ápr. 16. 18:24

ja, nem: szombat.

Csak a 18-át figyeltem.

Milyen furán írták le, kezdés 17-én, befejezés 18-án :))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook