Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Sziasztok! Én is lelkes BK néző vagyok, már jó pár éve. :)
Szerintem is Kingáéknak odafogja adni a pénzt Vili bácsi, vagy ha nem, akkor Lacival be bukják a ló-bizniszt; és ugye Vili bácsi a lóból nagy bevételre számít, amit majd a későbbiekben Gézáéknak szeretne adni a házra.. :)
Mi van, ha nincs is ló????
Egy képet bármikor fel lehet tenni a netre, a ló papírjait is elő lehet állítani, aztán át lehet venni a balektől a foglalót vagy előleget és el lehet tűnni.
Ha így lenne, Lacit ugyanúgy vernék át, ahogyan ő az unatkozó szépasszonyokat.
Talán felesleges is említeni, Nóra nem veheti el egykori férjétől a láthatás jogát, hiába tervezi ezt.
Mikinél jelenleg semmilyen kedvezőtlen körülmény nem állapítható meg, ami a lányuk fejlődését negatívan befolyásolná, ezt Nórának, mint jogtanácsosnak illene tudnia, ráadásul e törekvése időbelileg is rosszul időzített, mert most éppen semmi nem indokolja.
Ez megint vihar egy pohár vízben, ami ismerve a f.írók valóságtól elrugaszkodó, kutyaütő ötletelését, eleve kudarcra van ítélve.
-A Berényi Kft-ben a tulajdonosi jogokat a tulajdonosok megbízásából az ügyvezető, jelen esetben Nóra gyakorolja.
Evégből Andrásnak-egymagában-nem volt joga kirúgni Imit, amiben különben kizárólag személyes okai játszottak közre.
-A másik észrevételt virgi már megtette, mivel a bugyuta Nováknak eszébe sem jut, hogy a szerződés aláírása előtt megnézze a versenylovat, amit megvásárolni készül.
Ilyen a világon nincs, ezt még egy gyengeelméjű pasi sem mulasztaná el!
Kezd nagyon elmenni a kedvem ettől a valóságtól elrugaszkodó, véget nem érő, lökött sorozattól..
-A kigyó Claunak semmi konkrétum nincs a kezében Laciról, ezért a férfi akár áldását is adhatná a zsarolásra, ha nem viselkedne gyáván, Claudia gyakorlatilag felsülne..
Ideje volna a magabiztos intrika-királynőt úgy megszégyeníteni, hogy belefeketedjen és még akkor is emlegesse, amikor Timike már kétgyermekes anya lesz.
Zárójelben: íme a lemenpáj receptje, ami abszolút nem egyenlő szerintem a Kingacica által produkált tegnapi gyümölcstortával:
Magdi néni konyhája
Lemenpáj-A sorozat kedvenc sütije
Tészta:40 dkg liszt, 20 dkg disznózsír, 2-3 evőkanál cukor, 1,5 kávéskanál ecet, csipetnyi só, 1 dl víz
Krém:5 tojás, 12,5 dkg porcukor, 15 dkg liszt, 2,5 dl víz, 15 dkg kristálycukor, 1 egész citrom
A zsírt eldörzsöljük a liszttel, majd hozzáadunk egy csipetnyi sót és 2-3 evőkanál cukrot. Bő 1 dl vízbe másfél kávéskanál ecetet teszünk, ezzel állítjuk össze a tésztát. Lehetőleg ne gyúrjuk soká, pillanatok alatt állítsuk össze!
Kinyújtjuk, és úgy helyezzük a tepsibe, hogy közben perem képződjön. Megsütjük, s amíg sül, elkészítjük a krémet: A tojássárgákat habosra keverjük a porcukorral, majd erős kevergetés mellett apránként adagolva hozzáadjuk a lisztet.
Ezt követően felhigítjuk negyed liter citromos vízzel. (Egy egész citrom leve legyen benne!) A vizet 15 dkg cukorral és citrom reszelt héjával felforraljuk, majd a fenti masszát állandó keverés mellett belefőzzük. Ne hagyjuk sokáig rotyogni!
Még forrón a megsült tésztalapra öntjük, és vizes kézzel elsimítjuk. Az 5 tojás fehérjéből kemény habot verünk néhány csepp citromlé, 2-3 evőkanál porcukor és egy késhegynzi szódabikarbóna hozzáadásával, majd a tésztára kent krémre simítjuk. A forró sütőbe visszatoljuk, és nagyon figyelve, néhány perc alatt a tetjét rószaszínűre sütjük.
(Teflonos tepsibe nem szabad tenni, mert a megsült tésztát a tepsiben kell felszeletelni!)
Teljesen igazad van!
Mikinek rengeteg hibája van, de a lányát sosem bántaná. Ezzel a húzással inkább az ügyvédnő árt Timicinek, hisz a kiscsaj imádja az apját.
Másik hülyeség: Miki tönkretette Balázs életét, ezen az alapon Claudia tönkretette Juli, András pedig Emma életét.
hihetetlennek tartom, hogy laci igazi barátja lenni mikinek:S
aki valóban az, az nem árulja el a legjobb barátjának a terveit. főleg nem egy ellenségnek. akiről tudja, hogy ezt akarja felhasználni, hogy valakit "kicsináljon" :S
ez pont olyan, mintha én odamennék az egyik legjobb barátnőmhöz, jó kis filmekkel , stb, és akkor érdeklődnék a terveiről, majd akivel nem bírják egymásnak, annak elmondanám. fix, hogy akkor annyi lenne a barátságnak:S
"Csúcs lett ez a Nóra tényleg. :s" tartalmat olvastad?? ami lesz 1,5 hét múlva.
nóra meggondolja magát mikit illetően. biztos ez lesz.
a baj az, hogy attila k****ra behülyítette mindennel. elég egy szemvillanás és máris térden csúszik nóra és a titkos vágyait teljesíti a pasinak.(nem mintha külön kérte volna ezt az egészet attila,de azért folyamatosan vágja a pofákat, ha mikivel akar lenni timci).
de nem baj, fog ő még koppanni......:S
nem bizony :S
hihetetlen, hogy nóra ennyire ne lásson.
én nagyon szeretem a karakterét, de tud olyan buta lenni, hogy csak nézek.
csak azért, mert egy sunyi kis mézes madzag az ujjai köré tekeri.
mondtam,h folytatódik. attila minden könyörgés nélkül bele is ment.
úúúúúúristen....:S
ez a mai rész szar volt. már bocsánat. annyira felizélte az agyamat ez!!:@
mi a büdös franc jó abban, ha claudia és attila ennyire ellenségeskedik??
nóra ennyire nem lát, hogy attila milyen ember és folytatni fogja a szemétségeit csak a háta mögött?? andrás teljesen hülye lett. :S
másrészt szerintem miki nem tett olyat, hogy nóra illetve valamelyik ügyvéd megakadályozhassa a láthatási jogot:S
remélem nóra tényleg váratéan pillanatban IGAZÁN KIISMERI attilát. nem ártana.....
ő gondolom repdesett az örömtől, mikor megtudta a nóra "remek" ötletét. bár, azt olvastam, hogy nóra meg fogja magát gondolni ez ügyben. remélem.
Ezt most jól mondta a Miki,tényleg nagy baromságot készül elkövetni Nóra,eltiltani a kislányt,az nem megoldás.Ezzel nem tesz jót a Timikének,sőt..Ez csak a Miki megszívatásáról szól,nem arról,hogy félti a lányát.Haragszik rá azért,mert van egy eltitkolt gyereke,és gondolja magába,ha már a fia sem kíváncsi rá,hát rúgok belé még egyet.
Csúcs lett ez a Nóra tényleg.:s
későn???
hát mikor legyen egy koncert?
én nem megyek, mert "későn" van:p
és lehet be aludnék , de nincs is pénzem:((:))
ja, nem: szombat.
Csak a 18-át figyeltem.
Milyen furán írták le, kezdés 17-én, befejezés 18-án :))