Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
olvastam, arra is írtam utána.
nekem más a véleményem:))
képzeld, én mit érzek....:))
Erre is csak azt tudom mondani, amit a 157623. hsz-ben írtam.
ha hiszed , ha nem, de én tényleg minden elfogulatlanság nélkül mondom, hogy nagyon is aranyos vele.
A fogsor éppoly fontos, mint az ápolt bőr vagy az elfogadható alak egy színpadon álló embernél! (én szigorú vagyok: egy civilnél is)
Dzsenifernél nemigen tudom nézni a táncot, mert ő énekel :))
[link]
nagyon édesek! :D :D Iza gyerekei.
most nem azért, fontos a külső is, de a torkot nem figyelitek vagy a bélrendszert? :DDDDD
ha már a fogakat igen. én inkább a táncot nézem,s közben szurkolok, minthogy mást is :))
de ti dolgotok.ja igen, kedvességet áraszt :))
ez konkrétan nem neked szólt, csak mivel olvastam, gondoltam, én is megjegyzem.
ő egyszer nyilatkozott, és azt mondta, elfogadta és ez a szexepile... szerintem kifejezetten csúnyaságot kölcsönöz az arcának, pedig szép is lehetne, ha szép lenne a fogsoríve
Nem lehetne azt a plusz fogat egyszerűen csak kihúzni??? Nem igaz, hogy még senki nem hívta fel rá a figyelmét, hogy esetleg nem esztétikus...
egy torlódott fogsor sosem kölcsönöz bájt egy ember arcának, ahogyan a bódiszilvi féle pöszeség sem szexi, mint ahogy azt ő gondolja....
Igen, azóta már megtaláltam, köszi.
És érdekes módon, Izáék keringőjénél nem tudtam Jennire figyelni, pedig azt hittem, rá fogok:) annyira jó volt a tánc.
Joys-sal amúgy nem értek egyet. Szerintem nem kell fogszabályzás neki, mert (nem tudom a pontos megnevezését), de nem egymásra vannak a fogai rakódva, hanem két oldalt van egy plusz foga. És szerintem ez bájt kölcsönöz az arcának, és nem csúnyaságot. De ez csak az én véleményem.
(továbbra is fenntartom a Csillag Születik alatt is hangoztatott véleményem: nagy szüksége lenne fogszabályzásra! Az arcának a vonásai lágyulnának, nagyon sokat számítana a megjelenésének!! A fogszabályzás ugyanis nem csak a fogsorra hat, hanem az arc kontúrjára, arccsontokra is.)
Méghozzá szerintem igen jól.
Ő nem egy szépség, de ügyes kis énekesnő.
És milyen jók voltak Kocsis Tiborral! Teljesen meg voltam lepődve:)
[link]
itt a cikk alatt megtalálod a videókat, én is lemaradtam az első néhány táncról, meg is nézem mindjárt :)
Sajnos nálunk nem fogható az adó, de mindenképpen megnézem utólag a neten a műsort, már csak Jennifer miatt is, úgy hallottam, ő énekelt
A héten történik: László "megfiatalodik". Balázs megdöbbentő felfedezést tesz legújabb barátjával kapcsolatban. Aliz végre megint boldog. Linda egyre kevésbé érti új barátját. Vilmos riasztó telefonhívást kap. Hanna féltékeny dühe Balázs csoporttársán csattan, mégis Hanna lepődik meg jobban. Miklós helyett Balázsnak kell helytállnia a cégben, de elveti a sulykot. Krisztián segítségéért cserébe munkát kap. Gizella önmagának ás vermet, majd arcátlan hazugsággal oldja meg a problémát. Ezzel viszont Lászlót keveri kínos helyzetbe, aki így kénytelen szembenézni hibái egy részével.
OFF!
Remélem, nézitek Varga Izát az RTl II. csatornán..
Igen látványos, szép angol keringőt mutatott be Cseh-Szakál Tiborral.
Minden elismerésem Izáé!
Hát, miután az anyja Julinak, ő ezt amúgy se tudja elkerülni, falazott nekik stb., szóval már tök mindegy.
Lehet, hogy sovány az érv, de szerintem jobb nem a lekötelezettje lenni..
Őt ismerve ez aligha vitatható.
Aha, hát ez így elég üres.:))
Igen, ez így van, de azért nem kell segítenie.:DDD
..arról már nem is beszélve, hogy mindig is erőteljesen beleavatkozott a lánya életébe.
Hamarjában nem tudok precedenst említeni, mivel azonban köztudottan szélsőségesen intrikus és veszedelmes szájaló, jobban teszi, aki nem szolgáltatja ki magát neki, és ez a lányára is vonatkoztatható, legalább is Julcsát feltehetően ez vezeti.
tőle = Julitól, bár mástól se nagyon rémlik.
További ajánlott fórumok: