Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
És milyen véletlen, hogy épp visszamegy mindkét lány az ügynökségre és véletlenül kiderül a titok.
Az biztos, hogy Lara-Renáta nagyon nincs pénzzel eleresztve.
Gondolom nem buktatja le rögtön, inkább valami zsarolást eszel ki Timike, méltón önmagához.
Azt ugye tisztán látjuk,hogy Vanda bárkivel bárhol,,,,
na most Balázs volt az első szembejövő himnemű akire rá lehetett fogni,hogy ő az apja,az meg elhitte csonk nélkül,ahelyett,hogy kért volna apaságit,hiszen tudta Vanda milyen,attól még lehet ő a nyertes,de erős kételyem van,
Hmmmmmm, és ahhoz mit szóltok, hogy Lara személyi igazolványa (ha jól láttam) Oláh Renáta névre van kiállítva???
A Marci ügy más tészta. Mert szerintem, ha Vanda tudná, hogy a gyerek nem Balázstól van, már régen erre való hivatkozással eltávolíthatta volna a közeléből.
Persze láttunk már olyan gyereket is, akiről nem tudta pontosan az anyja, hogy kitől van.
Most éppen a BK után
Ezzel el is halt a dolog, vagy majd jövőre veszik elő megint a forgik?
Amióta Vanda megjelent, azóta vitatkoznak Balázzsal. Marci születése óta, már harcolnak. Balázs sem Vandához, sem Szonjához nem való, mint férfi. Szerintem.
Csodálkozom, hogy Szonja még nem unja, hogy állandóan a Vandával vívott harcával van elfoglalva, amit nyafog mindig. Más témája nincs is!
Balázs azt sem érdemii meg, hogy a kft-ben annyi legyen a tulajdonrésze. Semmit nem tett érte! Még Bandi is jobban megérdemelné. Remélem, most, hogy Attila kilépett a Berényi Kft-ből, a részét már Gergő fogja megvenni!
Balázs tegnap beugrott a park bokrai közé, mert Vanda és Simon jött felé. A hülyéjének kezében volt a telefonja, de nem vette fel a beszélgetésüket, melyet tálcán kínált neki az élet. Pont arról beszéltek, amit a bíróságon a félkegyelműje felhasználhatott volna ellenük és nyert ügye lett volna! Hamár békésen, emberhez méltóan nem tudnak tárgyalni. És ezek sosem fognak! :(
Azert nem éppen...
"Komlón nem ez az első ilyen eset – időről időre előfordul, hogy mérgezett húsdarabok bukkannak fel a város különböző pontjain a fűben, kutyák által látogatott helyeken, de volt arra is példa, hogy kampókkal, szögekkel, gombostűkkel tűzdelték tele a szétdobált falatot."
Gyomorforgató az egész társaság, kivéve Vili bácsit.
Mindegyik nyűglődik, kínlódik, hazudozik.
Állandóan ismétlik a témákat újra és újra.
Új téma nincs, a régit próbálják leporolni, kicsit felfrissíteni. Sok témába belefognak, majd ejtik.
Pl. Gizi nyaralása utáni viselkedésből azt hittem kikerekedik egy sztori.
Nézem a sorozatot, de minek....
Miklós felbukkanása a bagoly jelmez mögül annyit jelentett csak, hogy ja tényleg Miki, és rájöttem egy cseppet sem hiányzik, mint ahogy a többi eltávozott szereplő sem.
ha ilyen a zseniális, maximálisan jóképességű diák, aki csont nélkül bekerült az elit egyetemre, akkor milyen a többi ? ilyenek a mai géniuszok ?
A régi Lucát is utaltam az örökös okoskodása miatt, de visszasirom.
most végül is elvitte a sütit?
mert a repülőre nem engedik fel,bár az nem hangzott el hogy repülnek vagy kocsival mennek,mert az nem mindegy,
Bandita jobban tenné,ha fejvesztve menekülne ebből a családból,