Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ezért írtam,ha a cica helyett kutyát (Bodrit) alkalmaztak volna őrtársnak,nem lenne probléma.
Ha beindul a teherautó,észreveszik,hiszen hangja van-az őrnek meg füle,hiszen az eldobott követ is meghallotta.Azonnal hívják a rendőröket és kit érdekel ki és mit pakol fel később rá
Így Gergő kiköltözik,átcuccol a tesójához és összejön Adéllal
Még én sem, de lehet, hogy megint rossz szemüveg van rajtam.
Már csak pár év és kitisztul a kép.
Egyet értek veled! De azt se felejtsük el, hogy a felvételt nem Bazsi csinálta, hanem Vanda vette észre a kém tollat és úgy állította be, hogy látszódjon amikor Simonnal ketymefütyörésznek.
Ettől azonban Bazsi még nem fog kapni felügyeleti jogot Marcira.
Zsóti elindúlt nem feltünő fekete ruhában és hátizsákkal teherautót lopni. Amikor megérkezik nincs hátizsákja. Elvesztette?
Mintha a marihónalja süti már szerepelt volna valamikor Vili bácsival kapcsolatban
Ha egy férjes nő a barátjával szexel az nem feslett nőszemély. Dehát arrol volt szó hogy nem is házasok Bazsival!
Ez az új Luca megsem közelíti a ŕégit. Ostoba mint a tök.
Hiába erőlködik,úgysem tudja hozni azt a szintet,mint a milliomos csemeték.
Az meg még titok,mitöl lesz a következő milla a tandíjra.
Lehet Levente is Lara miatt ment el. Ha beteljesíti (titkos) küldetését, akkor hazajön.
Zsolt újra van a Rózsában? Múltkor kötényben törölgetett az egyik asztalnál, miközben hallgatta az udvaron óbégató Bözsi - Vili párost.
Nagy kő esett le a szívemről, Vili bácsi vállát már nem nyomja a vadkender ültetvény! :DDD (Úgy látom viszont, hogy Zsolt karakterét nagyon pozitív irányban nyomják!)
Claudia miért feltételezi mindenkiről a legrosszabbat?! Tényleg nyitni kellene neki az emberek felé, és nem lenne olyan megkeseredett! Mindig mindent rossz indulattal, tisztességtelenül akar megoldani. Blöeee......
Most, a villa kell neki! Arra hajt ! No, de honnan van rá 200 milliója?! Gergő annyiért vette meg anno Berényi Ágitól. Vagy tisztességtelenül akarja a villát is megszerezni?!
Ennyi rossz indulatoegy helyen! (Ez nem a Barátok közt, hanem Bűnösök közt sorozat tényleg!)
Egyébként, az előzetesekben Claudia már ott van a villában, Vandával együtt. (Tehát Juli maradt Attilával, Újmáté meg a Bk-s szekrényben, maradjon is ott!)
Claudia magával vihetné Zsoltot is a villába! Úgyis voltak már egymás partnerei, tehát nem ismeretlen a terep neki! (Alízék meg még így is öten maradnának.)
Azért Nóráéknál is van némi zsúfoltság. Mi lenne ha még Levente is befutna Afrikából a barátnőjével! :D Még szerencse, hogy a Bk lakások falai gumiból vannak! :D
Tényleg jól elhúzott Simon! :D
(Persze ez még mindig jobb,mintha az antipatikus, jó édesanyja Evelin robogna be a MK térre és cirkuszolna egymonyó fia videója miatt.:D)
Nem is tudom ki kapná a "hazugság cunami győztese" címet ebben a sorozatban?! Berényi Ági, Alízka, Vanda, Timi vagy Lara?! :D
Továbbra is várom az igazi Larát!
Várom Marci baba igazi apját is!
(Én még nem vettem észre, hogy új kreatívok vannak.
Vagy észrevehető, csak én nem látom?!)