Barátnőmet elcsábította egy afrikai néger pasi (beszélgetés)
Az pont jó! Az afrikaiak nagyon szeretik a duci nőket, mert náluk termékenységet és gazdagságot szimbolizál tehát a barátnőd a duciságával pont megtestesíti azt az ideált, nem találok ebben semmi furcsát. Idősebb, na és? Szerintem is irigykedsz a mandingó miatt. Ha a barátnőd nem tetszik a pasiknak, szerintem kijár neki egy kis udvarlás a többi meg kapja be.
Hogy miért nem korabeli pasasokkal van? Azért nem, mert azok meg a fiatalabb nők után koslatnak.
Szerintem ne szólj bele, az ő dolguk.
oké de ez egy tanult afrikai aki 2 éve olaszban él és 17 évvel fiatalabb az 50 éves tanult barátnőmtől
nem azzal a gond hogy fekete vagy hogy afrikai hanen év nekem irreális.
meg az hogy évek óta olaszban él beszél angolul kiválóan és vissza akar menni kenyába....
Kenya csodás. Én imádom.
Egy beduin faluban élni maga a szabadság.
Olvastam Corinne Hofmanntól az Afrikai szeretők című könyvet. Megtörtént, egy tanult európai nő, teljesen belehabarodott egy tanulatlan félpucér maszáj vadászba.
A szerelem vak, kiszámíthatatlan. Ez van. Se arra nincs garancia, hogy fajtatiszta európai mellett boldogok lehetünk, se arra, hogy nem lehetnénk valami más kultúrájú mellett azok.
Lehet, a Serengeti park mellé fog költözni.
Nincs téli fûtésszámla.
Sok afrikai a duci nőket részesíti előnyben, akinek van fara csípője, a termékenységet jelképezi náluk.
Náluk egy 33 éves pasi azért szeretne gyereket...gondolom én, amit már valószínű nem fog megkapni az 50-e barátnődtől. Attól még lehet a barátnődnek pár szép éve, hónapja. Ízlések és pofonok.
Meg is néztem gyorsan. Munkalehetőség van farmokon és ültetvényeken, valamint hagyományos paraszti gazdálkodásban. Tea, kávé, kőolajtermékek, hal, cement.
De lehet, hogy könyvelni fog az ottani NAV-nál.
Es azt mindja nekem a csaj hogy sosem beszelnek a penzről. Sosen kert vagy ilyesm8.
Gondolom magamban mert el s3m tudja hinni higy egy nemet nem gazdag. Pedig ez a nő az utolsó eurojabol vette az olasz repjegyet. Mondtam hogy fizuig jöhet nàlunk enni kb 200 euroja maradt 2 hèttel a fizu előtt ami bèmetorszagba igazàn nem sok
Hepatitis, szifilisz, AIDS vizsgálat kötelező, előtte-utána.
Egyébként nincs vele gond.
akármilyen a nő,ez teljes mértékben irreális,ahogyan mondod,de neki kell rájönnie,nem gyerek már,sőt!!
inkább arra figyelmeztesd hogy meggondolatlan dolgot ne csináljon,bármi olyat ami által a pali kihasználhatná....ennyit tennék,hogy ne legyen lelkifurdalásom,elmondanám neki a véleményem,ha tényleg jó bnőd akkor beláthatja hogy csak jót akarsz neki,de többet nem tehetsz,ő élete.
Azzal, hogy figyelmezteted őt a lehetséges gondokra, te már megtetted a magadét.
A többi az ő dolga.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Hogyan rázzam le a barátnőmet, mert nem akarok szexelni?
- Hová vigyem a barátnőmet fillérekből, avagy a nőknek semmi sem jó?
- A barátnőmet szinte tálcán felkínáltam a pasimnak. Teljesen...
- Minden volt barátnőmet megcsaltam. Ezt minek elmondani egy randin?
- Keresem a legjobb barátnőmet