Barátnőm kisbabát vár (beszélgetés)
Nos, ha meg akarja tartani, akkor olyan sokáig nem tudja titokban tartani.
24 évesen már elég érett lehet, hogy anya legyen, főleg, hogy ő is szeretne az lenni, munkája is van, elméletileg tartós kapcsolata is.Én egyrészt simán elmondanám másrészt meg is tartanám.
Egyébként ha itt a férfi nem akarja a gyereket, akkor lehet, hogy szakítás lesz, de ha a lány elveteti, mert a férfi nem akarja, akkor biztos hogy szakítás lesz mert meg fogja gyűlölni a férfit.
és a nő miért nem vigyázott??
jesszus, te bárkit csőbe húznál egy gyerekkel?
Igen, megtartanám.
Ahogy olvasom, ő is meg akarja tartani. Miért ne? Ha a pasi nem akarja, már mindegy. A pasi kedvéért biztos nem ölném meg a gyerekemet. :)
Azért,még átgondolnám a helyében,mennyire van felkészűlve az anyaságra! A szülői segítség biztos jó (nekünk nincs),de nem szülnék arra számítva,hogy majd segítenek.
A pasinak meg mindenképp elmondanám! Főleg,ha vele képzeli el a barátnőd a jövőt!
Imádlak titeket esküszöm :D Olyan nagy dolgokat tudtok lekövetkeztetni néhány fórumból és hozzászólásokból!!!! :D
De most komolyan!!! Nyitottam egyszer egy fórumot melyben megkérdeztem, hogy mennyire jó is ez a naptár dolog. Ugye semmenyire... most jövök azzal hogy a barátnőm terhes és ti ebből azt raktátok össze hogy én vagyok az!!! :D Nevetséges :D Nem gondoltatok bele abba, hogy akkor esetleg azt írtam volna hogy bakker nem jött be ez a naptárosdi és bekaptam a legyet... ??? Mit csináljak, stb stb...
A legutobbi kerdesed a nepatarmodszer szerinti vedekezesrol szolt, a naplodban meg arrol irsz, hogy mennyire szeretnel kisbabat.
Csak ezekbol gondoltam !
De amugy meg tok mindegy, a lenyeg a kisbaban van.
Ha nincs dráma, akkor a nők csinálnak. Egyszerűen mondja el, hogy babát bár.
Ha én 24 éves lennék, volna munkám, és a baba is egészséges lenne, akkor megtartanám. Nem érdekelne, hogy a párom lelép-e.
Gondolom te vagy az a baratno.
Mond el neki, viszont a dontes ugyis a te kezedben van, hiszen a te tested.
valami azt súgja, hogy a lány direkt nem védekezett , s úgy esett teherbe
igazam van?
Hasonló körülmények között estem teherbe először. Nem vártuk, nem terveztük, eszünkbe se jutott. De a párom mosolyogva fogadta, és csak annyit mondott, hogy hát ha jönni akar, akkor majd felnövünk a feladathoz. Így is lett, másot jön a 2. baba.
Ez persze nem garanica arra, h. a baratnőd párja is így reagál. De mielőbb mondja el, mert ennek KÖZÖS döntésnek kéne lennie. És ha mégsem tartják meg, akkor gyorsan kell intézkedni... :(
Én biztosan megtartanám. Ha ő akarja persze :) Csak azért, mert az apja nem akar gyereket, nem vetetném el.
Üljön le vele beszélgetni, mondja el az érzéseit! Más "elviekben" beszélni egy gyerekről, és más, ha már ott létezik az anyuka méhében. Lehet, az apa is máshogy gondolkodik egy konkrét gyerek kapcsán, mint egy elvi gyerek kapcsán.
És ha emiatt elhagyja...sajnos ezt fel kell vállalni! Sok sikert és kitartást a barátnődnek.
(És szívesen olvasnék majd arról is, hogy hogy reagált a pasi!)
Mindenképp elmondanám, minél előbb. A gyerek mindkettejüknek életre szóló felelősség.
Hogy jött össze? Védekeztek, és hiba csúszott bele?
További ajánlott fórumok:
- Albérletbe vállalnál kisbabát?
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- 2017-2018-ban kisbabát szeretnénk
- Gyermeket szeretnék...de mire? Akinek nincs munkája az mire is tudna vállalni egy kisbabát? Szerinted?
- Kevés barátnöm van neked is gyere ide
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(