Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül! (beszélgetés)
Neked kell tudni változni, változtatni...
De hátha egy jó barát ki tud rángatni ebből...
koszonom, kedves vagy, igen talan tartom meg magam, de nagyon hianyoznak az ottani barataim, a tesom, akivel olyan jol elvoltam, sokat bicajoztunk, kis varosban az ember jobban erzi magt, nem olyan idegenek az emberek, baratsagtalanok, en megmondom, felek bemenni este.
hat nem tudom mi lesz, en visszamennek, de a gyerekeim mar nem akarnak.
25,22, es a fiam 17.
nem tudom mit tegyek?
pedig te meg fiatalabb vagy
nem konnyu, fiatalon meg konnyen megy a valtas, es baratokat is konnyu szerezni, de ksobb mar nem szabad.
Es az a tanulsag, a gyerekek miatt nem szabad koltozni, ok meg mobilisak, aztan lehet hogy kulfoldre mennek, en meg majd ulhetek itt egyedul
ha lenne sok idom, sokat tudnek irni, en is Pesten vagyok ket eve, de borzalmasan nehez es maganyosnak erzem magam.
Sopronbol eljöttem a nagylanyom miatt, hoztam a masik kettot, akik közben megszerettek itt, en meg ugy szenvedek mint a kutya.
Borzalmasan megbantam, es onsajnalatba burkoloztam
egyszeruen nem akarok ismerkedni(ferfiakkal)
mindha csak buntetnem magam folyamatodan
en is itt tallaltam egy barati tarsasagot, veluk neha talalkozgatom, de ebben a korban mar nehez baratsgot kotni.
a harom gyerekemet szilgalom ki fozok, dolgozom, igy mennek a napjaim:((
Az nagyon jó ha vannak barátnők:) Én is próbálkozom, van egy kettő, de egyiket sem nevezném azért olyan barátnak akik mellettem lennének ha nem vagyok jó.
Na akkor nagyon lesz témánk:) Főleg a kamaszok miatt is:D
További ajánlott fórumok:
- Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk...
- Barátnőket keresek Budapesten
- Megélni Budapesten egyedülállónak, mennyiből?
- Barátkozzunk...nem jó Budapesten egyedül 2015!
- Közbiztonság Budapesten, avagy merjen-e egy nő este egyedül mászkálni / tömegközlekedni?
- Gyerekeit egyedül nevelő barátokat keresek Budapesten!