Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Végre valami tényleg jó hír:)
Látod tényleg tud teljes életet élni így is, tök jó!
Sziasztok.
Nem hiszitek el,egy új Debra jött haza az este:)
Még menni nem tudott az altatástól olyan kába volt,de kaját kunyerált:)
Éjjel felsettenkedett kettőnk közé és szanaszét dobta magát:)
Ma reggel nyalogatta az arcom,hogy keljek fel,menjünk le..És csak enne enne..
Pörög egyfolytában,még a spejz ajtót is addig babrálta a lábával míg ki nem nyitotta:)
Kilincsre kellett csukni..A gyógyszer meg magától beveszi:o
Hihetetlen!!
Én meg csak nézem és olyan boldog vagyok!
Sziasztok!
Reggelre fehér volt a kert... :O
Ehhh, utálom! :P
Szép hétvégét!
Sziasztok!
Na, hogy van Debra?
szia Lányok!
Kuttynak gyors gyógyulást!
Később még leszek. Vagy ne fenyegessek?:)
Bátorkodom beköszönni... Remélem, azért még emlékeztek rám...
Ancsa, a háttérből szurkoltam ám Debrának, sajnálom, hogy nem lett jobban a szeme, de most már gyorsan meggyógyul és olyan lesz, mint pár héttel ezelőtt! Már így is virgonc, mi lesz a gyógyulás után, hajaj :D
Most beszéltem a doktornénivel,még a műtőben vannak,azt mondta minden rendben,jól bírja az altatást..
És ez után már semmi baj nem lehet..Kap majd 10 napig antibiotikumot aztán varratszedés,és kozmetikus,aki eltakarja ezt a részt a szőrével.
Este megy érte apa,már alig várom,hogy itthon legyen..
Ancsa, drukkdrukkdrukk. :o)
Majd persze várom a beszámolót...
És gondolom, nem csak én. ;o)
Semmi baj nem lesz, meglátod. :)
Örülök, hogy ilyen vidám Debra!
Sziasztok.
Köszönöm,hogy vigasztaltok.
Persze,mi így is úgy is imádni fogjuk,és ha ma reggel nem lett volna olyan virgonc,hogy le kellett vinni a kertbe,hogy ő is megugassa a szomszéd kutyát,akkor már biztos bejártam volna vele egész Pestet,hogy nézzék meg mi van vele..
De nagyon jó kedve van,kéri a kaját is már,sőt követeli,az éjjel meg kitúrt a helyemről,és úgy horkolt,hogy uram megirigyelhette volna:)
Jaj Kesa szegény kutty..de sok ilyen van,és annyira boldogan tudnak élni így is:)
Sziasztok!
Lehet tényleg a pénz miatt csinálták ezt veletek, az nagyon gáz lenne! Szegény kutty! De szerintem se fáj neki, valószínűleg nem érez semmit. ÉS tényleg tud teljes életet élni fél szemmel is, ne parázz, túl fogja élni, és ugyanolyan kis virgonc lesz, mint volt:)
Sziasztok! :)
Ancsa, olvastalak...
Te biztos mindent jól csnáltál, ne emészd magad.
A kutyus meg látszólag tök jó bőrben van, neki ez nem olyan tragédia, mint neked...
Akkor sincs semmi nagy gáz, ha el kell távolítani a szemét, egy szemmel is simán lehet még jókedvű, teljes élete! ;) Inkább, mint hogy ez a beteg szeme bántsa őt folyamatosan, szerintem. ;)
Csak egy példa, az utcánkban van egy kutya, láttam rajta, hogy kerítésszaggatás közben kicsit furcsán mozog, rohan a kerítés mellett. Nagy fekete németjuhászról van szó. Ha jobban megnéztem, akkor láttam, hogy hiányzik egy lába. :O AZonkívül kutya baja, látszik, hogy neki ez tök természetes. Szóval ne stresszeld magad, mert azt a kutyus is megérzni! Majd ráfésülitek a "haját", ha úgy alakul. Csak legyetek túl rajta, az a lényeg! :*
Hát én már a rendelés elején felhívom,hogy most mi van..De a fene sem tudja ezek mettől meddig vannak..
Mert reggel 9-től 23-ig van az állatklinika,és 3 műszak van:S
Nem baj,ezt már kibírjuk..vagyis csak én parázok ennyire...a fene vigye..
Nem értek ugyan hozzá, de volt már, hogy azt olvastam, van, mikor a kamilla nem tesz jót...
Szerintem mondjuk nem is használna ebben az esetben.
Bármilyen nehéz, jobb megvárni a dokit.
Nem merem..
A szemcseppek,kenőcsök amiket eddig kapott,mind gyulladáscsökkentőek,fájdalomcsillapítók.
Tegnap a doki is megpróbálta lemosni,de nem ment neki.
Bár Timi te tudod,hogy nekem a kutyák aztán az első helyen..
Bill is,Akim is:)
Sziasztok.
Az a baj,hogy ma reggelre a szem már nem is látszik ettől a sebtől..
És tegnap a doki nem is adott rá semmit..
Alig várom,hogy délután 4 legyen..
Na ha én a kutya miatt így kiborulok mit csinálnék ha gyerekem lenne??:S
Szia Lányok!
Ancsa próbáld ne emészteni magad, majd ma megnézi a dokitok, talán nem akkora a baj. Persze én is mindig világkatasztrófát vízionálok a kölkök miatt, így kisebb a csalódás, sőt egyenesen megkönyebbülés, amikor kiderül, hogy nincs is akkora baj.
Jó reggelt! :o)
Ancsa, kitartást!!! Drukkolok Nektek! :o)