Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
A homlokára illene,egy "hülye vagyok" felirat:))
(na nem én vagyok a hülye:DDD)
Tigris ha jársz még erre küldj mintákat..
A srác Alient akar,na de ebből az már soha nem lesz..
Pemi,az egész ember sötét ha engedett ilyet rakni magára:S
Nem kell neki még kocka is:)
Igen, jó lenne, nem lenne ennyi hitelünk.
Drukkolunk Tigris!
Tettem be képeket a naplómba. Sajnos csak ennyire futott az időmből. Kár, hogy nem voltatok itt.
Holnap megyek. Nem tudom, mikor fogok megint géphez kerülni, ezért mindenkinek kívánok minden jót, kitartást az anyósokhoz.
Szeretek itt lenni veletek, és nagyon fogtok hiányozni!!!! Drukkoljatok nekem, hogy sok munka legyen, hiszen most nagyon sok múlik ezen a "turnémon".
Jó egészséget kívánok nektek! Sok-sok puszi!!!! :*****
Fiatalembernek mik az igényei? Lehet színes a minta, vagy kizárólag fekete mintát szeretne? Szerintem ezt bármivel el tudod takarni. Nem olyan fekete, ki van kopva rendesen. Tervezz rá neki valami macsós mintát: lángoló szívet kártyákkal, dobókockákkal, szalaggal, amiben felirat van, esetleg dobd fel csillagokkal is... Az a lényeg, hogy jó színes legyen, bár lehet, hogy feketében is meg lehet oldani, ha az összetevőket ügyesen helyezed el. Márpedig te király tetováló vagy, menni fog!!!!
Leveledre reagáltam a kért oldalon. ;)
Tiszta szívből, és a lényeg: ŐSZINTÉN!!!!!
Tigris segíts!!!!!!!
Teszek a naplómba egy tetkót...segíts már hogy ezzel mi a fszt lehetne kezdeni?
Szombaton jön az ember,ki kéne találni rá valamit,de mit???
Teszem a képet a naplómba..
Lányok ha valakinek van ötlete az is jöhet!!
Jajj nem...
Biztos,hogy ha ti összefogtok Tomival,meglesz az álomház!
És még meg is hirdettétek a saját lakásotokat..
Mi lesz ha jön vevő?
Pemi,na én onnantól nem beszéltem volna vele,nem hogy még segítsek is neki..
Ilyet mondani....
enyhe kifejezés!
Ancsa! hogy vannak a malacaid? rég írtál róluk.
hali mindenkinek!
Pemi...ufff...asszem befogom a szám.
Sziasztok.
Pemi, ez borzalmas.:(((
Ja, az marha "vicces" sztori volt. Kiderült, hogy meghalt a Tomi apja, akit már hosszú évek óta nem látott, pedig az anyja tudta hol van, csak nem szólt neki, aztán kiderült, hogy hgyott a Tomira kb fél millió adósságot, ezen összevesztek az anyjával, a Tomi meg mondta, hogy nem igaz, hogy ő a családjától csak a szart kapja, és mondta, hogy megöli az összes (most nem írom ki a vezetéknevet) x-et. Erre mit mond az anyja, hogy akkor kezdje a gyerekével, mert5 az is az lesz!
És utána másnap még van képe felhívni engm, aki 6 hónapos terhes, és elüvölteni nekem 5ször ezt a telefonba, közben pedig ócsárolni a saját fiát, hogy micsoda egy szar! Szeritned normális????????????
Majd beállít hozzátok,és vágja a "nem értem mi a baj" arcot..
Az én anyósom is így szokta:S
Fel tudnék robbanni olyankor..
De te szerencsés vagy,mert messzebb van tőled mint az enyém tőlem..
Mondjuk az enyémet ilyenért már elástam volna háttúl a kertben,pedig ez sem piskóta amit művel..
Na de szórakozzon más életével..Na meg hogy mondott valamit a gyerekre is mielőtt megszületett???
Ja ,bocs bunkó vagyok, nem köszöntem!
Sziasztok!
Én ezt tervezem pontosan:)
A Tominak megmondtam, hogy őtermészetesen elmehet az anyjához, már ha akar, viszont én nem vagyok hajlandó, és a gyerekemet sem viheti. De mindez valószínűleg csak karácsonykor fog leesni neki!
Jó reggelt.
Pemi szerintem eddig rá volt szorulva a segítségetekre,költöztetés stb,és ezért ígért fűt fát..
Most már rendeződtek ezek,hát nesztek házra pénz:(
Ezek után én már akkor sem fogadnám el tőle ha ő könyörögne,hogy vegyétek el..
De nem is mennék a környékére sem..
Kapja azt amit adott..
Igen, úgy van ahogy mondod Ancsi!
De nem is lett volna ezzel semmi gond, ha nem hazudozik, meg ígérget hónapok óta...
Remélem az én anyósom nem bolondul meg...
Jó éjt mindenkinek! :***
Pemi: fel a fejjel!!! Lesz ez még így se!!! Én vagyok a legújabb a naplód olvasói közt. ;)
Hát nem csodálkozom..
Egy kézzel verte szét az álmaitokat...