Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Megjött a csomag:))
Meg is nézem gyorsan:)
Pemi,nem apróznánk el az biztos:)
Tutira mennénk:D
Komolyan ki találta ki az anyósokat??
Köszönöm Meácskám,de tök mindegy honnan kitől jön a csomag:(
Ja nem él örökké,csak mire ő elmegy én belevénülök a hülyeségeibe..:S
Ancsa, annyi baj legyen, nem él örökké, ti meg még fiatalok vagytok!
Legközelebb rendelj a nevemre-címemre, aztán majd kézbesítem én, és nem pampog az anyós :)
Tavaly karácsonykor itt vakaróztunk urammal,mit csináljunk..Mert ha veszünk neki ajándékot az a baj,ha nem akkor meg az a hiszti..
Hát vettünk egy vasalódeszkát,az övé tönkrement..
Ment a nem kellett volna nincs erre pénzetek szöveg..Aztán egyszer csak kint találtam a vasalódeszkát az udvaron,épp bedilizett,és kivágta..
Aztán bevitte elkezdte használni és közölte velem ez mekkora sz@r..az övé jobb volt.
Na csak ennyire idióta büdös bunkó..
Szépen kipanaszkodtam most magam:)
Pemi ez nálunk úgy van,hogy a víz,az áram közös számlán jön..De mi abba nem adunk bele,mivel mi a ház törlesztőjét fizetjük helyette..
Anyósom ezért az én ápolásimat felveszi és elteszi..
Viszont annyi szarságot vásárolt össze,hogy a nyugdíja edénykészlet törlesztésre,bankkártyákra stb megy el..
Na most szerinte,az én uram dolga az lenne,hogy őt ellássa,bevásároljon neki,(saját pénzünkből) elvigye őt hetente 1x piacra,vigye orvoshoz...
Az orvos ok is..De piacra jár a nagyi is..
Szóval neki nem marad pénze és bacca az ideg ha mi veszünk valamit..
Ok a házon lenne mit befejezni,de pl az hogy bepucolják a házat,szigeteléssel együtt 800ezer lenne..Annyit a büdös bánatba nem tudunk kiköhögni ketten az urammal..
Ránk akarja dobni a ház minden költségét..
Valamelyik nap lementem és bőgött,hogy nem tud főzni üres a hűtő..Feljöttem vittem le neki karajt,meg darálthúst..kinyitom a hűtőjét és tele van fagyasztott hússal..erre közli,hogy neki felvágott kell..
Na akkor az ilyen normális?
Az,hogy beleszól mindenbe már hidegen hagy,pár napja közölte,hogy fát se vegyünk,nincs gyerekünk,nekünk meg minek,vendég sem jön hozzánk...Neki se lesz fája tavaly sem volt és kibírta..
Mert kell másra a pénz,de ha nem bírjuk ki,hogy elköltjük a pénzünket adjuk oda neki majd ő összegyűjti nekünk...
Szóval az idei karácsony is megint szép lesz,mert uram akar fát,szerinte ettől karácsony a karácsony,még ha nem is teszünk alá semmit..(már aki nem tesz:DD)
Beleszól mindenbe..
Úgy letörtem most mint a bili füle..Épp fél órája kezdte el megint ezt a nem vehetünk semmit,és szól majd uramnak is dumát..
Nemrég kihozták a karácsonyi ajándékomat,amit én úgy rendeltem meg,hogy majd csak dec.7.-e utánra kérem..
Erre rá 3 napra itt volt..
Na nem is ez a lényeg,ma lementem hogy összerakjam megint a csekkeket anyósoméknál,erre elkezdte,hogy látta hogy megint jött csomag stb..Egyből levert a víz,akkor jöttem rá,vele nem számoltam tegnap mikor megrendeltem a telefont:S
Én meg anyósommal nem számoltam:S
Az ha nekünk jön bármi,azonnal kint van az ablakba,és utána megy a prédikáció már megint mit hoztak nekünk,erre nincs pénz stb..
Na ha most ezt elkezdi az uramnak akkor kitolom a szemét tutira nem fog látni:S
betettem zárható dobozokba fajtánként, úgy viszik szerte-széjjel:) meg a Hajni próbál kalapálni, csavarhúzózni velem:S
De tetszik nekik a felfordulás módfelett:)
Szia Pemi:)
Mit csináltatok ti az éjjel?:D
Sziasztok:)
Én még ki sem látok a fejemből, tegnap sokáig fent voltunk.
Csak hozza is ma a Pósta..
Nyíregyházáról hozzák,tegnap kb 11,fél 12 felé rendeltem meg,azok még feladták..
Hát nem tudom ide ér-e mára..
Holnap meg ugye szombat van:(
Nagyon profin megszervezted... ;o)
Biztos minden sikerülni fog. :o)
Lányok mit csinálnak míg te szekrényt szerelsz?
Nem viszik el a csavarokat tipliket?:)
Sziasztok.
Sziszit uram mikor hazajött,lent kereste,azt hitte kiszökött:)
Áááá nem maradhatott fent,csak a kérdés azt volt le tud-e menni,mert eddig még soha nem mert feljönni)
Timi az alkatrészeket,festékeket,mindig uram veszi meg,a tetkósbolt tőlünk pár utcára van..
De szövetkeztem az egyik konyhással,ha uram jönne haza,szól nekem telefonon..
Ma az új étteremben lesz,ott szólnia kell a konyhásnak,hogy eljön,és csörgesse meg,ha van cím..
Így tudni fogom,ha hazajön:)
Szia Lányok!
Ma is pakolok, nehogy unatkozzak:)
Képek majd lesznek, ha elkészülünk, valamikor vasárnapra.
Ancsa tök jó, hogy végre eszik a kutty!
Ha meg lebuksz a postással, mondd azt emberednek, hogy neked hozott valami alkatrészt vagy festéket.
Jó reggelt! :o)
Na, Sziszi lement végül? Vagy maradhatott fent? ;o)
Meácska,átadom neki,azért a kényeztetés meg jár:)
Na most lesz csodálkozás,Sziszi kutya életében először feljött a lépcsőn:O
Hogy,hogy fog lemenni???
Kis elkényeztetett dög :D De legalább végre eszik :) Csak így tovább, mondd meg neki, én üzenem :D
Drukkolok a postáshoz meg az uradhoz! :)
Jajj holnap lehet,hogy megjön uram karácsonyi ajándéka:)
Drukkoljatok,hogy hozza a póstás,és ne épp akkor jöjjön haza valamiért uram:S
Szia Pemi:)
Te sem voltál napközben:)