Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
Kesa, ha nekem mondtad; volt már jobb is...
Jó dolgozgatást, de azért néha nézz be ide is :)
Ancsa, most összekaptatok, majd kibékültök... Mi is szoktunk veszekedni, meg minden normális kapcsolatban kell ilyen...
Kicsit észhez kell téríteni a pasit, aztán egy darabig nincs vele gond :)
Ha nyerek a lottón, mindenki megkapja, amit szeretne :D
Szia! :)
Ahogy látom, tényleg szar napod volt... :O
Sziasztok csajok!
Vagyok, csak olvasó üzemmódban, megint nyakamon az egész iroda... :P
Puszit, gyógyulást küldök minden betegeskedőnek, legyen az kétlábú, vagy négylábú! :D
Ne sírdogálj meglesz majd az is,most fűtsünk!:)
Megkérdezem az öreget mennyiért tudná ő megszerezni okosban,de majd megy le az ára szerintem..
Én tegnap megláttam nála vágyaim álmát..80ezerért:SS
Tetoválószék-ágy....Jajj..
Ledumáltam a karimat. Asszem egyedül megyek be az "illatos" rendelőbe! :D
A traktorosok még hagyján, de az állattenyésztők "illata" felülmúlhatatlan! Az itteni, alja népségről nem is beszélve... Az "alja népség"- soraiba mindenki gondolja bele, amire valójában gondoltam... :D
Na megyek, készülődök.
Meg sírdogálok kicsit a Cheyenne Hawk után... :'(
Pemi,na akkor uram majd megtanulja milyen az mikor kelni kell éjjel..Ha kell öntöm egy pohár vízzel..
Nincs itt kiskirálykodás..Lehet hogy este 10-ig dolgozik,de nekem fél óra az anyjával olyan mintha egybe 3 műszakot húztam volna le..
Plusz ha uram fizikai munkát végezne ok,de bent dvd-znek meg ps-eznek a melóhelyükön..
Na azért így ezt nem..
Szerintem hívd fel a dokit,mond el neki mi van,ír receptet és akkor csak azért kell bemenni..
De ilyenkor én algopyrin Kalomopiryn kombinációt szedek,mézes tea,míg nincs láz,és az algóban van gyulladáscsökkentő,meg az lázcsillapító is,nem megy fel a láz..Jobb és gyorsabb szerintem mint azok a vacak antibiotikumok..Nekem legalábbis bevált eddig mindig..
Szia Tigris..
Na itt ha traktorral járnánk dizsibe tuti menők lennénk mert a Pestiek olyat nem látnak minden nap,a plázacicák meg azt hinnék valami új fullos márkás kocsi:DD
Általánosítás nélkül, enyhe túlzással: milyen lenne az a környék, ahol divat a gumicsizma, és a srácok traktorral járnak dizsibe?
Igénytelen...
Igen, én is később szoktam menni.
Csak itt luxus szellőztetni. Ha véletlenül kinyitom az ablakot, mert okádni lehet benn a büdösségtől, a még ott ücsörgő vénasszonyok elkezdenek kárálni, hogy "juj, de hideg van!" Arról nem is beszélve, hogy nem csak tiszta emberek járnak be... Meg sok olyan, akiknél a fogmosás csak ünnepnapokon történik meg...
Tehát mire megyek, addigra van a levegőben mindenféle kólika, amit el lehet képzelni. És megdöbbentő, hogy milyen keveseket zavar...
Sziasztok!
Én ma megyek dokihoz. Nem tudom eldönteni, hogy a gyereket bevigyem-e vagy sem... Kicsit köhécsel, folyik az orra, de nincs láza és nem fáj semmije. A rendelőben tuti, hogy elkapna valamit...
Mára én is "jobban" lettem, a torkom már csak kicsit fáj, de én is taknyos vagyok. Lázam nekem se volt, de utazás előtt fel kéne szerelkezni valami gyógyszerrel... :P
Puszi mindenkinek!!!!!!
Szia Pemi..
Itt a szomszéd csinál valamit a házon úgy kopog mintha építkezés közepén ülnék:S
Az alvás nálunk nem nagyon megy,óránként felriadtam az éjjel,hogy a kutyát megnézzem..
Jó lenne ha az uram is kivenné a részét ebben,mert lassan leesek a székről az utóbbi napokban alig aludtam..
Sziasztok:)
Hű de nyomi vagyok, úgy tudtam volna aludni legalább 10-ig, bezzeg ilyenkor már 7-kor láuzadozik a gyerek...
Ja-ja, úgy tűnik anya-szemük lett. Ez az egy, ami szépet kaphattak:D
Hisztiskednek, de legalább esznek almát meg narancsot.
Timi,mondani akartam,csak mindig elfelejtettem,hogy a lányok a szemeiket tőled örökölték!!
Nagyon komoly ahogy nézem a képeket:)
Szia Timi.
Lányok?
Szia Lányok!
Ancsa jó, hogy szépen javul a kutty!
Meacska milyen friss voltál, mondjuk muszály volt. Kitartás!
Jó reggelt,Meácska neked kevésbé rossz napot..
Tigris..."hol jár az eszed"...:DD
Fax mi?:DD
Szép reggelt!
Én megyek suliba, majd valamikor jövök...
Már most tudom, hogy szar napom lesz...
A tiétek legyen jobb!!! :)
Túl vagyunk rajta..
Majd leírok mindent a naplóba,most csinálok vacsit.meg Debrázok kicsit,mert nem volt könnyü a mai napja..
Tigris csomag átadva:)
Megtörtént,úgy elment az idő,mindjárt indulunk:S
Lennék már egy pár órával öregebb..