Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
:) Látod, tudom én mi a jó:DDDD
Sziasztok:)
Sziasztok.
Tigris nincs mit!
Timi,látni sajnos már nem valószínű,hogy fog,de ha mégis akkor is mintha tejeszacsin nézne át:(
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok!
Ancsa: megkaptam a pakkot és az ajándékot is! Nagyon szépen köszönök mindent!!!! Küldöm majd a tasit Kálmival.
Puszi mindenkinek! :*
Sziasztok csajok!
Itt most süt a napocska, végre! :))
Reggel jó nagy fene-köd :DD volt!
Pemi, tegnap nálunk is öccsös (+sógornő-jelöltes) buli volt fél kettőig, hozattam az Emberrel az új BBs borodból. Tényleg fincsi! :P
Szép hosszú hétvégét nektek! :*
Hát remélem, mert két beteg gyerek egyszerre elég gáz lesz:( Hajni alszik, pedig nem nagyon szokott, pláne délelőtt.
Remélem Debra látni is fog rendesen majd.
Igen,már látványosan szebb a szeme..
Remélem lányok betegsége nem lesz komolyabb..
Köszike!
Valami betegségféle van kialakulóban, elkapták a keresztszülők lányaitól a torokgyuszit, de lehet, hogy nem.
Kutty javulgat?
A mekiben mindig emberhiány van:(
Timi neked is szép hétvégét meg a lányoknak is!
Kellemes hosszúhétvégét!
Szia Lányok!
Szép hétvégét mindenkinek!
Jó reggelt! :o)
Igyekszem... De persze nem egyszerű... Én már csak ilyen hülye vagyok... :o/
Még a hétvége is kérdéses...
Mondjuk szerencsére, amit kértem szabadnapot, azt a főnök átírta nekem.
Ezért is vagyok engedékenyebb... Amíg ő is megcsinálja, amit kérek, addig szívesebben megyek.
Jó reggelt.
NF.Azért ne hagyd magad,könnyen rád szállnak,velem is ezt csinálták,mert tudták,hogy nem mondok nemet!
Természetesen behívtak dolgozni. :o(
Egyre értem be. Úgy volt, este nyolcig kell maradnom. Zuram jött értem... A kedves műszakvezető 20 óra 00 perckor közölte, hogy még szüksége van rám, maradjak még másfél órát, de egyet mindenképp. Majdnem tíz óra volt, mire sikerült eljönnöm... :o(
Holnap meg 10 óra munka vár rám... :o(
Én beauldam szépen:s
Most rohanás van,lemaradt egy csomó kezelés:S
Apával ma kettesben leszünk...;)
Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!!!!! :*
Ancsa: türelem, innen még hosszú az út, de már jó úton jártok! :) Puszi!!!!
Na én jövök mindenki elmegy?
Pemi neked jobbulást!!
Sziasztok.
Jaj én még nagyon tudtam volna aludni:(
Kesa majd muti a kutyust.
Debra jól van,bár nagyon válogat,tálból nem eszik,csak kézből,tegnap még énekeltem is neki (ok akkor értem miért nem akart enni:D)..
Ééééésss!!Uram ma reggel lekezelte a szemét!!Végre ő is hozzájárul a dolgokhoz..
Ami azért nem semmi,mert reggelre van 2 kenőcs,3 szemcsepp,jegelés,szemmosás,és fecsivel fájdalomcsillapító a szájba..
Ugyan ez délben és este,napközben 2-óránként csepp az egyik szemcseppből,plusz műkönny...
Napi elfoglaltság bőven megvan..
Tegnap én meg sétálni vittem a dögömet. Mindenki kiabált oda: "na meglett?"
:)
Egy csomószor majdnem elrántott, mikor macskát látott, vagy oda akart menni cimbizni a többi kutyához... Már most van vagy 40 kiló, ha nem több. Úgyhogy eldöntöttem, hogy többet nem viszem sétálni. :S
Kérek képeket a kiskutyákról!!! :)
Sziasztok!
Képzeljétek, van egy újabb kutyusunk a csapatban. A nyáron elpusztult a telepőrző öregünk valami szívelégtelenségben, kerestünk ide kuttyot.
Kedden meg pont felrakott az iwiwre az egyik ismi egy rakás németjuhász jellegű apróságot, hogy elaltatják őket, ha nem találnak gazdira.
Na, tegnap már el is hoztunk egyet, mert az anyjuk már nem szoptatta őket.
Pont ma négy hetes, nagyon fiatalka még.
Tegnap már elvittem állatdokihoz, első oltás, féreghajtás megvolt, két hét múlva újabb szurka...
Fekete kisördög, a mellén, meg a zokniján van egy kis fehér.
Marha aranyos, dokinő azt mondta, hogy hatalmas nagy kutya lesz. Majd meglátjuk! :)
ANcsa, Debra hogy van? :*
Sziasztok!
Szia Meliiiiii!!!! ♥♥♥
Jó reggelt mindenkinek! :o)
Ma (elvileg) szabadnapom van. Remélhetőleg tényleg nem hívnak be dolgozni... :o/
Mindenesetre most megvárom, míg a Zuram elmegy dolgozni, aztán visszafekszem. ;o)
Szia Meli, rég láttalak erre :)
Na, akkor én most elköszönök, megyek suliba, ahonnan el fogunk késni, utána meg haza.
Ha húgom odaenged a gép elé, akkor majd néha benézek ide, de ne nagyon számítsatok rám, majd vasárnap éjjel.
Szép hosszúhétvégét mindenkinek!
És tessék mindenkinek meggyógyulni!! :)
Szia:)
Épp ma gondoltam rád,merre lehettek:)
Puszi mindenkinek,most mar innen Mo-rol:)
Remelem jol vagytok,majd ha nyugisabb napjaim lesznek gyakrabban jovok(na meg ha lesz kulon komputerunk:S)
MOst meg mindig zavaros minden,meg nem szoktuk meg itt,de hat lassan minden kialakul.
Na mennem kell,ehes a gyerkoc.:)
Sziasztok.
Elbóbiskoltam.
Sziasztok.
Meácska, minden szar után jön valami jó!:)
Szia Kesa! :*
Ancsa, 500-ból mennyit tudna okoskodni az "Öreg," kíváncsi lennék rá! :D
Ha nagyon okos lenne, akkor rákapcsolnék a melóra ezerrel!!!! NAGYON AKAROM AZT A CUCCOT. ;)
Te nem próbálnád ki?