Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval! (beszélgetés)
:)
Nekem semmi mentségem:S
És hálóingben vagyok majdnem kettőkor:S
Igen, mi is mindig ezt mondjuk, legen csak olyan mint a tűz, de egészséges:)
Dana meg Hajni majdnem egyidősek nem? Egy pár hónappal idősebb csak Hajni ugye? Dana most lesz hónap végén két éves.
Helyes:) Így méghamarabb gyógyul:)
Emlékszem, amikor a Hajni egyszer lázas volt két napig, nagyon jó kislány volt, játszott, de csak szelíden, aludt napközben is. Igazi kisangyal volt, mondtam is, persze csak viccből, hogy lehetne sűrűbben lázas. De inkább legyen zsák bolha és ördögfióka és egészséges.
Sziasztok!
Dana is jobban van, bár még nem az igazi.
Az este nagyon nehezen aludt el, meg kellett fenyegetnünk a doktornénivel, hogy elaludjon:p
De éjjel csak kétszer keltünk, és vissza is aludt a saját ágyában, kis rábeszélés, és a doktornéni említésére:DDD
Ma meg már voltunk Veszprémben is, elintézni a gyesemet, Dana nagyon élvezte, amíg én várakoztam, addig ők az apjával galambot kergettek, meg rosszalkodtak a belvárosban:)
Sziasztok.
Kálmus éjjel láztalan volt, de étvágya nulla. Viszem a dokihoz, csak benéztem.
Ancs: nem bőröztem. Vendégek jöttek váratlanul. Ennek ellenére előkészültem, de papír híján az istennek nem sikerült felvinni a mintát a bőrre. Grrr!!! :@@@@@
Szép napot mindenkinek! (Az enyém biztosan szép lesz, hiszen jön ♥♥♥Kálmi♥♥♥!)
Szia Timi..
Akkor nálatok rendben van minden,ez jó..:)
Szia Lányok!
Hanga meggyógyult, hurrá!
Többi gyerekecske hogy van?
Nagyon finom!!
Még egy kis tejföl kellett volna a tetejére,úgy is nagyon jó lett volna..
Jó reggelt! :o)
Ancsa, milyen lett a husi tegnap?
Tegnap kaptam egy levelet:
"Azt szeretném megkérdezni lehet e csatlakozni hozzátok ,végigolvastam a fórumot és ugy látom nagyon érdekes és értelmes eberek vannak itt!!
válaszod köszönve:julika!!"
Én természetesen igennel válaszoltam,szóval lehet hogy bővül a kis társaságunk:)
Az volt a baj, hogy nem volt a naplód a kedvenceim között.. :( De már módosítottam a dolgon! ;)
Háát, ennek én oltári nagy fodrászolást javaslok, 20-25 centi magasan az összes ágat... Könnyebb is teletetned, és jövő őszre, nyár végére már virágozhat! Ne sajnáld, csak jót teszel vele! ;)
Tényleg húzok aludni, mindjárt kelek... :O
:*
Jáááj, bocsi, ilyen link disznyó vagyok néha... :(
Pedig a leander aztán igazán szívügyem... :)
Megyek, megnézem a képet... (szégyell...)
Ha tudok, segítek! :*
Meácska, de örülök, hogy látlak! :)
Jó éjt mindenkinek!
sikerült...
gyógyulást kívánok a betegeknek:(((( remélem mihamarabb jobban lesznek. annyira rossz nézni mikor a gyerek beteg és nem tudok rajta segíteni...
Kesanya! a leanderemmel kapcsolatban...vártam, vártam....fényképet feltettem a naplómba...de válasz semmi...:((((
de apa rendszerint permetezi, kezd szépülni, bár úgy döntöttem, hogy azért beteszem a kádba és átmosom a leveleit.
hála panírozni szeretek, de utóbb a fülemen jött már ki, mert rántott husit, rántott májat és rántott gombát rendelt a család...a husiból több mint 1kiló a májból, gombából 1kilót csináltam. azt hittem le...magam!
Szia Meácska:)
Majd szeretnék kérdezni tőled valamit..
Csak ide nem írhatom mert Hoxa lehet hogy kitenne..
Elküldöm priviben..
Sziasztok, én is köszönöm szépen a meghívót!
Most megyek, és megnézem, mit történt az elmúlt három hétben, eléggé le vagyok maradva...
Ezzel kapcsolatban pedig vagy sikerül összeraknom a mozaikkockákat, vagy valaki világosítson fel majd priviben :) Kösziiii! :)
(Nálunk minden vasárnap rántott husi az ebéd. Csöppként még szerettem panírozni, aztán szépen lassan megutáltam... Macerás meló...)