Barát kellene (beszélgetés)
Kezdjen el edzőterembe járni egy személyi edzőhöz.Mire nyár vége lesz,akár csodákat is lehet vele elérni.
Ha ez nem,akkor vigyétek pszichológushoz.Valahonnan elindult a szorongása és az esetek 90%-ban a család a ludas a dologban.
Ahogy olvastam végig a hsz-eket, nekem az ugrott be, hogy jelentkezzen Vizimentőnek. Most nagyon keresik őket, nagy a hiány ezen a téren.
Bízom benne, hogy tud úszni, ha nem, akkor hajrá.
Vizimentőként méltán dagadhatnak az önbizalom muszklik.
A lányon a 46 kilójával nemzetközi vizimentő.
Az önbizalmát sokmindennel növelheted....pl felnőtt ként kezelitek.... aztán....elismeritek az érdemeit vagy valamikben eddig elért eredményeit...
Vagy...Bíztatjátok az előrébb lépésben pl tanulás...Mondván hogy jó esze van....és sok hasonló dologgal lehet az önbizalmát növelni ebben a korban...és mind emellett ösztönözni a társasági életre:)
ebben lehet van valami.
Valakinek nincs valami ötlete, hogy az önbizalmát mivel növelhetném? bár lehet ez így nem kivitelezhető..
Ez így egy ördögi kör. Valamit pedig csak muszáj lesz. Sport, tánc, tanfolyam, suli, jön a nyár a szünidő, számtalan programok a fiataloknak. Biztos van valami ami érdekli.
Az önbizalmát pedig támogassa a család. Ki kellene húzni ebből a helyzetből.
Egy 17 éves fiú ennek már megtalálja a módját... Vajon hogy nem lettek még barátai? Ő tartja távol a saját korosztályát vagy őt tartják távol valamiért...? Ez fontos kérdés... Van e hobby-ja amin keresztül esetleg ismerettségeket szerezhet...? Hogy vetted észre eddig ? Társaság igényű vagy inkább egymaga elfolalja magát típus?
Tudjátok hogy van valami ok amögött hogy ennyi idős korára miért nem lett barátja? Nehéz segiteni vagy tanácsot adni ilyen kevés információval...
Osztálytársak vagy valamilyen sport egyesület?
Valami csoportos szabadidős tevékenység kéne neki, amit szívesen csinálna és szívesen beszélgetne róla másokkal is.
További ajánlott fórumok:
- Van olyan köztetek, akinek a párja egyik barátja tetszik, és egy kicsit többet érez mint kellene?
- Facebook ügyeskedők! Segítség kellene! Hogyan állítsam be, hogy a baráti listámat csak én láthassam?
- Hogyan segíthetnék a barátnőmnek? Úgy érzem tennem kellene valamit!
- Rottweiler barátok/tartók segítsége/véleménye kellene :))
- Tudnátok segíteni nekem ajándékozzással kapcsolatban? A legjobb barátunk születésnapjára kellene valami.
- A barátnőm ma mutatta a korpatablettát, és elgondolkoztam rajta hogy nekem is el kellene kezdenem szedni, persze mellette ennék.Hatásos?