Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal recept

Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal recept

A Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal hozzávalói:
1 ek. olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
8-12 szelet bárányborda
3/5 csésze fehérbor
3/5 csésze marhahúsleves
2 ek. paradicsompüré
2 szál rozmaring
1/3 csésze fekete olívabogyó
só, őrölt bors


A Bárányborda olivabogyóval és rozmaringal elkészítési módja:
Az összepréselt fokhagymát olajon megpirítjuk, majd rátesszük a bárányszeleteket, és mindkét oldalukat megpirítjuk. Ezután felöntjük a borral, majd néhány perc után a paradicsompürével és a levessel is. A rozmaringgal, a borssal és az olívabogyóval ízesítjük, majd az egészet áttesszük egy jénaiba. A jénait a sütőbe tesszük, és a húst kb. fél óra alatt készre sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A bárányborda olivabogyóval és rozmaringal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook