Baracskai Börtön (beszélgetés)
tulajdonképpen ott volt minden tárgyaláson, tárgyalás előtt mindig értekeztek a fiammal, én is jó korán odamentem, hogy tudjunk beszélni. bár nem sok idő volt rá, igazából a fiam volt a saját ügyvédje... észnél kell lenni nagyon. a védőbeszéd elég jó volt. én azt ajánlom, ha nem nagy ügy ne fogadj saját ügyvédet.
Szerintem keresd meg, ha tudsz adj neki valamennyi pénzt. Kirendelt védőnek nem érdeke, hogy jól beszéljen, mert fix összeget kap minden ügy után. Undorító egy ország ez. :(
Nekünk egy kisebb ügy van ami mikor bement már akkor történt ezért abv alapból kirendelt egy ügyvédet nem nagy dolog de azért jó lenne ha az ő javára beszélne:(
de a tárgyaláson védte rendesen?
Szia! Nekünk is kirendelt van, de elvileg megfogadtuk. Megbízást nem írtunk, mert úgy el kellene számolnia!!!!!!
Fél millió forint volt, hogy idáig egyszer volt bent a páromnál, nem volt még csak tárgyalásunk sem idáig, még fél millió lesz az ügy az ítéletig. Nagyon durva. Annyi pénzt kérnek el, amennyit nem szégyellnek!!!
attól, hogy letöltőn van, még sajnos lehet, hogy van másik folyamatban levő ügye
Még egy dolog!!!
Aki azt ígéri, hogy ennyi meg annyi meg még több pénzért ezt-azt el tud intézni,mert ismeri ezt és ezt és majd odacsúsztat meg odasúg...AZ HAZUDIK!!!!
Ez csak pénz lehúzás!!!
Kedves Hölgyek!
Mit vártok az ügyvédtől?
Ha már lezárult egy ügy, és jogerős ítélet született, akkor már mit tegyen?
Jó, ha a dokumentációban rögzítve van, hogy van ügyvédje a fogvatartottnak, mert talán úgy kevésbé kekeckednek vele, de minden "látogatásáért" utiköltséget, munkadíjat számol fel, amit nektek kell fizetnetek.
Jó, ha van egy jó szerelőnk, de csak akkor hívjuk, ha elromlott valami nem?
Annyi minden másra kell költenünk a pénzünket, anyagilag mindenkit megterhel ez a szituáció, ne költsünk még erre is, ha nem muszáj.
Legalább is én így gondolom.
én megkerestem, kapott pénzt, de úgy sem ment be...viszont normálisan elmondott mindent az ügyről. szóval szerintem érdemes megkeresni, aztán meglátod. amikor fogadott volt, az ugyan bement talán 1x, de aztán ennyi volt.
Köszike ki is használunk minden időt .Reméljük többször látjuk majd itthon .. :)
Mindegy ha majd valaki elöbb megy mint mi kiderül milyen és feltudunk rá készülni.
Sziasztok érdeklödnék hogy nem e tudjátok hogy van egy kirendelt ügyvéd akit a férjemhez kirendeltek de nem ment még be hozzá akkor mi a teendő mert nem szeretnék ha csak van és mikor védeni kell nem tesz semmit. nekem kell megkeresni azt mondani hogy menyiért menne be vagy mi a franc vagy nem tudom aki tudd segitsen ebben. azt se tudom mitt kéne neki mondanom:(
Én annyit tudok, h fából van némi fal. Nem voltam sajnos, többet nem tudok :(
Sziasztok most azt mondja a férjem egyáltalán nem lehet a gyerekeket fognijuk:( ti mit hallotatok erről? nekem ma jött meg a beszélő papir
picicica 03 irtam privibe irj vissza meg irj kérdez
hát az jó sok nehéz ha nincs segitséges és a család nem áll melleted nehéz eltartani magatokat is meg neki is segiteni nekem anyukám segit a tesom lelkileg támogat de a többijek haragszanak hogy megvárom a közeli környezet tudja
ti merre laktok? mennyi idős a babátok nekünk is 2 hónapos se volt csak az én párom 2008 ba tette amitt tett nem is csinált már azóta semmit és még is menije kellet :(
irtam neked pribe hasznos dolgokat
igen még igy is örület volt ahogy megtudta hogy be kell meni sajnos igen 200km zala megyében lakunk Egerszegre hivták be de nem volt hely
szerintem nem nagyon lehet ezt eltitkolni, attól függ milyen a viszony a szomszédokkal, mert előbb-utóbb rákérdeznek, hogy hol van? rég láttuk, de ezzel ne foglalkozz, le van mindenki sajnálva.. Picicica nagyon átérzem a kétségbeesésedet 5 év az tényleg nem kevés, hidd el menni fog... elején nehezebb, de ha már megvan a kapcsolat, kicsit könnyebb lesz. Ő is berendezkedik a benti életre!
Ügyvédek? na ezt inkább hagyjuk... Tisztelet a kivételnek! Nyugodtan kérdezz, ha tudunk, segitünk! Egy tanácsot már most adok, mindenképpen vigyen magával pénzt, mert akkor azt rögtön a kártyájára teszik és ahogy meg lesz a kapcsolattartói már tud is telefonálni.
Elnézést, nem az ügyvédeket akarom bántani, de a felfügg.höz meg a 1,5 évhez képest 5 év letöltendő az felfoghatatlan! Fel lehet ezt dolgozni? Annyira félek, hogy kit kapok vissza, mennyire törik meg az ember? A környezetetek tudja a helyzetet, úgy értem a családon kívül?
Köszönöm. 200 km??? Az azért nagyon kemény... Kisgyerekkel nem tudom, hogyan oldom meg... Az ügyvédhez fordultunk tanácsért, de persze nem tud semmit:( nem hiába kerültünk ilyen helyzetbe...:(
Örülök, hogy van egy ilyen fórum, jó, hogy fordulhat az ember valahova...
Erika szerintem jobb is, ha minél előbb jön a behivó, nem tudom másnál hogy van, de az én fiam total kikészült a várakozási idő alatt, borzasztóan szenvedett már a gondolattól is, hogy be kell mennie. nehéz időszak volt! tényleg nem nézik a távolságot, bár nekünk még aránylag jó Budapestről, Baracska. 200 km? basszus... :((
nekünk egy hónap alatt lezajlott :( oktober 2.án tárgyalás 31 én már be is kellet vonulnija Egerszegre de ott nem volt hely ezért került Baracskára 200km szóval nem nézik közel van vagy sem:(
szia Picicica! nálunk október végén volt a másodfoku. december közepén jött a behivó, ami január közepére szólt. Állitólag nem szokott ennyi idő kimaradni, gondolom ez függ attól is, hogy mikor van üresedés... Sajnos az nem rajtunk múlik, hogy hova kerül. Azt akkor tudja meg, amikor már bevonult. Esetleg, ha már valahova elhelyezték, lehet kérelmezni áthelyezést, de nagyon komoly indoklással.
Sziasztok!
Sajnos olvasom a fórumot...Csütörtökön volt a másodfok, nagyon nem jól végződött...Azt szeretném megtudni, mennyi idő után kapják meg a behívót, és hogy min vagy kin múlik, hogy hova kerül az ember?
Nagyon örülök az örömötöknek, használjatok ki minden percet. Hogyan tovább? Ezután már többször hazajöhet?
Párom tegnap óta szabin itthon végre :)))
További ajánlott fórumok: