Baracskai Börtön (beszélgetés)
jo,kedves hely...olyan marasztalo...v mi
Kellemes Húsvéti Ünepeket Kivánok én is Mindenkinek!
Baracskai életről kis szösszenet: [link]
ez is érdekes:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek!!!!!!!!
Tudja valaki, mit kell tartalmaznia egy átszállítási kérelemnek??
Neten nem találtam ilyen kérelem mintát, tud valaki segíteni, hogyan kell hivatalosan megfogalmazni és hová kell címezni?
Karina vannak dolgok, amik nagyjából mindenhol ugyanúgy működnek, kapcsolattartói, csomagküldés, stb... kérdezz, hátha tudunk segiteni
Ok! Köszi
Remélem segít...:(
:( Nehéz Tökölről infót kapni nagyon, s nem tudom , hogy mi hogy működik sajnos! De köszönöm!
Sziasztok ki megy 15 én 12 re beszélöre?
itt találsz róla pár dolgot:
[link]
szia Karina! Sajna Tökölről semmit nem tudok.
Sziasztok!
Valaki Tökölről tudna nekem mesélni? Mi a szokás ott milyen hely? A párom egy hete van ott :(
Az nem elég, hogy vissza küldted a levelet a kapcsolattartóival, még valakinek fel is kell rögzíteni a rendszerre, s csak ezután fogadják be a csomagot.
hello hát sajnos ránk tekintve semmi jot nem mondtak azt nekem is mondta a férjem hogy időbe ott kell lenni de hogy egy órával elöbb azt nem mi kaptunk hosszabitást ma mondta neki a nevelője. az jo hogy kevesebben leszünk ki jön 16 án?
megirtam neked a 2881-es hozzászólásomban....
Kapcsolattartoi atfutasa?ferjem szerdan kuldte,en azonnal visszakuldtem,es csutortokon elsobbsegivel feladtam a csomagot is,de visszakuldtek h nem vagyok kapcsolattarto(lehet h tul gyorsan kuldtem a csomagot?)mennyi ido szokott lenni mire elkezdodhet a kapcsolattartas?!
Néztem a Fókuszt, de nem sok minden volt benne.
Nem semmi! Most mondta a párom, hogy nekünk a beszélő 13-án du 1 órakor lesz. s 1 órával már ott kell lenni előtte. Állítólag ebben a hónapban mindenkinek csak 1 óra lesz, nincs plusz idő, s egyszerre csak 15 emberhez mehet látogató. Kíváncsi vagyok milyen lesz?
én is remélem mondanak valami érdeseket mondanak
okésssss!!nézni fogom!!!:))))
Csajszik holnap 19,15-kor nézzétek a fókuszt, Baracskáról lesz valami!
Nálunk is egy kb.20 centis OSB lap van középen az.
Sőt, erre rászerelve még pluszban van vagy 20 centis vasrács, így ha ül az ember (márpedig rád szólnak, ha felállsz) nem tudod normálisan megfogni a párod kezét, így én is az 1 óra alatt végig térdeltem a széken, így kissé magasabban voltam, de így amellett, hogy a kezem szétnyomta a rács, még a lábamon is ott volt a kék folt napokig úgy elnyomódott.
Ráadásul itt még a gyerekeket sem szabad átaadni az édesapjuknak, csak az elején, végén adhat puszit. :((
Tudjátok mivel indokolták ezt?
Biztonsági okokból, nehogy hirtelen felindulásból az elítéltek kitörjék a saját gyermekük nyakát...
Megáll az eszem.
gyerekjátszó sarokrol nem hallotam szombathelyen van azt tudom olvastam hát nem lenne rosz egy játszó sarok:) hát én nem tom ezt még nem hallotam hogy fa vagy nem fa de tényleg durva nem kaptam még papirt
szálkás fa? jó hogy nem szöges drót, basszus...
Állítólag ez nem plexi, hanem egy faléc vagy minek nevezzem, szóval abban a 30centin nem látsz át csak felette és mivel fa így ruhaszaggató, szálkás, azaz nem lesz nagy öröm 1órán keresztül ott fogni a hozzátartozónk kezét! Valaki megkapta már a papírt??? Állítólag új szabályok is vannak és valamilyen gyerek játszó sarok is lesz??? Valaki tud erről valamit???
ami igazán nagyon rossz lehet, az a teljes plexi és telefon. na olyat nem szeretnék... ráadásul rosszul is lehet hallani :(
szerintem se lehet olyan rossz majd kiderül sajnos ez van
További ajánlott fórumok: